Jak nosit kondom

Jak dát kondom správně?Není to tak těžké, jak se zdá. Tato dovednost je vylepšena se zkušenostmi, takže pokud nefunguje okamžitě potřebuje trénovat. V tomto článku najdete vše, co potřebujete k tomu vědět.

Kondom, Pro aktivní a hawk lidí, integrální věc, kterou potřebujete mít s sebou, v případě intimní komunikace. To dává téměř sto procent ochrany proti nechtěným těhotenství a pohlavním onemocněním, ale pod podmínkou kvalitního výroby a řádného použití.

Doporučení pro výběr a použití kondomů

Rozsah těchto produktů je skvělý, sevřel balíky a různými cenami. Samozřejmě většina lidí při nákupu spoléhá na jejich finanční bohatství. Ale mělo by být pamatováno než levnější kondom, tím je pravděpodobnější, že je vyroben z materiálu s nízkou kvalitou. Levná ochranná ochrana je často méně elastická, ohrožuje skutečnost, že když se nosí (v nejlepším případě) nebo ve velmi sexuálním jednání (v nejhorším), produkt se jednoduše rozbije. Nákup kondomu je lepší ušetřit za svou cenu, protože platba za vadné zboží je příliš velká.

Při nákupu je nutné studovat obal, ujistit se, že doba použitelnosti zboží nevypršela. Předem, před setkání s partnerem, musíte pečlivě prozkoumat obálka samotného kondomu, nemělo by to být defekty a poškození. Používejte pouze celý produkt podle pokynů, je uvnitř balení. Po úkonu by měl být kondom zlikvidován, a samozřejmě jej nelze použít.

Jak nosit kondom

Jak nosit kondom

Mladí lidé, kteří v této věci nemají postupy, mohou být přístupné - studovat výrobek, dát na kondom. V budoucnu, bezprostředně před blízkostí, tato zkušenost sníží vzrušení a zmírnit zmatek. Je důležité si uvědomit, že produkt se nosí pouze na vzrušeným penisu.

Hlavní věc na začátku pečlivě odhalte "bag" s produktem, tak, aby nedošlo k poškození kondomu, pro to musíte strávit hranu s "převodovkou". Nikdy nepoužívejte nůžky nebo jiné ostré nástroje! DALŠÍ ZÍSKÁNÍ NÁSTROJŮ, měl by být pokryt speciálním mazivem, který může uschnout, pokud necháte produkt v otevřeném obalu (to by nemělo být povoleno).

Na jedné straně kondomu je malá vyboulení, měla by být naplněna dvěma prsty pro uvolnění vzduchu. V tomto tanku na konci styku, spermie. Lezení na "tip", výrobek musí být umístěn v hlavě vzrušenýho členu. Volná ruka jednotně uvolnit "ochranu" pro celou délku genitálního orgánu. Hlavní věc není nosit kondom na špatném, pokud se to stane, aby to bylo téměř nemožné.

Jak nosit kondom

Jak dát kondom jednou rukou

Vědět, jak správně nosit kondom, můžete to udělat s jednou rukou. Není to tak těžké, jak se zdá. V praxi je tato dovednost užitečná, protože bude možné obejmout a pohladit partnera. Tato dovednost je vylepšena se zkušenostmi, takže pokud nefunguje okamžitě potřebuje trénovat. Před uvedením kondomu jednou rukou je přirozené otevření, pro to můžete použít zuby. Opatrně vypouštějte obal s "převodovkou" stranou a poté odstraňte ochranný nástroj. Velké a indexové prsty, zatlačte špičku výrobku, uvolněte vzduch ze kondomu, přiveďte jej do hlavy a úhledně se uvolňují prsty. Když je kondom částečně vložen, okraj výrobku bude uvolněna a uvolněte ji po celou délku sexuálního orgánu. Je důležité zabránit vstupu vzduchu.

Jak nosit kondom

Jak nosit kondom

Tato metoda je vhodná pro trvalé páry, tak osvobozené partnery, a mohou být také součástí sexuální hry. Neexistuje žádný komplikovaný partner, aby splnil některá doporučení:

  • Jemně otevřete balení s kondomem bez použití akutních předmětů.
  • Vezměte si výrobek v ústech, vyčnívající špičku kondomu by měl být stranou k hrdlu, kruhové prostředky ochrany uspořádat mezi zuby a rty.
  • Jazyk jazyka pro stisknutí nádrže produktu na oblohu, takže vzduch vychází z produktu.
  • Nezapomeňte, že člen by měl být v nadšeném stavu, než bude nosit kondom, aby to způsobilo.
  • Drží varhany přímo před nimi, aby se snížil hlavu a šaty ústa hlavy.
  • S pomocí rtů, roll kondom podél délky penisu, pro to můžete použít zuby, ale extrémně úhledně nepoškodit ochranu. S nedostatečnou zkušeností, pomozte si ruku.
  • V tomto případě není nutné spěchat, zvýší pouze riziko poškození výrobku. Být opatrný a jemný.

Jak nosit kondom

Bez ohledu na to, jak dát na kondom, kterou byste si nevybili, je důležité si pamatovat svůj hlavní účel - ochranu obou partnerů. Chcete-li to udělat, neměli byste nosit kondom uprostřed zákona, nebude chránit žádné onemocnění nebo z těhotenství. Použijte kvalitní výrobek podle pokynů.

Video: Jak nosit kondom

Video: Jak nosit kondom