Jak nosit kondom?

Jak nosit ústa kondomu?Pro některé opotřebované kondomy - těžký test, pro ostatní - zábava předehra, aby nepřekonal sex! Máte-li touhu a příležitost doručit svého mladého muže, zatímco tak nepříjemný pro podnikání chlapa, pak bude mnohem méně časté vyjádřit stížnosti na "obtíže" chráněného sexuálního života.

S pomocí níže uvedených poradenství zvládnete velmi zajímavou sexuální techniku. Věřit, Nosit kondomy úst Dejte svému partnerovi nezapomenutelný pocit! Kromě toho se provádí docela jen. Několik tréninků, a to půjde jako olej!

Stejně jako krok za krokem pro vybavení kondomu:

Jak nosit kondom1 krok. Ten chlap musí ležet na zádech.Rozhodně ho inteligue a řekni mi, co si přejete ukázat něco nového a zajímavého.

2 krok. Jemně otevřete balíček s kondomem. Buďte obzvláště opatrní, pokud máte dlouhé nehty.

3 krok. Je třeba dát kondom v ústech, a to zuby. Jazyk by měl být stiskl špičku gumového produktu na NEB.

4 krok. Pamatujte si, že kapky maziv se mohou dostat z kondomu. Proto bude velmi dobré, pokud používáte speciální ochucené mazivo.

5 krok. Nyní musíte snížit hlavu a dát kondom na penis partnera. Stiskneme konec kondomu na hlavu penisu. Takže vytlačíte vzduch. Prasknout gumový výrobek dolů, při používání rtů. Buďte opatrní: Nejdou Latex!

To je vše! Nyní jste v plné bezpečnosti a váš mladý muž je spokojen a připraven pokračovat v lásce. Pokud ho chcete dát nějaké příjemnější pocity, hrát si s jeho uzdu a hlavou. Nechte chlap dostat úplný potěšení Outwalk kondom ústa!