Kondom `neva`

Kondom a Quot-Nem

Kondomy Nevashka je značka levných čínských antikoncepce.Tyto kondomy za cenu 8-9 rublů na blistru ve 3 kusech jsou prodávány jak v lékárnách, tak v některých konvenčních obchodech maloobchodních prodejen.

Kondom "neva"

"Neva" kondomy jsou značkou levných čínských antikoncepce, v nedávné minulosti, úspěšně soutěžit s evropskými značkami kvůli jeho malým nákladům a širokou dostupností. Často prodloužen prostřednictvím lékárnách, ale prostřednictvím kiosků "Soyuz-ochrana" a podobných obchodních bodů. Cena "NEVA" kondomem byla výrazně nižší než cena dalších známých značek.

Hlavní nastavení

"Neva" kondom odkazuje na klasické mužské kondomy určené k ochraně před spp a nežádoucím těhotenství. Je vyroben z gumového latexu, má silikonové mazivo, jehož množství však bylo mnoho uživatelů rozpoznáno jako dostačující. Nahrazena 1 skupinou stupně 1 "směrnice EU 93/42".
Každý kondom je vyroben v individuálním blistrovém balení. Balení v kartonu pro několik produktů se nepoužije, obuska kondomy se prodávají individuálně, ve velkých číslech připomínající kulometovou pásku. Lze jej zaznamenat původní elipsovou formu tohoto kondomu v balení, podle kterého lze přesně identifikovat.

Kondom a Quot-Nem

Druhy kondomů "Neva"

Existují 3 typy "Neva" kondomy:
• klasická hladká-
• žebrovaný-
• s bodovou strukturou na vnějším povrchu.
Cena všech tří pohledů je prakticky jiná, množství a kvalita mazání je také. Výrazná funkce - v mazání všeho druhu je příchuť.Tyto kondomy za cenu 8-9 rublů na blistru ve 3 kusech jsou prodávány jak v lékárnách, tak v některých konvenčních obchodech maloobchodních prodejen.

Skladovací kondomy

Správné skladování a použití kondomu "Neva" - záruka bezpečných intimních vztahů. Za prvé, jakékoli produkty z latexu a kondomem, včetně, jsou velmi citlivé na přímé sluneční světlo, ostré teplotní rozdíly, topení a chlazení. Tak, že kondomy nejsou zkaženy, musí být skladovány při pokojové teplotě na tmavém místě, kde jsou vyloučeny ultrafialové paprsky - jinak vnitřní poškození není vyloučeno. Při ukládání externí integrity, kondom ztratí ochranné vlastnosti.

Kondom a Quot-Nem

Jak používat

Pokyny pro použití kondomů "NEVA" takto: t
jeden. Snížit puchýř s nůžkami mimo kondom a dostat to. Rozbít balení rukama nebo zuby nebo používat nůž se nedoporučuje, t. na. Kondom je velmi tenký, a je snadné poškodit.
2. Dát na kondom na Eregined Phallus, odhalení hlavy (tahání extrémního masa). Pokud se výrobek nerozumí, pak ho noste na tuto stranu.
3. Být zkontrolován dolů "pokles" s prsty - plavidlo pro sběr spermií na konci výrobku. Napnutí kondomu, dokud není zastavení nemožné, mělo by být volný prostor mezi extrémním masem a cum nádobou, jinak, když ejakulace je produkt rozbitý. Tam je také žádný vzduch.
čtyři. Rozbalit a natáhnout produkt po celé délce člena, na základnu.
Pět. Po skončení pohlavního styku odstraňte falus z pochvy, držte kondom rukou na základně člena tak, že nezůstane uvnitř.
6. Demontujte kondom a vložte jej do plastového sáčku. V případě jeho nepřítomnosti to proveďte nahoru a hodit výrobek do koše. Pro snížení toalety je přísně zakázáno, aby se zabránilo ucpávání.

Stanovisko specialistů

Co lékaři hovoří o "neva" kondomech? Názory zde jsou dvojí. Většina moderních lékařů ukazuje nedostatečnou spolehlivost a neuspokojivou ergonomii těchto produktů. Drží se špatně na sexuálním členovi, který nemůže přispět k bezpečnosti. Výrobce těchto produktů - málo známá čínská značka, informace o technické kontrole na výrobních linkách jsou prakticky nepřítomné, takže je nemožné potvrdit záruku spolehlivosti.

Tento typ kombinace se odlišuje mnohem hustším stupněm kontaktu a zvýšeného koeficientu tření, takže v tomto případě nemůže zaručit bezpečnost. Zapnout dva nebo tři kondomy jsou naprosto zbytečné a dokonce nebezpečné, t. na. Jsou špatně drženy na sobě a horní kondom, skákání, může být v hlubinách anální díry.
Na druhé straně je dobře známo, že je lepší pro takovou ochranu než jakýkoli. Ale lékaři kategoricky nedoporučují použití "Neva" se sexuálním kontaktem s možným nosičem HIV / AIDS nebo jiných typů ZPP. Kromě toho, mnoho porodníků a gynekologů věří, že míra spolehlivosti "Nevosha", aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství, může být odhadnut na 80-85%, a ne na 99,9%, stejně jako dražší značky.