Je možné otěhotnět bez kondomu?

Je možné otěhotnět bez kondomu?Mnoho lidí si myslí, že pokud člověk ví, jak proces ovládat a může ho dokončit "minulosti" partnery, pak se nechtěnou těhotenství vyhnout bez kondomu. Jednoduše nevědí, že hlen vyprší při sexuálním styku a slouží přídavným mazivem, stejně jako spermií může způsobit těhotenství. Mucus je speciální tajemství z žláz, které jsou na základně penisu, který je potřebný k zvlhčení vnitřního kanálu a neutralizace kyselosti uretry. Je to 5% objemu spermií vyrobených v době ejakulace. Čím delší je sexuální stimulace penisu, tím více je tato tekutina přidělena. A odstranění penisu před ejakulací nepomůže vyhnout se nežádoucímu těhotenství.

Pokud používáte metodu kalendáře antikoncepce a v okamžiku, kdy nemáte ovulaci, ne všechny stejně eliminují možnost nežádoucího těhotenství. Stejně jako sexuální pohlavní styk bezprostředně po menstruaci nebo během menstruace nezaručuje ochranu.

Je důležité mít na paměti okamžik, kdy by partner již měl ejakulace, pak sex bez kondomu je nebezpečný. To je způsobeno tím, že aktivní cum zůstane v penisu, což může způsobit těhotenství.

Anální sex bez kondomu

Anální sex bez kondomu je velmi riskantní. Pravděpodobnost zachycení infekce je 100%! Účelně oficiální statistiky říkají, že každý druhý sexuální akt končí infekcí. A to vše proto, že ve tučném střevě osoby nejvýhodnější podmínky pro viry mikroorganismů. Mimochodem, žena může získat celou kytici infekčních onemocnění současně, jestli ihned po análním sexu je to vaginální.

Pokud se však rozhodnete nosit kondom s análním pohlavím, je velmi důležité zvážit, že kondom by měl být změněn v každé změně metod. Anální změna na vaginální, vaginální změna na ústní a tak dále. Aby to bylo nutné, protože jen tak se přesně vyhnout infekci.

Je to možné bez kondomu s stálým partnerem?

Lidé obou pohlaví souhlasí, že budou mít sex bez kondomu, ale pouze s stálým partnerem. Pokud si důvěřujete 100%, můžete to bezpečně udělat. Jen potřebujete použít jiné metody antikoncepce. A pokud chcete dítě, pak není čeho se bát. Infekční onemocnění se už nemůže bát. Hlavní věc je, že partneři jsou pravdivé, a neměli spojení na boku.