Když balzakovský věk přichází u žen ?

Ve společnosti je to neslušné požádat ženy, jak staré jsou, a toto téma se zabývá pomocí rady, metafora. Podobná přímá otázka je vnímána jako nekompatická a hrubost. Proto je výraz "Žena Balzakovskyho věku". Mnozí si nečetli Balzak a neví, jaký věk je považován za "Balzakovsky".

Historie výrazu

Výraz byl v XIX století používat kvůli spisovateli z Francie Onor de Balzak a jeho práce "třicetiletá žena". Příběhy Heroine je nezávislá osoba s vlastním názorem na životní nezávislost. Po výsledku příběhu se chování a pohledy na hrdinku považovalo výrazný rys charakteru zralé dámy. "Balzakovský věk v XIX století začal po 30 letech.

V Rusku se výraz stala populární ve dvacátém století.

Moderní interpretace

V současné době se změnil koncept "Balzakovského věku". 30 let není považováno za zralé, během tohoto období začíná život. Dnes se životní priority změnily a manželství dívek ne vždy stojí na prvním místě: moderní dámy se snaží získat vzdělání a zařízení pro prestižní práci.

Je těžké odpovědět, kolik let by mělo být moderní dáma, takže její věk je považován za "Balzakovsky". Nejvíce věří, že toto období začíná, když se žena stane zralou, ale ne stará - 45-50 let.

Co kdybyste byli nazýváni "ženou Balzakovského věku"?

sebevědomíStojí za to pochopit, kdyby by se spolupracovník chtěl urážet: Je vhodné zastavit nebo minimalizovat komunikaci s osobou. Žena se doporučuje předstírat, že nevěnovala pozornost útočným slovům.

Pokud osoba použila výraz "Balzak Age Woman", neměli byste se na něj zlobit. Interlocutor by mohl použít frázi, aby zdůraznil zkušenosti, moudrost a ženskou dámu.

Aby se nebáli, aby se tento výraz slyšel ve vztahu k sobě, je nutné zachovat důvěru ve vlastní atraktivitu, mít jasný životní cíl. Nikdy nezačněte do posilovny, změňte obrázek. Muži si všimli, že ženy po čtyřiceti stávají smyslem pro partnera, je hezké trávit čas s nimi. Často mladí chlapci si všimnou, jak atraktivní zralé dámy jsou atraktivní.

Zapojený do sebe, žena bude sebevědomější, přestane věnovat pozornost výsměchu. Hlavní věc je zachránit optimistický postoj, podívat se na svět široce otevřené oči. Každý věk je svým vlastním způsobem dobrý.