Možnosti pro rychlou likvidaci použitého kondomu

použité kondomy

Mladí kluci, kteří právě začali používat antikoncepce, často nevědí, kde dát kondom po sexu. Chci dělat všechno krásné, tak, aby nenechal dojem dívky o sobě. Podíváme se na možnosti likvidace, které jsou vhodné v každé situaci.

Chcete-li začít, budeme se zabývat, jak střílet kondom, protože pokud je nesprávné provádět tento postup, tj. Riziko, že produkt bude uvíznout v pochvě a bude muset odstranit. Proto ihned po skončení pohlavního styku vyjměte člen z pochvy, abyste zabránili úniku spermatu. Dále, bezpečně drží kondom vyzvánění, odstraňte produkt.

Nyní začíná nejzajímavější věc - použitý kondom je nutné zlikvidovat. Samozřejmě, že to může být strčeno pod postelí, vyhodit do okna nebo nechat ležet na podlaze. Ale po několika minutách bude v bytě nepříjemný zápach, a v případě okna - výkřik sousedů nebo čističů je zaručeno.

Použité kondomy nelze prát do záchodu, nespadají a mohou skóre kanalizace, po kterém budou muset způsobit instalatéry a setkání lásky budou zkaženy.

Po sexu by měl být kondom svázán v uzlu, pečlivě zabalte do ubrousku a vrátit se do balení nebo odpadky. Dále, chránit před infekcemi, umýt ruce a sexuální člena, i když plánujete pokračovat v lásce radosti za pár minut.

Další dobrou volbou - nabídnout partnerské sprchy, ale pokud se dívka nesouhlasí, to nestojí za trvat. Pak můžete navštívit koupelnu.