Jak používat kondomy

Jak efektivně kondom chrání před sexuálně přenosným infekcím a nežádoucím těhotenství? V různých zdrojích různými způsoby: 85%, 91%, 95%. Ale čím správnější Použitý kondom, blíže k 100%. Můžete zůstat o 99%, protože alespoň jedno procento bude muset odepsat na takzvané "nepředvídané okolnosti" (mechanické poškození, sklouznutí).

Tak:

jeden.Nepoužívejte levné, nízko kvalitní kondomy. Nedávají žádnou ochranu bez těhotenství nebo infekce.

2.Vždy věnujte pozornost datu expirace na obalu. Žádné zpožděné produkty, stejně jako nepoužívají kondom, pokud doba použitelnosti na obalu není čten.

3.Musí existovat neprůhledné individuální balení, protože pod vlivem latexových světel se postupně ztrácí své ochranné vlastnosti.

čtyři.Lepší, pokud se kondom nachází v jednotlivých obalech čtvercového tvaru. V tomto případě je v přirozené formě ve formě prstence. Formulář oválného balení způsobuje další latexové napětí.

Pět.Pokud broušíte balení prstů, budete cítit pružnost vzduchu. To je záruka těsnosti, což znamená, že výrobek nebyl vystaven žádný účinek (ani vzduchem, ani tekutým, jiným).

Jak používat kondomy

6.Otevřete balení pouze rukama ve směru speciálních vybrání. Žádné nůžky, zuby, nehty a jinak aplikují kategoricky nemožné.

7.Kondom se nosí pouze na kompenzovaném členu.

osm.Dodává kondom, musíte tlačit nádrž na jeho konec před tím, než se vydáte, tak, aby nedocházelo dovnitř vzduchu, a pak se připojte k hlavě a válci. Zbývající vzduch může způsobit, že by se v okamžiku pohlavního styku způsobil kondom.

devět.Ale pravidlo, které obvykle ignoruje! Pozor: Je nutné snížit kondom ke konci, k pubisu. Jednou na základně penisu, infekce rukou nebo oblečením může být uvedena na hlavě. A pak to nedávalo smysl nosit kondom. To je velmi běžná chyba. V případě, že kondom je krátký a nezakrývá zcela penis, musíte být obzvláště opatrní a po odstranění, pokusit se okamžitě strávit všechny potřebné hygienické postupy.

10.Pokud je okupace procesu "tugged", můžete použít další mazivo ve formě speciálních uvažovaných gelů. Vyrábí se na vodní bázi a bezpečně pro latexu, na rozdíl od Vacasels a krémů, které ji zničí.

jedenáct.Použijte kondom Můžete jen jednou. A ani nemyslíte na re-odevzdání, protože je nedhygienicky, a nemůžete ho nosit správně.

Jedná se o základní pravidla pro správné použití kondomu. Po nich zajistíte maximální ochranu proti nechtěným těhotenství a pohlavně přenosným infekcím.

Video instrukce: