Jak nosit kondom

Jak nosit kondomNavzdory skutečnosti, že existuje mnoho kondomů, o tom, jak je nosit správně, ne každý ví. Na konci tohoto článku najdete video, ve kterém je jasně zobrazen návrh kondomu. Nejdříve však doporučujeme seznámit se s argumenty ve prospěch potřeby dodržovat určitá pravidla při vybavení tohoto produktu.

Doporučení

1) Výběr kondomů, věnujte pozornost životnosti uvedeném na obalu. Nepoužívejte produkty, které vypršela.

2) Vyberte si velikost kondomu. Rozměry těchto produktů se liší v žádné délce, ale obvodem. Proto, výběrem malého kondomu, člověk obdrží nepříjemný pocit místo potěšení, a v případě volby příliš širokého, to může sklouznout.

3) Nevkládejte kondom v zadní kapse kapsy - to je nejúspěšnější místo pro takový výrobek. Nejvhodnější kondomy ve zvláštním případě nebo v kapse košile.

4) Neotevírejte obal kondomu se zuby nebo nůžkami tak, aby produkt nepoškodil. Chcete-li otevřít balíček, který musíte vytáhnout přes jeho okraje.

5) Nezveřejňujte kondom předem (k okamžitému postrádání). Jinak ztratí své ochranné vlastnosti.

6) Produkt by měl být snadno odvíjen. Pokud mají potíže potíže, znamená to, že ho nosíte na stejnou stranu.

7) nosit kondom na sexuální termín takovým způsobem, že zůstává na konci malého místa.

8) V případě použití kondomů by měly být aplikovány vodní maziva. Jinak existuje riziko poškození latexu, ze kterého je proveden kondom.

9) V případě, že se kondom zlomil během pohlavního styku, je nutné dočasně přerušit pohlavní styk a nahradit kondom.

Pokyny Jak nosit kondom

Popis procesu

Dejme nám podrobněji na designu kondomu. Je nutné nosit výrobky pouze na vzniklém sexuálním členu a pouze před svým kontaktem s genitálními partnerskými orgány. Balení kondom je třeba otevřít bezprostředně před uvedením. Chcete-li to udělat, musíte sundat speciální proužek na obalu a jemně získat kondom. Je třeba mít na paměti, že navzdory síle těchto výrobků se mohou zlomit, pokud se připojují k ostrým nehtu nebo šperkům.

Než budete nosit kondom, měli byste oddálit extrémní maso (pokud neexistuje obřízka). Poté, co drží kondom koncem, měl by být veškerý vzduch vymačkaný z ní - tato akce zajistí přítomnost místa pro spermie. Pak byste měli dát na produkt do penisu (zatímco zkroucený okraj výrobku musí být venku), po kterém je nutné jej uvolnit. Podrobnější informace o videu můžete zobrazit následující:

Existují některá jednoduchá doporučení o tom, co dělat s použitým kondomem. Chcete-li to udělat, ihned po erupci spermií byste měli stáhnout penis z těla partnera, držet kondom pro základ. Poté odstraňte výrobek, zabalte ji do ubrousku a hodte ho do kbelíku popelnice (v záchodě je nemožné snížit kondomy). Nikdy nepoužívejte stejný kondom re.

A konečně, malý humor, protože nemusíte nosit kondom: