Modlitba za menstruaci: lidové spiknutí při opožděném menstruaci

Menstruační poruchy vyžadují diagnostiku a lékařskou péči. S menšími zpožděním někdy přečtěte modlitbu za měsíční. Výhody spiknutí nebylo prokázáno vědou, ale mnozí jsou přesvědčeni v jejich činu.

Jak se modlit za měsíční

Existuje zákaz návštěvy církve v měsíční krvácení. Ale není to zcela jasné, co dělat ženy, které trpí Amenorrhea. Kněží argumentují, že stačí modlit se doma, používat všechna slova, protože je to důležité, že nejsou návrhy, ale čisté myšlenky a víra v Boha.

Zkušení farníci chrámů jsou přesvědčeni o počátečních období, modlitba pomůže následovně:

"Nejvíce svatá matka Boží, Matka Boží, pořádek (jeho jméno) dát včas krev, takže to, že zármutek a bolest neví. Od tohoto dne a navždy. Amen".

Tato modlitba musí být přečtena třikrát, aby způsobila menstruaci.

Pokud žena chytila ​​menstruaci po dlouhou dobu, ale žádný výsledek, musíte projít testy a projít ultrazvukem. Pouze to bude pracovat včas, aby diagnostikoval příčinu kořenů, protože byl zadržen krvácení.

Zjistěte si článek o odkazu, který předpovídá první den menstruace a jak se stát věštění v den začátku měsíce.

Modlitba od Vangu

Bulharský Clairvíysant řekl lidem najednou několika způsoby, jak vyřešit zdravotní problémy. Spiknutí z Vanga jít Měsíčně, obsahuje následující informace:

  1. Je nutné prolomit se od nějakého stromu malé větvičky a přivést ho do domu.
  2. Vyložit přes pobočku nezbytná slova.
  3. Dejte si hůl pod postel.
  4. Po úplném sušení musí být větev rozdělen na velmi malé kousky a vyhoďte.

"Nechte tuto pobočku vyblednout, bobtnatky a všechny nemoci (jméno ženy) jít. Takže žádné vznášející s měsícem vůbec. Od nynějška a vyzkoušel. Amen".

Text zvláštní modlitby je upraven pro odstranění zpoždění. Může být použit s jinými ženskými chorobami.

Vanga řekla, že způsobila menstruaci, je třeba pít odvar. Pro jeho přípravu trvá 3 l. voda a luska ze dvou kilogramů cibule. Všechny ingredience jsou vařeny na malé teplo, dokud kapalina nezíská červeněně hnědou barvu. Po vaření se odváže filtrovat a je nutné jej vzít v dopoledních hodinách a večer 50 ml.

Mnoho žen přirozeně vzniklo, Je možné použít pro ikony během menstruace Obrátit se na boha.

Starověké spiknutí

Následující spiknutí pro měsíční, byl použit po mnoho staletí:

"Matka krev, jdi s mým tělem, jako kouř z ohně. Klíč, hrad, jazyk. Amen".

Následující závody pomohou zajistit výsledek kouzla:

  • Melissa;
  • kopyto;
  • šťovík;
  • Blackberry listy;
  • bloodroot.

Ramars založené na nich urychlují výzvu měsíčního krvácení, což je zpožděno kvůli drobným selháním hormonů.

Konspiracie měsíčně také ignit oheň lásky v srdci člověka.

Můžete si také přečíst další vintage konspiracie, které jsou nyní zřídka používány:

  1. Tumbleweed. Semena rostliny složit v kapesník nebo kus čisté tkaniny. Po tomto svazku musí být vložen do spodního prádla a chodit k nejbližšímu křižovatce, tam spalovat semena v ohni. Během procesu, který potřebujete říci: Co s sebou přineslo, spálil jsem v ohni.
  2. Ranní moč. Pro rituál stojí za to sbírat jedno sklenice čistého moči. Přes urinina, můžete si přečíst spiknutí o zdraví. Poté je to zcela moč otřete dno břicha, bez propláchnutí.

Zjistěte článek o odkazu Proč sen měsíčně.

Doporučení

Před čtením modliteb a lidových textů je nutné odstranit těhotenství. Protože při vstupu do dítěte, příchod ne men menstruace, ale krvácení, které znamení o problémech.

Sponspusy a všechny modlitby, které přišly během prodlení měsíčně, nezaručují rychlé a úplné zotavení. Nemohou zcela eliminovat sexuální poruchy, které jsou nejčastěji skryté asi měsíce, projevují nedostatek menstruačního výboje.

Do větší míry modlitby si klade za cíl uklidnit duši a normalizaci emocionálního stavu. V důsledku toho, s jakýmikoli porušením ženského zdraví, je nutné jít do nemocnice. Lékař pomůže zjistit příčinu zpoždění a poradí osvědčené Přípravky pro normalizaci menstruačního cyklu.