Rozměry kondomů

Ramsers CondomsZda kvalita sexu závisí na velikosti? Přirozeně, pokud mluvíme Velikost kondomu!

Mnoho mužů zvažuje většinu svého penisu. To jsou jejich sláva, hrdost a úspěch. Nikdo by odmítl zvýšit člena na několik centimetrů. Zvláště odvážný sen o obřích 25 centimetrů. Ale pokud vás požádáte, abyste se zeptali kluky, proč to potřebují, sotva někdo dává srozumitelnou odpověď. Je třeba mít na paměti, že délka ženy vaginy se pohybuje od 12 do 15 centimetrů, což odpovídá velikosti průměrného mužského genitálního orgánu. Citlivé zóny (Červix a Dove Dot) jsou umístěny ještě blíže: ve vzdálenosti ukazováčku. Majitelé stejného 25-centimetrového penisu jsou potýkají s obtížnou volbou: nebo ne vstoupit do partnera (pohrdání se sexuálním potěšením), nebo "strie" téměř dvakrát (a to není hezké pro dívku), nebo Dlouhá doba se zapojuje do sebe-spokojenosti, dokud se nesetkávají s ženou s odpovídajícím velkým množstvím vagíny. Odtud je nutné uzavřít: je nutné se radovat z obrovského, ale pohodlný nástroj. A teď je čas vypořádat se velikosti kondomů.

Kondomy jsou různé délky, ale zpravidla to nehraje při výběru příliš velké role. Jakýkoliv kondom má délku 18-21 cm, která dokonale pokrývá téměř libovolnou velikost penisu. Pokud jste vlastníkem extrémně dlouhého penisu, zcela odejděte kondom. Zbytek stejných mužů je třeba produkt vyvrátit tolik, kolik potřebují. Ale nepřehánějte to, jinak se varlata budou cítit nepříjemně v kondomu.

Hlavní rozdíl v antikoncepce je jejich šířka. To je vysvětleno tím, že pokud používáte příliš široký, pak v nejodpovědnějším okamžiku havaruje. Ztratíte tak ochranu. Pokud nosíte příliš malý kondom, sexuální kontakt místo potěšení vám bude mít nepříjemný pocit.

Proč se to stane? Citlivost kůže je zajištěna speciálními receptory - termorceptory, mechanorceptory a bolestivé receptory. Citlivost během sexu závisí na prvních dvou. Samozřejmě, pokud nejste masochista.

Pokud je kondom malý, je poněkud nepříjemné mechanické tlakové receptory. Aby vám alespoň něco, co cítíte, vůzné síly nebudou stačity. V důsledku toho se jedna ze dvou stane: buď vaše "přítel" Budu spadnout, aniž bych obdržel něco, nebo v naději na dlouho očekávaný orgasmus, budete muset udělat více "hrubých" pohybů. Ten bude vést k stimulaci receptory bolesti.

Perfektní kondom by měl být docela volný. Zároveň je nutné, aby spolehlivě držel a flutter během sexuálního kontaktu. Existují však situace, kdy mladý muž cítí potřebu snížit citlivost penisu. Někteří muži jako pocit ze skutečnosti, že kondom pevně padne do penisu. Výrobci dělají všechno možné, takže každý najde kondom vašich představ.

Hlavními průměry kondomů v šířce: 50-52 milimetrů nebo 55-56 milimetrů. To není průměr, ale polovina délky obvodu. To znamená, že 52 mm je kondom kruhu 104 mm, z nichž průměr je 33mm. 56 mm - to je kondom kruhu 112 mm a průměr 35,6 mm. Zdá se, že rozdíl je malý, ale to opravdu ovlivňuje citlivost.

Obvod mužského členu je obvykle 10-14 cm (bez zvážení různých odchylek, které se jen zřídka setkávají). Je na takové velikosti, že kondomy slavných značek. 12 cm - průměrný obvod. Pokud máte více, nakupujte širší kondomy, méně - užší. Pokud jste se ukázali přesně 12, zvažte, že jste velký šťastný! Doufáme, že teď jste se zabývali velikosti kondomů a můžete samostatně najít optimální možnost. Právě teď změřte své parametry a používejte náš online výběr kondomů, abyste porozuměli jednou a navždy, které kondomy opravdu správně!