Jak nakupovat kondomy

Jak nakupovat kondomy

Lékárna je jednou z prvních míst, kde si můžete koupit antikoncepci. Pokud pro vás lékárna není tou nejlepší volbou, pak byste měli navštívit supermarket. V tomto článku jste se seznámili s kondomy, jak si vybrat nejpohodlnější možnost a kde si ho koupit. Být odvážný! Koneckonců neexistuje nic hanebného v souladu s bezpečnostními opatřeními, na které vaše zdraví závisí!

Nákup kondomů

Každý z nás sní stát dospělým. A jeden z důležitých fází zrání je puberty. Kluci, rychle snít, aby zvládli umění přinést potěšení, spěchejte spěch do supermarketu nebo obchodu kolem blízkosti blízkosti kondomu. Přijďte uvnitř jasně osvětlené místnosti a jejich pohled otevírá velkou zářící světelnou showcase s obrovským nebo ne příliš sortimentem antikoncepce, čtečka tepu srdce a ruce třesou se od vzrušení. Jak udělat správnou volbu a ne vypadat hloupý? Koneckonců, existuje mnoho z nich, liší se velikosti a ceny, tam jsou i voňavé a růžové. Ano, a výrobci jsou alespoň tucet. Ale po přečtení tohoto článku budete vědět naprosto všechno o tom, jak si koupit kondomy a co je pro vás lepší!

Jak nakupovat kondomy

Jak si vybrat kondomy

Je důležité zjistit před nákupem kondomů, co bude pro vás nejpohodlnější a co přesně jste vhodný. Chcete-li to udělat, prohloubit se svým vlastnostem, studujeme a rozhodujeme.
jeden. Vybereme materiál.
Existují čtyři typy materiálu, které produkují Kondomy:
1) Latex (více společného materiálu) - levné a snadno dostupné
2) polyuretan (v případech alergií na latex) - silnější, ale dražší latex
3) Z křižovatky jehněčí - nechrání před sexuálními infekcemi
4) Taktilní - velmi elastická, tvrdá, drahá antikoncepce.
2. Vyberte vhodnou velikost.
Tato sekce pomůže zjistit, jak nakupovat kondomy, pokud neznáte velikost.
Většina kondomů, které vidíme v obchodech, jsou vhodná pro průměrný penis (10-18 cm dlouhý). S ním a to stojí za to začíná. Zkuste to oblékat a určit, jak moc se cítíte pohodlně. Pokud nenechá sklouznout a neublíží - to je to, co potřebujete. Výběr různých možností, které můžete určit, která velikost je nejvhodnější. Je také nutné vzít v úvahu skutečnost, že každý výrobce kondomy se mírně liší ve tvaru, což ovlivňuje vaše pohodlí a pocity.

Další rozdíl je textura. Neexistují žádné změny, s výbuchy a žebrované textury. Tyto změny neovlivňují funkčnost, ale pouze na vás s pocitem partnera. Můžete také použít jako experiment a barevné kondomy a voňavé, které lze vidět v každém obchodě, supermarketu nebo lékárně.
Nyní víte, jaký druh kondomů je, můžete bezpečně rozhodnout.
3. Koupit.
Dalším krokem je koupit kondomy, což je vlastně jednoduchý a snadný proces. Budeme analyzovat dvě nejoblíbenější možnosti ze všech existujících.

Jak nakupovat kondomy

Jak nakupovat kondomy

Jak nakupovat kondomy v lékárně

Lékárna je jednou z prvních míst, kde si můžete koupit antikoncepci. Chcete-li to udělat, stačí přijít, kontaktovat prodávajícího, abyste vás požádali o prodej balení potřebných kondomů. Zdálo by se, že to, co by mohlo být snazší, ale někteří lidé se bojí mluvit o tom, že se bojí zbytečné pozornosti od návštěvníků a jen plachý. Ale to není důvod k smutku, protože jen málo lidí ví, že nákup kondomů v lékárně může být tichý, pomocí jednoduchého listu papíru a tužky. Napište na list, o které máte zájem a v jakém množství, dejte prodejci ve svých rukou, zaplatit, vzít si nákup a jít domů. Než se ujistíte zkontrolovat životnost kondomů a integrity balení. Pokud nechcete setkat se známým, si vyberte lékárnu od svého domova a navštivte ji ve špinavé nebo obědové době, kdy návštěvníci jsou trochu nebo ne vůbec.

Jak nakupovat kondomy v supermarketu

Pokud pro vás lékárna není tou nejlepší volbou, pak byste měli navštívit supermarket. Ve většině případů se nacházejí v blízkosti pokladníka a nebudou je velmi obtížné je vzít. Můžete si také přečíst pokyny pro každé balení a zobrazit celý rozsah, ale pouze pak. Plus tato možnost je, že nikdo nebude spěchat s volbou vůlí a můžete bezpečně zvážit potřebný produkt. Mínus lze považovat za přeplněné takové provozovny, které mohou být zakupit kupujícího. Před nákupem nezapomeňte sledovat životnost. Zaplatit za nákup na pokladně, se zbytkem nakupování.

Jak nakupovat kondomy

Video: Jak nakupovat kondomy

Video: Jak nakupovat kondomy