Výběr uretry u žen: charakteristika normy a odrůd patologií

Kvalita sekrece mezi zástupci slabé podlahy je hlavním kritériem, pro které se stanoví nejen zdraví sexuálního systému, ale také obecný stav těla. Je obvyklé věřit, že přidělení uretry u žen je známkou různých etymologie. Ať už je to, učíme se v tomto článku.

Vlastnosti sekrece uretry u žen

Urethra - Ureyeing kanál. Tento orgán odkazuje na močový systém a provádí funkci odstranění ve vodě rozpustných výrobků života těla z močového měchýře. Urethra krásných sexuálních zástupců je významně odlišná velikost od samce: Je kratší, ale má větší průměr. Z tohoto důvodu patogenní mikroorganismy útočí na uretru žen ve více, respektive, zánětlivé procesy vyskytují více.

Dámský močový systém neustále produkuje různé alokace, které provádějí důležité funkce. Sekrece generovaná žlázami a dělohou se liší v závislosti na průběhu menstruačního cyklu.

Vzhledem k tomu, že orgány v intimním prostoru jsou umístěny docela blízko, a uretrální kanál pevně zapadá do pochvy, pak sliznice z uretry se smísí s vaginálním na výstupu. Proto je žena obtížné určit povahu jejich výskytu. V tomto případě by měly být navštíveny zápisy změn v propuštění, především gynekologa.

Možný charakter výboje

Můžete přidělit tyto znaky látky látky látky:

  1. Kapalina je pravidelná odstranění moči, z nichž barva se liší od průhledného až tmavě hnědé, což závisí na stavu zdraví, věku, životního stylu, výživy a spotřebě kapaliny.
  2. Sliznice transparentní výboj bez nepříjemného zápachu, Vypálení a obtížnost urinace - rychlost. Znaménko je způsobeno pracím močového systému.
  3. Krev - konzistence výběru kapaliny, moč a krevní směs. Barva závisí na počtu přítomných krve.
  4. Písek - malá zrna, močové krystaly a vločky, které vycházejí, když ICB.
  5. Bílá, žlutá, hnědá, transparentní se krvavým hlenem - mluvit o zánětlivém procesu nebo infekci.
  6. Pumulační sekrece ukazuje spuštěný zánětlivý nebo infekční proces. Může existovat teplota, těžká bolest v dolní části břicha, nevolnosti, slabosti a nemoci.

Výběr s urethritis

Ve většině případů je uvolňování uretry spojené se zánětem močového orgánu, který se nazývá urethritis. Předpřihovávání, přenesené napětí nebo nachlazení, nadměrná fyzická námaha, nesprávná životní styl a výživa, špatné návyky, infekce a bakterie jsou příčiny uretritidy a všechny druhy ureter. Uretrit je rozdělen do specifických a nespecifických.

Specifická urethritis

První skupina nemocí se vyvíjí, když pohlavní infekce, takový jako kapavka, chlamydia, mykoplazmóza, genitální herpes, lidský papilloma virus. Neals se projevují patologickým výbojem. Jedná se o hlen žluté, zelené, bílé, šedé, kapalné, tlusté, Jelly-ve tvaru, nehomogenní, s hrudkami nebo vločky (jako na fotografii) mající nepříjemný zápach shnilého masa, ryby, hniloby, kyselin, někdy pozorovaných česnek.

Kromě vagíny ovlivňují infekce sliznice v blízkých orgánů, včetně uretry.

Nespecifická uretris

Výběr z uretry - hlavní příznak uretritidy, ale není vždy spojen s hitem v těle infekce. Nespecifická uretritida vzniká v důsledku mikroorganismů, jako je střevní hůlka, Staphilococcus, Streptococcus, Candida. Tyto zánětlivé patogeny jsou přítomny u všech žen a mužů, ale imunita zdravého člověka drží svůj počet a zabraňuje rozvoji nemocí. Oslabení imunitního systému způsobuje zvýšení jejich počtu a vývoj zánětlivého procesu. Všechny příznaky nespecifické uretritidy jsou podobné: hojný patologický výboj, svědění, pálení v močení, časté nutkání na záchod.

Drozd

Uretrit, charakterizovaný vzhledem bavlněného bílého výboje v močení u žen - správné znamení reprodukce houby rodiny Candida (viz. Fotografie).

Onemocnění je přenášen a sexuální kontakt. Bílá plaketa pokrývá sliznici pochvu, padající na urethru. Candidiasis je doprovázena hořící, svěděním a kyselým mlékem.

Vaginóza

Ureteritida se projevuje tlusté tajemství špinavé bílé nebo šedé s hrudkami, separace vonící shnilé ryby. Zánětlivý proces je stávkující sliznice membránové orgány a provokuje bakteriální vaginózu. Vysílány jako sexuálně a vyvíjí se na pozadí růstu podmíněně patogenních bakterií žijících v místní mikroflóře. Symptomy jsou rozšířeny po pohlavním styku.

Neinfekční příčiny sekrece

Důvody výběru z uretry mohou mít takovou základnu:

  1. Mechanické poškození nebo poranění uretry. Nesprávně nainstalované nebo ostře extrahované katétry, gynekologické manipulace a hrubý pohlaví s použitím intimní zařízení jsou schopny poranit sliznici, což je výsledek, které se objevují červené těsnění hlenu. Je možné, že močení, bolestivé pocity a pocity pálení. Ve vzácných případech proces prochází nezávisle, ale nejčastěji se vyvíjí do patologie vyžadující léčbu.
  2. Alergická reakce na syntetické spodní prádlo, intimní hygienické výrobky, maziva, antikoncepce. Dráždivý, spadající do pochvy, se šíří do sliznic sousedních orgánů, které dává bílé, žluté, hnědé vrcholy z uretry u žen bez zápachu. Příznaky zmizí po odstranění podnětu. Jinak mluvíme o infekčních onemocnění.
  3. Často krvavá těla, která se vyznačují moči, jsou obvyklým měsíčním měsícem nebo důsledkem folikulové mezery a výstupu vaječné buňky v ovulačním období charakterizujícího střed menstruačního cyklu.
  4. Ve stáří, moči a změny. Urina získává tmavě hnědou, oranžovou barvu, někdy s bílými sliznicemi.

Výběr uretry během těhotenství

Důvody pro sekrece uretry u žen během těhotenství jsou rozděleny na fyziologické a patologické.

S nárůstem termínu, růst plodu v děloze vede k pochopení a konstantnímu vlivu na močový měchýř. To vysvětluje časté močení s neobvyklým výbuchem. Jsou jasně žluté, oranžové a nahnědlé. Takže se sám cítil vysokou koncentraci moči v zrnitého močového měchýře, hormonálních změn a restrukturalizace těla. Jedná se o přirozený fenomén pro těhotnou ženu, kdy není doprovázena nepohodlnými a bolestivé pocity se současnými příznaky.

Pokud je rozumný, závit, spalování, bolest během močení, a uvolněná kapalina má bílou, krevní, hnisavou nečistoty a nepříjemný zápach, pak mluvíme o patologickou uretritidu nebo infekčním procesu, který je nebezpečný pro plod a budoucí matku.

Uretrit pro onemocnění

Často urethritis se vyvíjí na pozadí již existujících onemocnění:

Zánět vnitřních orgánů

Existují silné záněty ženských genitálních orgánů, které jsou přenášeny na močový měchýř a provokují urethritidu.

Cystitida - zánět močového měchýře. Onemocnění se vyznačuje častými nutkáním v záchodě, inkontinenci, bolestivé a neúplné močení, doprovázené ostřením, bolestí a spalováním, výtokem krve se sníženou průhledností nebo blátivou sekrece na cystitidě. Je-li komplikovaná - zvýšená teplota, nevolnost, obecný nemoc. Existuje výběr moči s krví s chronickou cystitidou s ulcerózní nebo hemoragickou změnou v močovém měchýři sliznici. Přečtěte si také o povaze toku Cystitida, když je climax.

Nefritida - zánět ledvin. V mnoha případech není indikováno explicitními značkami. Ale někdy to dělá sám pocítit krvavou pruhy a hnis, bolestivé močení.

ICD

Urolitiáza, písek v ledvinách a močovém měchýře se vyznačují častým nebo obtížným močením, pálením, sukrovickým, kvůli poranění při zasažení písku a kamenů. Německá může projít asymptomatickou. Krvácení po močení často hovoří o mechanickém poškození uretry, problémy s ledvinami.

Nádory

Někdy menší množství krve v moči se vyvíjí do bohaté ztráty krve. V této situaci musíte okamžitě kontaktovat lékaře, protože můžeme hovořit o neoplazmech různých etymologií a dokonce i rakoviny.

Léčba

Mnoho žen, které takové symptomy objevily, začínají zacházet doma. To je mylné, protože tento druh nevýhodných nucených vyžaduje komplexní komplexní přístup.

Léčba uretrálního výboje závisí na typu patogenu, který způsobil zánět. V podstatě je terapie založena na antibiotikách, které pro každý případ je vybrán individuálně.

Ve spojení s lékařskými akčními léky se doporučuje užívat sedací lázně s antiseptickými a protizánětlivými činidly. Vhodné jsou všechny druhy ragnů a drotů. Komplexní terapie zahrnuje místní čípky a tampony impregnované léčivými látkami.

Fyzioterapie (elektroforéza) pomáhá zbavit se nemoci a bez poškození těla.

Prevence

Aby se zabránilo takovým onemocněním a jejich symptomům, musí být dodržena některá preventivní opatření: t

  1. Správná výživa. Jíst méně akutní, mastné a smažené jídlo, rychlé občerstvení. Práce vylučovacího systému přímo závisí na kvalitě potravin. Všechny druhy konzervačních látek, koření a karcinogeny nesou větší zatížení močového měchýře a ledvin.
  2. Odmítnout špatné návyky. Kouření a alkohol se speciální silou ovlivňují močový systém. U lidí, kteří trpí závislostí na alkoholu, alokace z uretry u žen, dávají škodlivý zvyk hrozného zápachu.
  3. Vyhněte se hypoints. Podle statistik každá pátá mladá dívka zjistí zánětlivá onemocnění genitour. Mnozí z nich je frivolně ovlivňující tenké punčocháče a krátké sukně v bublinkovém mrazu.
  4. Šaty teplé, věnovat zvláštní pozornost na dno těla.
  5. Nenechte syntetické spodní prádlo.
  6. Dodržujte pravidla osobní a intimní hygieny. Po výletech do záchodu, škrábra rozkroku čistým ubrouskem, takže zbytky urin nemají akumulovat, umožňují násobit bakterie, aby se násobily a nezváděla sliznickou membránu.
  7. Vyhněte se stresu a velké fyzické námahy.

Výběr z uretry - poměrně běžné téma na lékařských fórech. Profesionálové naznačují potřebu diagnostiky na jakýkoli typ terapie. Pokud je uveden výše popsaný výběr, měli byste kontaktovat specialistu pro průchod moči, krevních a rozmazaných analýz, a učením přesné diagnózy, získat včasnou léčbu. Moderní léky vám umožní rychle a efektivně zbavit mnoha uvedených onemocnění.