Těsnění s aniontovým čipem: potřebují a jak fungují?

Pokrok dosáhl i hygienických těsnění. Zdálo by se, že stále můžete přijít s novým v této intimní ženské hygienické. Ukazuje se, je to možné. A neúnavné čínské a stejné neklidné korejky nás opět překvapily jejich vynálezem. Tentokrát hygienická těsnění s aniontovým čipem.

Pro ty, kteří se přihlásili fyziku, anion je negativně nabitý atom nebo molekulu. V obvyklém stavu molekuly vzduchu - neutrální. Pod působením elektrického výboje, záření radiace nebo jiných jevů, elektrony dostávají další energii, která jim umožňuje "jít s oběžnou dráhou" a připojit se k jiným molekulám nebo atomům. Částice, které ztratily části jejich negativně nabitých elektronů, získávají kladný náboj. Oni se nazývají kation. Ty molekuly nebo atomy, které získaly další elektrony, se negativně účtovány. Takové molekuly se nazývají anionty.

Těsnění s aniontovým čipem: Potřebují a jak pracujete?
ANIONS přilákají prachové mikročástice a zabít patogenní mikroby. Přítomnost aniontů ve vzduchu, který dýcháme, má příznivý vliv na lidské zdraví.

Obsah aniontů ve městském vzduchu je desetkrát menší než v horách nebo moři. Proto lidé, kteří tráví spoustu času na čerstvém vzduchu, delší žijí a jsou méně nemocní.

Jak to funguje

V posledních desetiletích mají vědci zájem o léčivé a hygienické vlastnosti aniontů. Ionizátory, které splňují užitečné anionty vzduchu v konvenčním městském bytě nebo jiném pokoji, byly vynalezeny. Také patentované pokročilé lékařské a profylaktické těsnění s vestavěným ionizátorem - aniontovým čipem. Negativně nabité ionty zničí bakterie - patogeny většiny ženských nemocí. Denní hygienické podložky s aniontovým čipem odstraňovat zánět, zlepšení metabolismu, zvýšit imunitu a normalizaci krevního tlaku.

Těsnění s aniontovým čipem: Potřebují a jak pracujete?
Použití takových těsnění eliminuje nepříjemné pachy a dokonce uvolňují únavu.

Typy polštářků

Až do roku 2014, nejoblíbenější denní těsnění s aniontovým čipem byl milostný měsíc. Od roku 2014, Winalite, místo nich, začal vyrábět pokročilý WinLon. Tyto produkty jsou velmi tenké a zcela nepatrné pod prádlem. Produkty společnosti neobsahují alergické látky. Moderní Winlon nejen vytvořit pocit pohodlí a sucha a spolehlivě chrání před výskytem během dne a v noci. Mají hojení a profylaktický účinek, zabíjení patogenních mikrobů. Zároveň neruší mikroflóru pochvy a nezpůsobují alergie.

Faberlic společnost ne méně populární. Anionické těsnění Faberlik neobsahují příchutě a žádné chemikálie. Horní vrstva - 100% bavlna. Sterilita zajišťuje individuální balení. Noční aniontová těsnění Faberlik nejsou rozdrcena, nepohybujte se a zajišťují spolehlivou ochranu.

Hygienická těsnění Faberlik normalizuje menstruační cyklus, zmírnit bolest během menstruace, pozitivně ovlivnit práci ledvin. Absolutně neškodné během těhotenství a v postpartum jsou svaly vagíny utaženy. Denní světlo Faberlik je velmi tenký, s pohodlnými křídly. Nejsou rozdrceni a při jízdě neruší.

Těsnění s aniontovým čipem: Potřebují a jak pracujete?
Všechny těsnění jsou připojeny k prádle s bezbarvým potravinovým lepidlem. Látka, ze které je lepidlo vyrobeno, je podobná složení žvýkačky.

Jak zvolit správně

Požadavky na těsnění: t

  • sterilita;
  • pohodlí;
  • rychlá absorpce a ochrana proti průtoku;
  • přístup k vzduchu;
  • suchá horní vrstva;
  • zabránit vzniku nepříjemného zápachu a reprodukce bakterií;
  • absence materiálů způsobujících alergickou reakci těla;
  • Úvod.

Důležité! Při nákupu se ujistěte, že balení těsnění není porušeno.

Terapeutické vlastnosti aniontových těsnění

Každý pokládání se skládá ze 7 vrstev a absorbuje až 100 ml kapaliny.

  • 1 vrstva - velmi tenká bavlna, dobře vysílající kapalina;
  • 2 vrstva - aniontový čip;
  • 3 vrstva - ochrana proti prachu;
  • 4 vrstva - absorpční kapalina;
  • 5 vrstvy - další prachová;
  • 6 vrstvy - ochranná vrstva, vysílání vzduchu a nepružné kapaliny;
  • 7 vrstvy - měkký papír, s jednoduchostí tvaru těla.

Recenze Dr. Zyugaeva (Austrálie) Výsledky lékařských studií prezentovaných ve formě tabulky ukazují počet těsnění potřebných k léčbě určitých nemocí.

ChorobaTrvání léčbyPočet těsnění, kusů
Zánět močových cestdlouhoVíce než polovina případu
Cervikální erozi1 - 2 týdny21 - 42
Hemoroidy1 - 1,5 týdnů7 - 10
Miome (až 12 týdnů.)dlouhoVíce než 1 případ
Fibromomomadlouho2 - 3 případ
ParaprotitdlouhoTěsnění + tampon s čipem uvnitř
Termální hoření, herpes3 - 59 - 15
BphdlouhoVíce než 1 případ

Příčinou neplodnosti je často zánětlivá procesy a infekční onemocnění. Použití aniontových těsnění v tomto případě pomůže vyrovnat se s problémem.

Náklady

Cenové balení denních aniontových těsnění Přibližně 300 rublů, den a noc - 150 - 200 rublů pro balení. Pohodlně a ziskové koupit těsnění ve velkém. Odhadovaná cena případu čínských těsnění s aniontovým čipem od 5 000 do 6000 rublů.

Jméno případuObsah případuCelkové polštářky

v případě

Jmenování polštářkůBalení v případěKusy v balení
StandardDen (pro kritické dny)10osm19 paches

(232 ks.)

Noc (pro kritické dny)čtyřiosm
DenněPět24
MonokyisDenněšestnáct2416 paches

(384 ks.)

A konečně, dobrá zpráva pro silnou polovinu lidstva. Aniontová těsnění jsou zacházena nejen ženami, ale i muži. Prostatitida, hemoroidy, zánětlivé procesy urogenitálního systému, říká.