Jak používat kondom

Bariérová metoda antikoncepce je nejoblíbenějším a nejrozšířenějším způsobem, jak chránit před nechtěným těhotenstvím, infekčními chorobami přenášenými sexuálními. Před nákupem produktu je důležité naučit se používat kondom, stejně jako, jak si vybrat velikost.

Jak si vybrat a správně používat kondom

Správné použití kondomu činí pohlavní styk s příjemným, bezbolestným a bezpečným. Použijte kompetentně zvolený obranný nástroj je mnohem pohodlnější: během sexu přinese pouze pozitivní pocity. Pro plnou ochranu proti pohlavním onemocněním, od nežádoucího těhotenství, vybrat si ze všech. Základní kritéria pro výběr bariéry Contraceptive:

  1. Pohled na kondom. Moderní antikoncepce rozdělené do výrobků pro ústní, anální, tradiční sex.
  2. Velikost. Většina výrobků je vyráběna o délce 18 cm, pokud má člověk jiné indikátory, měl by zvolit odpovídající velikost kondomů. Tyto informace naleznete na obalu nebo v pokynech.
  3. Materiál. Moderní výrobci dělají produkty z přírodního latexu - je to bezpečné pro muže a ženy. Dražší prostředky ochrany, například z Japonska jsou vyrobeny z polyuretanu. Vyznačují se jejich minimální tloušťkou.
  4. Tloušťka. Pro anální sex stojí za výběr možností 0,09 mm a pro tradiční pohlaví jsou vhodné možnosti od 0,03 do 0,06 mm.

Jak používat kondom

Je také důležité věnovat pozornost přítomnosti, složení maziva. Často to přirozené, přibližné pro přirozené složení ženské mazání, takže by neměly být žádné alergie.

Designové pokyny pro kondom

Správné použití kondomu začíná čtením jeho pokynů. Pokud je antikoncepce poprvé aplikována, je důležité se dozvědět více o tom, jak používat kondom (počínaje otevřením balení, končící využitím produktu).

Jak otevřít kondom

Když je balíček s antikoncepcí v ruce, je lepší před zkoumání ze všech stran, kontrolu integrity. Poté můžete úhledně zlomit film pokrývající krabici, vytáhnout produkty v jednotlivých baleních.

Důležité! Pokud je individuální balení produktu roztrháno nebo má jiné vady, nestojí za tento produkt.

Jak používat kondom

Chcete-li otevřít individuální balíček, který musíte udělat ruce na okraji ozubeného povrchu, můžete produkt použít. Každá balení obsahuje takovou hranu, takže není třeba použít nůžky, čepel nebo jiné ostré předměty. Kromě toho není nutné porušit balení zubů - může poškodit integritu. Nedoporučuje se otevřít produkty s mastnými rukama - to vyvolává zhoršení v prostředku maziva a použít takový výrobek.

Která strana nosit kondom

V této otázce by neměly být obtížné, protože kondom se vždy děje s přední stranou, výfuk by měl být uvnitř a ležel na tělese sexuálního těla. Několik tipů pro určení zahrnující a přední stranu:

  • Tip se podívá nahoru na obličej obličeje - je to uvnitř a musíte ji aplikovat na genderový člen;
  • Upínací kroužek bude na přední straně - když bude vybaven venku.

Jak používat kondom

Když to bylo zjištěno, která strana nosit kondom, můžete pokračovat.

Jak rychle nosit kondom

Když se události rychle rozvíjí, a není čas pro romantické ústupy, je velmi důležité strávit krátkou dobu antikoncepce. Chcete-li to udělat, musíte znát několik pravidel pro použití kondomu v rychlém tempu:

  1. Ochranné prostředky musí být po ruce. Je důležité jej připravit předem a dát ji do sáčku, takže v případě, že to bylo možné rychle použít.
  2. Je lepší, že muž nezávisle otevřel balíček a rychle kladen na produkt. Chcete-li to provést, je nutné odhalit obal tím, že má ohromen svou stranu. Pak smršťujte vzduch v pohonu a přesně narovnejte latex na sexuálním členu.
  3. Je důležité se ujistit, že upínací kroužek je na základně penisu a pevně se hodí k němu.

Jak používat kondom

Varování! Pokud děláte všechno příliš rychle, pak existuje riziko poškození kondomu, pak nebude možné použít. Proto člověk potřebuje k naplnění všech akcí jasně a harmonicky.

Pokyn k kondomu obvykle plně popisuje všechny akce svým použitím, takže lze nalézt předem na internetu. Můžete se dozvědět více o tom od videa:

Jak střílet kondom

Když je dokončeno pohlavní styk, je nutné správně vytáhnout a odstranit kondom z penisu. Existuje také několik nuancí:

  • Vyjměte člen z pochvy nutné ihned po ejakulaci;
  • Pokud počkáte, až se sexuální orgán stane měkkým, hrozí riziko svévolné odstranění kondomů a spermií dostat do těla těla;
  • Při demontáži sexuálního tělesa by mělo být mírně sníženo dolů: musíte mít upínací kroužek jednou rukou, pro špičku - na druhou stranu, jemně vytáhnout kondom;
  • Než střílíte kondom, musíte ho zkoumat za integritu;
  • Použité antikoncepce je lepší zabalit v papíru nebo ubrousku a hodit ji do koše.

Jak používat kondom

Nedoporučuje se využít lék s praní v záchodě - bude poškodit odpadní vody. Po recyklaci si umyjte ruce mýdlem.

Časté chyby při použití kondomu

Některé páry nevěnují pozornost části nuancí uvedených v tomto materiálu: to je přesně to způsobuje těhotenství a infekci s pohlavně přenosným onemocněním. Nejčastější chyby při aplikaci kondomu:

  • Otevření balení ostrých předmětů nebo zubů;
  • Nepozornost při kontrole výrobků pro integritu;
  • Nosit v procesu pohlavního styku, a ne dříve, než začne;
  • nedostatek volného akumulátoru;
  • vzduch ve špičce;
  • na vnitřní straně ven;
  • Neúplné vypuštění antikoncepce na penisu.
Důležité! Je-li stále existuje antikoncepční mezera, žena potřebuje pít speciální pilulky jako "Postinor", která zabrání pojetí.

Jak používat kondom

Bude to užitečné projít testy pro pohlavní infekce, pokud došlo k integritě produktu během pohlavního styku.

Opatření

Aby se zabránilo chybám a správně používat kondomy, výrobci trvají na dodržování následujících opatřeních:

  1. Vyberte produkt požadované velikosti z požadovaného materiálu.
  2. Správné pro skladování balení.
  3. Správně používat otevřenou antikoncepci.
  4. Minimalizovat riziko při shazování nebo trhání kondomu.

Jak používat kondom

Pokud po sexuálním styku po dobu několika dní se žena nebo muži vypadají podivné příznaky ve formě svědění, podráždění a výběru z genitálií, měli byste se obrátit na laboratoř pro průchod analýz.

Skladovatelnost

Použití antikoncepce po expiraci je extrémně nedoporučeno. Za prvé, ochrana proti těhotenství a onemocněním se sníží, za druhé - složení změn maziva. Špatná mazání snižuje projev alergií a dalších důsledků.

Podmínky trvanlivosti moderních kondomů oscilují od 3 do 5 let. Známá společnost "CONTEKS" umožňuje použití nenarozeného kondomu po dobu 4 let od okamžiku výroby.

Závěr

Teď s vědomím, jak používat kondom, můžete bezpečně jít do lékárny pro nákup. Otevření antikoncepce, je třeba mít na paměti, že je nejlepší dát ji před začátkem sexuálního zákona - takže riziko následků se snižuje, a záruka pro příjemný a bezpečný sex se zvyšuje.