5 Způsobů, jak šokovat milované pro menstruaci

Krev z menstruačního cyklu žen - silná složka pro verbální. Čarodějnice byla dlouho kouzla na měsíční krvi, nutil člověka, který neodpovídá kouzlu Amur.

Co leží moc

Moderní kouzelníci mají také znalosti o schopnostech kouzla pomocí "tajné složky". Nedoporučují rituálu sami, tvrdí, že je nebezpečné. Ale u lidí existují způsoby, jak udělat kouzlo s měsíční nezávisle, pokud jeho možné důsledky nezastaví.

Rituál s vlastní krví nemá vliv na duši. Tohoto účinku lásky, který se obvykle děje pod vlivem přírodních chemických procesů v těle, nebude. Ale vyznání člověka bude záře vášně a zažít neuvěřitelnou sexuální přitažlivost ženy, která udělala kouzlo. Doslova nebude schopen odolat jeho touhám. Ale ze strany podivného vlivu na chování spiknutí může způsobit podezření. Zkušení oko rozpoznává známky lásky.

Rites kolem kouzla lásky milovaného muže hodně, ale spiknutí na měsíčních porostech samostatně jako nejničivější zbraň. Lidé praktikující odvolání na temné síly říkají, že výsledek z takového dopadu na osobu bude v 90% případů. Krev je čerpána přímo do krve, obchází všechna energetická skořepina, včetně ochranných hladin lidské aury. Nicméně, spolu s požadovaným účinkem, negativní důsledky budou jistě.

Váže výhody a nevýhody

Rozhodnutí oázání milovaného člověka s magií - obvykle zoufale krok, když žena nevidí jinou cestu ven. Zahrajte si tyto věci z nudy nebo jednoduchého rozmaru, žádný z těch, kteří alespoň jednou provedli podobné rituální poradenství. Temné síly dělají nic svobodného, ​​a návratnost může být příliš krutá a přijde rychleji, než se očekávalo. Pokud jste ve fázi myšlenky, pak se ujistěte, že ovoce, které vám přinese magickou událost, výrazně překračují možné důsledky.

Plody spiknutí pro menstruaci:

  1. Složení jsou snadno dostupné a jeho holding je velmi jednoduchý.
  2. Láska kouzlo pro menstruaci dává téměř sto procent účinku sexuální vazby.
  3. Akce začíná v následujících třech dnech po spiknutí.
  4. Chcete-li odstranit výtah, bude to trvat hodně času a ztěžuje to.

Ve většině případů nejsou klady a nevýhody stejné. Návratnost může pochopit nejen, kdo přichází rituál, ale také muž, nad kterým je držen. To je možné poškození.

Zákon o ochraně energie v oblasti energetiky ve světě magie: Pro každou akci existuje protiaktivaci. Pro rituál na krvi bude muset zaplatit "krev" - buď svou vlastní nebo krevní relativní. Neštěstí budou následovat paty, možná i se smrtí.

Láska kouzlo na menstruační krvi má svůj vlastní datum expirace - pouze 2-3 měsíce, a pak musíte znovu rituální. A tak po celou dobu, když máte zájem o osobu. Způsob, jak vázat jednou a vždy existuje.

Po dopadu na osobu na úrovni energie mohou dojít k vážným změnám ve svém chování až do každodenních návyků. Často se blíží k pití, ztrácí zájem vůbec všem, kromě toho, co strávil rituál.

Potomci mohou trpět až do sedmé generace na mužské linii. Pravděpodobnost katastrofa je skvělá, pokud má chlapec narozený a její zvolený.

5 Proswigotov

Jak číst spiknutí, aby kouzlo doma, pomocí menstruací, známých od starověku. Existuje 5 oblíbených způsobů, které si zasloužily svou popularitu kvůli jednoduchosti provedení.

Na víně

Krev je stejným silným magickým činidlem jako víno. Tyto dvě ingredience společně působí jako pomalá bomba. Významný plus v barevné podobnosti těchto komponent, díky které impotentní "koktejl" nezmění barvu a nezpůsobí podezření. Víno je vhodnější pro všechny, ale můžete přidat krev a v jiných alkoholických nápoji slabých a středních pevností (pivo, likér), když zvolený nechce pít hroznový alkohol.
To bude mít kapku 2 kapky krve do sklenice s vínem a vyslovuje kouzlo nad ním:

"Krev ve mně, a vy, otrok (druhy milovaného), ke mně!"

A tak 7 krát. A teď nechte muže pít kapalinu spiknutí. Ti, kdo viděli, že poznamenává, že pozemek začne pracovat týden-dva.

Pro jídlo

Nejsilnější energetická doba měsíčního 2 dne. Musí být sbírány trochu a používat během dne přidáním několika kapek do potravin. Když je přidat, musíte si přečíst spiknutí k putování chlapa za měsíční krev:

"Moje krev, vstoupíte do slave (jméno milovaného). Nechte lásku a vášeň pro mě, otrok (jméno cesty), zábaly a jen žije mnou. Slovo můj zákon! Amen!"

Okamm přední jídlo obvykle okamžitě působí, ale trvá více než měsíc. Po dokončení postoje pocitů spiknutí před rituálem se zvýší třikrát. Pokud se cítil podráždění nebo nenávist, v konečném konci výsledek vás zklamat. Znovu můžete sdílet večeři "ochucenou" a akce bude pokračovat.

Samostatně

Vezměte si malý řez přírodní bílé tkaniny (bavlna, len). Potřebujete kapku menstruační krve druhého dne menstruace, oklamat hadřík a čekat na to, když je suchá. Po spalování kusu tkaniny a poloviny výsledného popela, sezóna svůj oblíbený nápoj. O týden později musíte opakovat OPO z druhé poloviny popela tak, aby byla vazba trvanlivější. Poté, co je muž otevřený, můžete označit krevní vložky obuvi. Je třeba vyslovit určitá slova:

"Dům bude tvůj, nedostane se z toho".

Francie na dálku.

Tato metoda je vhodná pro ty, kteří nemají schopnost zaostřit nebo krmit zvolené - jeho přítomnost nebude potřebovat. Před spaním s prstem, aplikujte kapku měsíční krve na čelo, leží na posteli, zavřete oči a laam o objektu své touhy. Představují budoucnost po dobu 15 minut - vaše láska, jak budete s ním žít dobře. Opakujte rituál po dobu 3 dnů. Toto vlastní měsíční začíná jednat týden od posledního dne svého holdingu, musíte počkat, až bude zvolen svázaný.

Láska láska fotografie pro menstruaci.

Jak tmavé, pořiďte si fotografii vybraného a nalijte celou krev na obličej, takže je pokryta úplně. Pak připojte svou fotku, aby se rty do kontaktu. Krev by měla zaschnout mezi fotky, lepení je mezi sebou. Nechte je uschnout na tmavém místě, kde světlo nepronikne. O měsíc později, na prvním dni menstruace, dostat lepené fotografie a hořet v červeném plameni svíčky. Nelze použít černou barvu svíčky - bude poškozena oběma oběma.

Hřích nebo boj o spravedlnost

Je tu názor, že v lásce jsou všechny prostředky dobré, a kouzlo je jen jedním z bezproblémových zbraní. Zvláště pokud mluvíme o tom, jak podvést manžela s rituálem s měsíčně - to je hřích a není vůbec zvažován. Ženy se často ospravedlní se skutečností, že manžel patří zákonem, což znamená, že se zima objevila ve vztazích - chyba, která může být korigována magií. Ale hlavním důvodem je zraněná pýcha, která pod narušení pseudo-pollyness neumožňuje se podívat na situaci na straně.

Církev se domnívá, že hříšná myšlenka o přitažlivosti - uložení jeho vůle jiné osobě. Jen dobrota si přeje svým milovaným člověkem, a se zlými silami nepřijdou. Pravděpodobně, zajatá žena chybí čas, kdy byla dobrá s jeho milovaným a chce vrátit všechno zpět. Ale příloha nemůže být časem času v minulých vztazích. Dostanete jen vášeň a sex a s nimi obrovským počtem problémů.

Manželky, kteří se dopustili obřadu, Bataushka doporučují pochopit sebe: Proč manžel ztratil zájem, který se změnil proti ženě člověku. A nezapomeňte se přiznat k církvi a získat doporučení od otce, který řekne, jak se zbavit sebe a manžela z hříchu. Ale bude to stačit k odstranění škody, když změníte názor a chcete akci zrušit?

Antidote z lásky voliče

Čarodějnice a Energy Meaders argumentují, že jen mohou poškodit náklonnost. Ale můžete se pokusit samostatně provádět obřad, jak se zbavit spiknutí tím, že děláte stejné akce, které praktikují kouzelníky. To je možné pouze za účasti oběti poškození a jeho touhou držet rituál.

Chcete-li začít, je třeba určit, kdo udělal kravatu a učit se od něj, jak dlouho trvalý obřad a jeho popis. Proveďte "protositivní antidote" potřebujete tolik času. To je jedna z nejsilnějších metod, které musí rychle jednat.

Po celou dobu rituálu by měl postižený zatraceným mužem stát ve středu místnosti a přečíst si náš "otec" - když modlitba skončí, začít jako první. Další osoba chodí kolem proti směru hodinových ručiček 32 krát. Tato metoda také pomáhá od zla.
Stanovisko těch, kteří prošli

Před pokračováním s rituálem je důležité znát recenze těch, kteří se již snažili udělat kouzlo v měsíční krvi. To je to, co říká jedno magické fórum.

Yana, 21 let:
"Setkal jsem se s chlapem asi šest měsíců, ale zdálo se mi, že jsme neměli nic vážného. Choval se s ním cool. Byl unavený z mého postoje a rozešel se mnou. A pak jsem si uvědomil, že jsem nemohl žít bez něj. V jednom článku jsem četl o mnoha obřadech, ale líbí se mi to, že. Pozván k přátelské večeři. Vím, že kluci víno obzvláště nepije, ale přesvědčil jsem ho, aby se pokusil. To opravdu funguje! Začal zavolat, přijít, dát květiny a dary. A občas se stal ostře agresivním: mohl chytit ruku k modřinám, aby se podíval na ulici po muži, aby se na mě rozřízl cizince. Jeho pozornost se stala manickou tím, že jsem se ho začal bát a skrýt se. Když mě našel, vykřikl jsem, že jsem nemohl žít bez mě nebo začal ohrožovat, že by spáchala sebevraždu. Neočekával jsem, když byl sušen na vině, pak je člověk tak svázaný. Zrychlil jsem život a já.

Elena, 24 let:
"Opravdu jsem ho chtěl, aby si mě oženil a nedíval se na mou stranu vůbec. Rozhodl jsem se, jestli to nechce dělat, to znamená, že nečistá moc mi pomůže. Udělal lásku kouzlo sám - žádný smysl. Ještě více ho nepříjemný a samotný začátek na něj doslova suché. Po celou dobu jsem o něm přemýšlel, dokonce se tam zastavil, objevil se deprese. Pak začal problémy s menstruací - buď mozhuchi, nebo nechodí vůbec. Lékaři nerozumí
Co se se mnou stalo. Teď projdu babičky, snaží se problém vyřešit. A nemůžu pochopit, proč jsem to potřeboval. ".

Pokud to zjistíte, je to sotva osoba, která získala své ženské štěstí skrze kouzlo. Stojí za to pěkně: Ať už bys vázal muže bez lásky.