Možné příčiny krvavého výboje během vyvrcholení

Koncept Cliaks je jasně spojen v našem vědomí s plným absolvování činností orgánů sexuální sféry. Ženy, pro které je menopauza stále vzdálená perspektiva, často očekává od tohoto fenoménu přísně určitých fyziologických značek, jako jsou přílivy, emocionální nestabilita, zastavení menstruace. Nicméně, velmi často, menopáza pokračuje v individuálním scénáři a symptomy v každém jednotlivém případě se mohou velmi lišit, často impozantní mimořádně nečekané a nepříjemné překvapení. Jeden z těchto projevů je krvácení po menopauze.

Možné příčiny vzhledu krvavého výboje během vyvrcholení

Existuje několik základních důvodů, které jsou schopny způsobit abnormální krvácení během klimetherického období. Zvažte podrobněji každý z nich.

Hormonální terapie

Menopauzální změny probíhají ženě, že jediný způsob, jak bojovat proti symptomům menopauzy, se stává použití hormonálních drog. Stojí za to říkat, že tato skupina léčiv vyžaduje nejůstojnější vztah a jasně ověřené dávkování. V některých případech může lék způsobit individuální reakci z těla ženy.

Jedna z vedlejších účinků hormonálních léků je provokovat krvácení dělohy. Hlavní úlohou v tomto jevu je dána estrogenově přeposílání těla, proti pozadí, jehož účelem je stimulován vyblednoucí aktivitou vaječníků a růstu endometria, což vede k neplánovanému ztrátě štěrků dělohy.

Brown Highlights během Cliaks zesílení úrovně estrogenu - častého jevu. Tato výběra je vysvětlena skutečností, že v důsledku fyziologických změn vyskytujících se v oblasti sexuální sféry (zejména zúžení krčního kanálu dělohy), jsou reverzní části endometria nižší než v reprodukčním věku a mají čas podstoupit oxidaci.
Také na pozadí hormonální léčby se může objevit vypouštění, který je v lidech obvyklé pro volání "Maznei" obsahujícího succinous intersiecí v celkové hmotnosti bílé.

V případě, kdy příčinou ztráty krve je hormonální terapie, měli byste pečlivě zkontrolovat taktiku řízení pacienta. Může být v zrušení nebo výměně aplikovaného nástroje, stejně jako snížení dávkování.

Sexuální infekce a zánětlivé procesy

Nástup Klimaks neznamená konec intimního života, a ještě více je klíčem k tomu, že žena bude i nadále narušena zánětlivými a infekčními chorobami sexuální sféry.

Pokud hovoříme o zánětlivých procesech, jsou nejčastěji v důsledku reprodukce podmíněně patogenní mikroflóry, která se aktivuje v souvislosti s poklesem místní imunity. To je způsobeno estrogenní insuficiencí, charakteristikou menopauzy. Slipová membrána genitálních orgánů je atrofie, a v důsledku toho je jeho ochranná funkce výrazně snížena. Pod vlivem patogenních mikroorganismů se taková zánětlivá onemocnění může vyskytnout jako bakteriální vaginitida, kandidóza, herpes.

Pokud došlo k nechráněným intimním kontaktu, pak byste neměli vyloučit přistoupení sexuální infekce. V tomto případě může být příčinou krvavých výbojů během menopauzy: Chlamydia, Trichomoniasis, kapavka a jiné pohlaví. Čtěte v jednom z našich článků, co je pozorováno Ženské chlamydia.

Takové alandy jsou často doprovázeny svědění, spalování v oblasti vnějších pohlavních orgánů, stejně jako drobné výboje krve (někdy s příměsí pusy).

Všechny tyto příznaky jsou důsledkem integrity sliznice a poškození nádoby umístěných v povrchové vrstvě epitelu.

Mechanické poškození sliznice

Výboje krve po menopauze jsou často vysvětlena zvýšenou citlivostí sliznice membrány genitálního orgánu. To je výsledek snížení úrovně estrogenu - hlavních hormonů, které zajišťují prospěšné fungování většiny orgánů a systémů ženského těla. S menopauzou je pozorován charakteristickým poklesem koncentrace těchto látek, což vyvolává atrofické procesy na sliznici, ztráta epitelu bývalé schopnosti pružnosti a restaurování, snížení zvlhčování. Proto některé ženy mají příčinu krevních stop na spodním prádle mohou být banální mechanické poškození horní vrstvy sliznice. Například banální non-přesnost osobní hygieny může být vysvětlením, zranění v procesu sexuálního kontaktu. Krevní výboje vyvolané estrogenním deficitem mají předměstěrový charakter, a také charakterizovaný epizodickým a umírněním.

Myoma

Další spíše běžnou příčinu děložního krvácení během menopauzy. Mioma je benigní formace, která je lokalizována v svalové tkáni dělohy. Krvácení jsou nejčastěji doprovázeny vývojem submisovatelných typových nádorů. Je třeba poznamenat, že miom v postmenopaususu nejčastěji snižuje množství, protože se jedná o tvorbu závislé na hormonu a vývoj přírodních estrogenových vaječníků je v této době výrazně snížen.

Když Projevy patologického vyvrcholení Tak intenzivní, že se používá významně snížit kvalitu života ženy, hormonální léky a fytohormony, které jsou schopny nejen zlepšit celkový stav pacienta, ale také pokračovat v růstu misa a v důsledku toho, Vyvolání výskytu krvácení po Klimakech.

Na světě je často prodloužení menstruace během období Premanopause, stejně jako významný nárůst jejich intenzity. Tento jev je také nazýván Mindorgia. Často takové patologické období se vyznačují hnědou. Někdy krvácení mezi menstruací - Metrragia během Klimaks. Jejich charakter a intenzita mohou být jiné. Barva výběru se může lišit - může být charakteristická krevní selekce, stejně jako nekonstrukční a hnědý výběr při vyvrcholení.

Hyperplazie endometria

Jedním z možných příčin krvavých výbojů Během Klimaks - Endometrial hyperplazie. Pod vlivem nerovnováhy mezi hladinou estrogenu a progestinů, sliznice, obložení děložní dutiny, začne nadměrně růst, bít hluboké vrstvy dělohy.

Tento fenomén může představovat skutečnou hrozbu pro zdraví ženy, protože nejen provokuje krvácení po menopauze a je doprovázen syndromem bolesti, ale také vytváří riziko rakoviny a endometriálních buněk.

Krvácení s adenomyózou není pozorováno tak často, ale jejich vzhled je možný. V tomto případě mají nehomogenní povahu, často můžete vidět krevní sraženiny, které jsou vlastně sekce odděleného endometria.

Často krvácení po menopauze jsou doprovázeny bolestmi lokalizujícími v oblasti třísla a vaječníků. S endometrickou hyperplazií může žena ruší a nákladní alokace, například po Intimní přiblížení během vyvrcholení, I když neexistuje žádná bolest přímo v procesu sexuálního zákona.

Polyps

Postmenopausus krvácení může být známkou takového onemocnění jako polypy. Polypy jsou v podstatě jedním z forem hyperplazie endometria, ve kterém se růst sliznice dochází lokálně a projevuje se ve formě tvorby na stěnách děložního děložního peculiaru. Nejčastěji mají benigní charakter, ale v některých případech jsou schopny znovuzrozené, takže jejich vzhled nelze ignorovat.

Polypy vyvolávají krvácení během Climsa, protože pod vlivem několika důvodů je integrita růstu narušena a rozlišuje se krev. Faktem je, že v této formaci je dostatečně velký počet krevních cév, a pod vlivem provokujících faktorů je jejich integrita rozbitá. Například polypy mohou začít blíží při provádění některých aktivních fyzikálních akcí při provádění palpace a inspekce v gynekologické kanceláři, stejně jako z přirozeného kontaktu odtoku ze stěn dělohy. Polypy často zdůrazňují krev postupně, malé části, které nejsou okamžitě zobrazeny z dělohy, a oni se tam akumulují. Pod vlivem oxidačních procesů změní krev. Brown výtok během menopauzy se proto může podepsat, že žena má polypy v děloze.

Cervikální erozi

Eroze děložního čípku je patologický proces, s jejich vývojem, z nichž je konverze normálních epitelových tkánních buněk do válcové epitelové charakteristiky cervikálního kanálu. V podstatě se jedná o vřed, který je schopen krvácení v mechanickém poškození nebo zahájené fázi onemocnění. V eroze výběru Z sliznic s časem jdou do hnědé, což ukazuje přítomnost krve v nich. Takové krvácení nejsou zpravidla vynikající a nejčastěji se obávají ženy po sexu.

Onkologie

Jeden z nejvíce nežádoucích a děsivých příčin krvavých sekrencí před a po menopauze - onkologie. Bohužel, vznik zhoubných útvarů v menopauzálním období není tak vzácné. Endometriální rakovina, vaječníky, těly a čípek mohou být doprovázeny krvácením různých stupňů intenzity. Zpravidla se spojují jinými známkami (příměsi hlenů v celkové hmotnosti výboje, škodlivého zápachu, rozpad sil, nepohodlí v dolní části břicha a dolní části zad, Bolest se pohlavním stykem, fyzickou aktivitou, močení). Velmi často, výtok krve během onkologie hovoří o dostatečně spuštěném stadiu onemocnění, takže je obtížné přeceňovat důležitost včasné diagnózy, což vám umožní odhalit tyto nebezpečné onemocnění na samém počátku jejich vývoje.

Alternativní příčiny podobného výboje

Někdy příčina krevních stop na spodní prádlo v menopacterním období není krvácení dělohy, ale zcela odlišné faktory. například, Výběr může být z uretry nebo konečníku. Jak vytvořit pravdu? Může pomoci tomuto běžnému tamponu. Pokud je po jeho odstraněni na povrchu, stopy krve nebyly nalezeny, a jsou stále přítomny na prádelně, pak zdroj neznámého v jiných orgánech. Pomoc při zřizování věrné diagnózy může proctologa nebo urologa.
V každém případě, i když neexistují žádné zjevné známky intimního v intimní sféře, v období menostázy je nutné podstoupit gynekologickou vyšetření nejméně dvakrát ročně.