Jak nosit kondom - instrukce

Jak nosit kondom

Nejen muži, ale ženy by měly vědět, jak nosit kondom. Některé ženy vědí, jak to udělat tuto manipulaci i ústa! Správné uvedení na kondom může být nejen velmi efektivní antikoncepce, ale také proces, který bude mít oba partnery.

Ačkoli ne všichni muži a ženy jako sex, kteří používají kondom, z bezpečné tyto metody je jedním z nejdůležitostí. Použití kondomu, riziko toho, že se stává výrazně snížit, ale nezaručuje 100% bezpečnosti. Také kondomy jsou zapotřebí k ochraně před chorobami, které jsou přeneseny do sexuálního způsobu.

Co je třeba věnovat pozornost při nákupu kondomů

Získat kondomy, především je nutné spoléhat se na své vlastní pocity a jednotlivé funkce. Například někteří mají silné alergie na latexu, z nichž je proveden kondom.

V tomto případě byste měli přednost polyuretanovým kondomům. Tyto produkty jsou samozřejmě vhodné.

Zvažte některé další hlavní kritéria, pro kterou potřebujete věnovat pozornost při nákupu:

  • Takže v nejodpovědnějším okamžiku není testovat fiasko, při nákupu kondomu, uvědomte si to pozornost velikost. V případě, že antikoncepční agent bude příliš velký, kondom bude neustále létat a dodá nepříjemnost. Pokud je kondom příliš malý, může prorazit v nejvíce inopportune momentu.
  • Věnujte pozornost integritě balíčku. Pokud je rozbitý - vyberte další balení.
  • Skladovatelnost Hraje důležitou roli v tomto nákupu. V případě, že se kondom ukáže být po splatnosti, pravděpodobnost jeho diskontinuity je velká.
  • Koupit jen ty kondomy, které jste slyšeli dříve. Nekupujte nejlevnější kondomy neznámé značky. V tomto případě to není jen o těhotenství, ale také o vážných onemocněních, které jsou přenášeny pohlavím.

Základní chyby

Aby nedošlo k tomu, aby typické chyby, které mohou zkazit váš večer a nejen, přečtěte si další seznam a i nadále pozorní:

ChybaCharakteristický
Nákupní místoV žádném případě nezískávejte kondomy ve stáncích nebo v bazaru. Standardy skladování jsou zpravidla porušeny na těchto místech.
Otevření kondomuMnoho mužů otevřou antikoncepční nástroje se zuby nebo nožem. V tomto případě je velmi snadné poškodit integritu kondomu.
Střílet antikoncepceUvedení kondom punčochy pro člen - potěšení je stále. Pro které muži se rozvíjí před použitím - nepochopitelné. Pomoc antikoncepce je potřeba ve válcovaném stavu.
VzduchPokud po uvedení na kondom, mohou být viděny vzduchové bubliny - riziko jeho přestávky je skvělé. Než se zapnete, ujistěte se, že uvolněte vzduch.
Použití kondomu bez kontrolyVe šustění vášeň je zřídka někteří muži, kteří se zabývají inspekci kondomů. Nadarmo. Pokud věříte statistikou, v 20% při použití této antikoncepce, těhotenství dodává kvůli propíchnutému kondomu.
Neopatrný skladNeskladujte stranu do kapsy, v klouzání auta nebo venkovní slunce. Tyto faktory mohou narušit vhodnost kondomu.
Která strana nosí?V nezkušeném muži nevědí, která strana musíte nosit. Často dělají chybu a nasazují se dovnitř, po kterých odstraní a nasadí doprava. Takže nemůžete udělat. Faktem je, že kondom může být spermií. V tomto případě není těhotenství nebo pohlavní kytice daleko.
Pozdní nodelKondom nosit je nutné ihned před sexuálním aktem. Mnoho mužů se stará o ochranu výhradně před ejakulací. Během pohlavního styku se projevuje transparentní kapalina v muži z uretry, který také obsahuje spermie.
Pozdě vytaženýMuž a žena po pohlavním styku musí mít pamatovat, že po ejakulaci, mužský člen významně snižuje velikost a kondom - ne. Po skončení pohlavního styku musíte okamžitě odstranit člena od partnera tak, aby tekutina osiva neprokázala vagíně.
Zdvojnásobí dva!Tato chyba je nejčastější. V žádném případě nepoužívejte kondom re.

Jak nosit kondom

Pokyny pro kondomy
Foto: Uvnitř každého balení kondomů jakéhokoliv výrobce naleznete pokyny pro jejich použití

Chcete-li správně platit pro podmínky, použijte instrukce krok za krokem:

  • Kondom musí být na jeho péro během erekce před začátkem sexuálního zákona.
  • Dát na kondom takovým způsobem, že tip zůstane volný pro plnění spermií.
  • Nerozumí kondom, upněte kondomovým hrotem takovým způsobem, aby vyloučen přebytečný vzduch. (Tato manipulace je nutná, aby se kondom nebyl zlomený).
  • Použijte sbor do člena hlavy a postupně se protáhněte na konec.
  • Jste připraveni na bitvu.

Tato instrukce je vhodná pro muže v případě, že byla odříznuta extrémní maso.

Jak nosit kondom rtů
Jak nosit kondom rtů

V případě, že má muž extrémní tělo, je nutné jednat o něco jinak:

  • Otevřete členskou hlavu.
  • Cress The Condom tip, po které protahujeme kondom na neobřezaného členu.
  • Držte gumový kroužek na základnu člena a opravte extrémní maso, aby se hlava penisu skrytá.

Po skončení pohlavního styku je nutné okamžitě zbavit se kondomu. Doporučuje se zlikvidovat kondom v koši.

Zvědavá brožura s pokyny

V nějaké zdravotní péči. Instituce lze nalézt podobné pokyny pro uvedení kondomů.

Instrukce kondomů 1
Instrukce kondomů 2
Instrukce kondomů 3
Instrukce kondomů 4
Instrukce kondomů 5
Instrukce kondomů 6
Instrukce kondomů 7

Užitečná videa: Jak nosit kondom

Video: Jak dát ústní kondom

Pozornost! Video na skutečný příklad

Jak nosit ženské kondom

K dispozici je také další druh kondomů - žena. Tato antikoncepce v Rusku není v poptávce a najde to dost v lékárnách. Zvažte, jak nosit Ženský kondom:

  • Máme kondom v ruce, takže blokovací kroužek s nejmenším průměrem je umístěn na straně pochvy.
  • Pojďme si kondom v pochvě.
  • Před zahájením sexuálního jednání by žena měla vzít muže sexuální tělo v ruce a postupně vstoupit do pochvy, aby se dostal do vnějšího prstence.

Na videu můžete vizuálně vidět, jak se tento proces děje: