Tipy pokud jste poprvé v gynekologu

Túra k gynekologovi způsobuje vzrušení od dívek, zejména pokud jsou poprvé Panna a inspekce. Pokud dívka nevstoupila do sexuálního kontaktu, a panenský splash je celek, pak se lékařka vyskytuje poněkud odlišně. Aby neměly problémy, je nutné se připravit na průzkum. Existují určitá pravidla, která by měla být pozorována před a během návštěvy lékaře.

Co by mělo být provedeno před kontrolou

Poprvé k gynekologovi je vhodné jít ve věku 12-15 let. Nedostatek průzkumu negativního a strachu. Během inspekce se obávejte hlavního důvodu nepříjemnosti. Před odchodem k lékaři je nutné připravit psychologicky a fyzicky.

Dívka je třeba chápat, že gynekologista je lékař a jeho hlavní povinností - poskytnout ženu s lékařskou péčí. Zajímá jen zdraví pacienta. Vysoce kvalifikovaný gynekolog poskytne dívku s informacemi o stavu svého těla a pomůže při odhalování patologií.

Nedělejte opět starosti a obavy, inspekce na gynekologu je důležitá pro udržení zdravého sexuálního systému. Během průzkumu se nemusíte stydět a hledat výmluvy.

Před odchodem k lékaři není nutné ukrást vlasy. Pro gynekolog nezáleží na tom, zda dívka sdílená v intimním místě. Před návštěvou lékaře musíte jít nahoru a dát na čerstvé spodní prádlo. Vezměte sprchu s výhodou večer v předvečer inspekce. Nedoporučuje se být za pár hodin přerušen k brankáři k gynekologovi, Vzhledem k tomu, že je důležité, aby lékař zkoumal přirozenou mikroflóru pochvy, a voda se čistí s výběrem zánětlivého procesu.

Není žádoucí navštívit gynekologa během menstruace, bude to obtížné pro průzkum, dívka bude muset přijít k doktorovi opakovat. Optimální doba návštěva - 3-5 dní po skončení menstruace. Výjimkou je situace při vzniku stížností během menstruace.

Při užívání antibiotik by neměly navštěvovat gynekolog. Kontrola se doporučuje dva týdny po ukončení léčby, protože léky ovlivňují výsledky testů.

Před odchodem do nemocnice byste měli koupit čistý list nebo ručník k dosažení gynekologické židle. Není zakázáno přijít s vlastní jednorázovou sadou, která se prodává v lékárně. Stojí za to udržet lékař používat sterilní nástroje a během postupu je otevřel. Pokud existují podezření, že tato pravidla jsou rozbitá, má dívka právo opustit zkoušku. Je lepší navštívit jiného lékaře než dovolit infekci těla.

Jak je inspekce gynekologa

Pokud dívka nemá žádné zdravotní stížnosti, a inspekce se provádí jako prevence, během prvního zkoumání, lékař stojí konverzaci. Gynekolog se zajímá o následující otázky:

  1. Ať už dívka začala menstruací, dokud dlouho, zda se stalo dlouhé přestávky mezi cykly. Ujistěte se, že specifikujte pravidelnost cyklu, pocity během menstruace a mezi nimi.
  2. Mají holky stížnosti na nepříjemné pocity v sexuálním systému (bolest, svědění, vypalování, problémy při močení).

S prvním zkoumáním panny musí být gynekolog objasněn, že sex kontakt nebyl, a že panenský splash je celek. Mělo by mluvit otevřeně, jasně odpovědět na otázky tak, aby gynekolog provedl správnou představu o fungování sexuálního systému.

Získaná data se zaznamenávají v lékařské kartě, nikdo s výjimkou lékaře a pacienta má přístup k nim.

Doktor může navrhnout zkoumání dívky na gynekologické židle během první recepce. Postup je nezbytný pro panny, protože vznikají gynekologická onemocnění a bez ohledu na to, zda se stalo sexuální akty.

Doktor se musí ujistit, že pacientovy pohlavní orgány je normální, vývoj je správný a nic se obávat. Pokud je panna v gynekologa velmi obavy, matka není zakázána být v kanceláři přítomna v průběhu řízení.

Bez ohledu na stavbu židle, pozice dívky v něm se ukáže, že lhát nebo napůl procházka, nohy v polotuhém stavu jsou na speciálních stojanech. Během průzkumu na gynekologické židli může dívka zažít nepohodlí, protože je nutné odstranit kalhoty a zatlačit nohy.

Gynekolog zkoumá sex rty pro zánět. Aby nedošlo k poškození panenské sklavice, lékař neprovádí hluboké studium vagíny. Sbírání informací o pružnosti stěn vagíny, stavu vnitřních genitálních orgánů, lékař provádí inspekci následujícím způsobem: vloží prst do konečníku přes anální otvor. Postup je nepříjemný, ale nezpůsobuje bolest přítelkyně.

Jak je inspekce gynekologa

Pokud má pacient stížnosti na výběr, svědění, spalování v sexuální oblasti, gynekolog bude muset vzít si stěr na flóru. V průběhu procedury se lékař těší jemné nástroje, aby zachovaly panenské splas v integritě.

Kontrola vagina Provádí se v podezřelých onkologických onemocnění, krvácení nebo přítomnosti cizího objektu uvízl uvnitř.

Lékař bude muset zkoumat stav pacienta: krevní tlak, růst, tělesná hmotnost, stav kůže. To nutně zapomenot štítné žlázy, protože je zodpovědná za práci ženských hormonů prochází změny v životě. Dívka by měla být připravena a na to, že po kontrole genitálií, lékař stojí na vyšetření hrudníku. Doporučuje se nosit oblečení, které se snadno odstraní.

Doporučení, než půjdete do gynekologa

Doporučení, než půjdete do gynekologaNení pravda, že virgins nemusí podstoupit průzkum u gynekologa. Po prvním měsíci Dívka se doporučuje navštívit lékaře v preventivních účelech. V Pangins, stejně jako u žen, se objeví gynekologická onemocnění, které se vyvíjejí bez explicitních symptomů a dřívější, aby je identifikovali, tím jednodušší léčba projde.

Gynekologické vyšetření virginů nezpůsobuje bolest. Na první návštěvě je postup nepříjemný, hlavně kvůli vzrušení dívky. Pokud existuje bolest během akcí lékaře, měl by ho okamžitě informovat o tom.

Nenechte se skočit, že se někdo učí o návštěvě gynekologa. Kvalifikovaní lékaři udržují všechny informace o svých pacientů, aniž by to dokázali neoprávněným lidem. Doporučuje se navštěvovat lékaře předem, aby se ujistil, že nebude ohřívat nebo bude bolet.

Navštěvování gynekologa je doporučeno alespoň jednou ročně, je žádoucí podstoupit profylaktické vyšetření každých šest měsíců.

Jsou požadovány situace, ve kterých je požadováno navštěvování gynekologa:

  • podezření na infekci sexuálního traktu (bolest, svědění, spalování v pochvě);
  • poranění sexuální traumatiky;
  • krvácení nesouvisí s menstruací;
  • Poruchy menstruačního cyklu;
  • bolest v dolní části břicha nebo jiných nepříjemných pocitů;
  • trestní zpoždění (nedostatek sekundárních sexuálních značek ve věku 14 let nebo menstruace po 17 letech);
  • těhotenství nebo podezření.

Průzkum nebere déle než patnáct minut: během této doby se lékař ujistí, že genitální orgány dívky normálně, nebo naopak, dá doporučení, pokud pacient detekuje pacienta a neměl podezření.