Ženský kondom

Ženský kondomNe tak dávno, nová bariérová rostlina se objevila - Ženské kondomy. Stejně jako mužské kondomy také naznačují jednorázovou aplikaci. Ženské kondomy Chraňte partnery před nechtěným těhotenstvím a infekcí různými pohlavními chorobami.

Výrobky jsou vyrobeny výhradně z polyuretanového plastu. Antikoncepci jsou válce asi 15 centimetrů a průměr 8 centimetrů s jedním uzavřeným koncem. Pod a v horní části tohoto válce jsou pevné tuhé kroužky. Dno drží kondom v pochvě ženy a horní kroužek zabraňuje kontaktu zárodečného rtu a členu. Takto, Ženský kondom Poskytuje maximální ochranu proti infekcím a nechtěným těhotenstvím.

Výhody ženského kondomu

Jaké jsou výhody Ženský kondom Ve srovnání se známými mužskými antikoncepce? Nesnižují citlivost, protože samy o sobě Ženské kondomy velmi tenký. Kromě toho tyto prostředky ochrany nevytvářejí těsnou fixaci penisu člověka a tím umožňuje, aby volné pohyby v pochvě. Další nepochopitelné plus Ženské kondomy V tom, že jsou spolehlivější chránit partnery před infekcí s různými chorobami v důsledku skutečnosti, že uzavírají pokožku vnějších orgánů genitálií.

Ale to není všechno. Kondom je zaveden do vaginy několik hodin před sexuálním kontaktem, a ne bezprostředně před ním. Mnoho párů se nelíbí používat mužské kondomy právě proto, že během zamilování lásky musí být rozptýleno jejich obvazem.

Nevýhody ženských kondomů

Pokud jde o nedostatky Ženské kondomy, První ze všech, musíte zvážit, co stojí více než tradiční muž. Kromě toho nejsou tak běžné a lze nalézt daleko od každého farmaceutického kiosku nebo lékárny. Samozřejmě, pokud jste si jisti Ženské kondomy Jsou pro vás optimální metodou ochrany, můžete hledat pomoc ve specializovaných prodejnách nebo objednat.

Video instrukce:

Jak používat ženský kondom?

jeden. Opatrně otevřete obal s ženským kondomem, aby nedošlo k tomu. Je lepší otevřít balení rukama, ne nůžkami, zuby a dalšími ostrými předměty.

Ženský kondom

2. Je nutné uspořádat kondom, aby vnější kroužek zůstal venku, a vnitřní - slepý kroužek - před čípkem.

Ženský kondom

3. Stlačte vnitřní kroužek kondomu s velkým a ukazováčkem, jak je znázorněno na obrázku.

Ženský kondom

čtyři. Vyberte si pozice, ve kterém budete pohodlnější vstoupit do kondomu: leží na posteli zvednutím jedné nohy nebo squatting.

Ženský kondom

Pět. Jemně vložte vnitřní kroužek kondomu do vaginy a zadejte jej.

Ženský kondom

6. Vložte ukazováček do kondoma a zadejte jej tak hluboko v vagíně. Zkontrolujte, zda se kondom neotáčel a že vnější kroužek kondomů zůstane mimo vaginu.

Ženský kondom

7. Dámské kondom je připraven k použití.

Ženský kondom

osm. Před sexuálním jednáním si vezměte penis mužů a vložte ho do otevřeného kruhu kondomu. Je nutné, abyste si byli jisti, že penis nespadne mezi stěnou pochvy a vnější strany kondomu.

Ženský kondom

devět. Po pohlavním styku, pečlivě odstraňte ženský kondom z pochvy, vezme ji s prsty pro vnější kroužek.

Ženský kondom

10. Zabalte kondom v ubrousku a hodte do koše. Nehazujte ho do záchodu!

Ženský kondom