Pokud kondom vyhodí a zůstal uvnitř toho, co dělat

První fronta, Nepropadejte panice, pokud nástroj zůstane uvnitř. Je třeba naladit a dělat vše, aby se produkt opatrně vytáhlo. Lze se dozvědět jako vlastní, stejně jako žádat o partnera. Nepoužívejte pro tyto pinzety nebo jiné položky, které mohou roztrhat antikoncepce.

Kondom je jedním ze společných prostředků ochrany, ale někdy existují takové situace, kdy je intimní blízkost injikována skutečností, že výrobek se ukáže uvnitř pochvy.

Nejprve byste neměli paniku, pokud nástroj zůstane uvnitř. Je třeba naladit a dělat vše, aby se produkt opatrně vytáhlo. Lze se dozvědět jako vlastní, stejně jako žádat o partnera. Nepoužívejte pro tyto pinzety nebo jiné položky, které mohou roztrhat antikoncepce.

Co musíte udělat, abyste získali kondom z pochvy

Je důležité věnovat pozornost některým doporučením odborníků:

jeden. Před pokračováním tohoto postupu budete muset dobře umýt ruce, zpracovat je se speciálním dezinfekčním prostředkem.

2. Je třeba ležet na zádech, pak podvádět kolena, široce zatlačte nohy na stranu, abyste odhalili maximální vstup do pochvy.

3. V pochvě, budete muset představit dva prsty, poté, co potřebujete chránit kondom (kruhové pohyby jsou důležité pro prsty, aby náhodně nepoškozovaly měkké tkáně).

čtyři. Když je možné grow kondom, je důležité chytit se dvěma prsty a opatrně, pomalu extraktem.

Pokud kondom vyhodí a zůstal uvnitř toho, co dělat

Pokud se vám nepodařilo vyrovnat se s úkolem, je nutné naléhavě kontaktujte gynekologa. Není třeba se obávat kvůli této úzkostlivé situaci, lékaři vědí, jak dělat všechno v pořádku. Nelze odložit kampaň k lékaři, takže KA, pokud je kondom uvízl dovnitř, je možné rychle šířit genitální infekce.

Poté, co byl kondom úspěšně extrahován, musí některé postupy udělat. Nejprve je důležité pečlivě léčit vagínu se speciální masti, maltou. Takový proces musí být proveden v první hodině po intimní blízkosti. Aby se zabránilo takové situaci, měli byste vždy zvolit takový produkt, který je vhodný. Vždy věnujte pozornost a postupujte podle pokynů aplikace pro kondom.