Manželka našla kondom? Žádný problém!

Manželka našla kondomJdu do jedné nákupní společnosti. Manžel byl zpožděn v práci, přítel čekal na svůj byt, bavil svou ženu, která se zabývala hlavním mytí svého manžela. A tady, kontrola kapes za přítomnost cenných věcí, manželka našla kondom. Manželky manželky nejsou přenášeny, manželství na pokraji přestávky.

Nakonec se špatný manžel přichází domů. Manželka sotva omezuje, že nebude roll skandál, oko od přítele nejezděte, takže není třeba běžet! Ale stále se mu podařilo varovat přítele.

A tady naše společnost sedí v autě. Mount-Hubby se snaží začít svou starou ženu a už nechce začít ". Silentně nadáváním domácí automobilový průmysl, manžel otevírá rukavice, vytáhne od něj kondom, otevírá ho a jde pod kapotu. Zapojení latexového produktu, sedí na kole a - fantazie - auto okamžitě začalo. "No, jak bez kondomů v ruském autě!"- Stěžoval si oprávněný manžel.

Nemůžu projít překvapenou svou ženou, ale co je nejdůležitější - manžel byl oprávněný, a dokonce jako velkolepý! Takže ne panic muži, obraťte se na fantazii, z jakékoli situace můžete najít cestu ven.