Poprvé s kondomem nebo bez?

Poprvé s kondomem nebo bez

Když dívka hlásí, že tento sex bude pro její první v životě, taková slova často způsobují protichůdné pocity. Na jedné straně by jen málo mužů nemělo být první, ale zároveň každý ví, že pro dívky deprivace panenství je poněkud bolestivý postup, a to nemusí být naplněno určitým vzrušením.

Kromě toho existují některé mýty týkající se pohlaví obecně a zejména prvních sedimentů, které jsou pomalé, ale určitě vyhlazené lékařským mícháním v nerovném boji. Zvláště důležitým tématem je antikoncepce - je možné zbavit panenství bez kondomu?

To je mezi těmi, kteří spadají pouze na cestu sexuálních vztahů a mají pouze teoretické informace, někdy nejpravděpodobnější myšlenky na ochranu. Tento článek není novým slovem v gynekologii, ale nebude špatné, když pohladí někoho z nepříjemné zkušenosti.

Je možné mít sex bez kondomu?

Odpověď je jednoznačná - ne, musíte využít.

Lepší ochrana proti nechtěné těhotenství a pohlavní nemoci ve stejnou dobu ještě nepřichází.

Existuje malá šance, že panna již není prvním měsícem vezme hormonální antikoncepci - jsou předepsány jako terapie s některými porušováním nebo použitou pro kosmetiku - ale většina dívek má tendenci je používat, pokud existuje pravidelný sex s běžným partnerem.

A je to rozumné, protože navzdory všem důvěrám, s jakou je spojen první sex, nemůžete zapomenout na sexuálně přenosné infekce. Partner může být úžasný člověk, ale zároveň zanedbává vyšetření - analýzy a neznají jeho skryté problémy.

Je možné otěhotnět z poprvé bez kondomu?

Jeden z nejdůležitějších mýtů spojených se ztrátou panenství se týká těhotenství.

Možnost otěhotnění během ztráty panenství se neliší od rizik spojených s obyčejným pohlavím, ale stále existují lidé, kteří jsou v opaku.

Nejtenčí kondomy

Pravděpodobnost těhotenství ve zdravé dívce závisí pouze na svém menstruačním cyklu, nejvyšší příležitost spadá na jeho střed při obyvateli.

Veškerý stupeň plodnosti je jiný, ale pokud narození dětí není zahrnuto do plánů v blízké budoucnosti, pak je lepší použít kondom poprvé. Potrat je extrémní opatření, potenciálně nebezpečné pro zdraví žen, varovná opatření mnohem výhodnější.

Některé se používají jako antikoncepci Přerušený sexuální zákon. Tzv. Situace, kdy ten chlap zadal bez kondomu, ale ne cum uvnitř. Tato metoda je stará jako samotná lidstva a docela populární, ale potřebuje dobrou reakci a zkušenosti. V kombinaci s vzrušením, alkoholem a panicemi druhého partnera PPA se změní na ruskou ruletu.

Jaká značka kondomů vybere?

V teorii všechno vypadá hladce, ale vzácná instrukce poskytuje naprosto všechny případy vyšší moc. Kondomy v procesu použití mohou rolovat, utáhnout a dokonce zůstat v dívčí vagíně. V kombinaci s emocionálními testy prvního sexu je to poslední, s nimiž se chci setkat.

Nejlepší kondomy poprvé každý vybere nezávisle, ale především to je produkt a každý produkt má národní rating.

Vedoucí na ruském trhu takové firmy jako durex, životní styly, okamoto. Jejich produkty prokázaly svou sílu i v nejmodernějších modifikacích.

První sex znamená zvláštní vztah mezi partnery. Něha a bezpečnostní zájmy - nejlepší věc dát dívce v takovém zodpovědném okamžiku.