Může být objektiv a dolní břicho nemocné s vyvrcholením

Když Climax dochází v životě ženy, velké změny začínají restrukturalizovat v těle a pohodu, reprodukční systém vybledne. Ženy mohou mít slabost, změny nálady, rozpad, přílivy, zimnice a dokonce i jiné bolesti. Zástupci žen často zajímají: Může nízká břicho a dolní část zad? Koneckonců, jakákoliv bolest je s námi spojena s problémem, který musí být naléhavý.

Proč točí bolí a bedr

Často bolest v dolní části zad v menopauze odepíše "bolest echo" z nepříjemných pocitů v pánvi. To může být opravdu bolest v žaludku, vzdát se, zpět, dolní části zad, půlměsíc. Ale tyto nepříjemné pocity mohou mít své vlastní důvody.

  • V těle je zničen důležitý hormon - estrogen, který zobrazuje práci těla, porušuje rovnováhu živin. Jeden z prvních je v Dire následuje nedostatek vápníku, což vede k unaveném cévám, stěnách srdce, různé tkaniny, včetně kosti. To je test páteře, která je tak denně naložena. Odtud a bolesti zad, spodní záda.
  • Hormonální selhání a změny související s věkem ženy jsou často doprovázeny příchodem nadbytečné hmotnosti, který nese další zatížení na zádech.
  • V tomto těle může být zranitelné vůči tělu rozvíjet osteochondrózu, zejména bederní, ve kterém se změny vyskytují v discích mezi obratlovými a vazem. Současně mohou být disky posunuty a řekl nervu, a to je velmi nepříjemný pocit vzadu. V rizikové skupině ženy s sedavým prací, nesprávným životním stylem, špatným držením těla. Pokud je taková podoba spuštěna, může se interverbrální kýla vyvíjet.
  • Existuje mnoho citlivých nervových zakončení v páteři, takže dlouhá zatížení, přepracování, zvedací závaží mohou také způsobit nepohodlí zády. Zvláště náhle se projevují během fyzické aktivity, chůze, svahů, dlouhé horizontální polohy.
  • Trávicí systém trpí a střevní flóru je narušena (často na pozadí zkušeností), proto se bolest vyskytuje v zadní části těla.

Bolest v břiše, když je vyvrcholeno

Ženy často cítí bolest v hlavě, svaly, zranění a nohy, když vyvrcholení. Ale nejběžnějším problémem je nepohodlí v břiše s různou lokalizací. Projevují se v různých časech dne, mohou být tahání, řezání, šití. V průběhu času může bolest jít na zadní část trupu, dát na straně, na nohy. Během menopauzálního období, bolest často vznikají v pánevním oddělení, protože mnoho vyskytujících procesů v této fázi jsou spojeny s genitálními těly. Pokud je důvodem psychosomatika, pak můžete pociťovat nepohodlí a zažívací tělo doprovázené poruchou.

Příčiny bolestivých pocitů v žaludku

Bolesti v dolní části břicha během menopauze jsou důsledkem psychologických, endokrinologických, hormonálních změn, protože v těle u žen v této době existuje kompletní restrukturalizace.

Nejprve je hormonální restrukturalizace během menopauze cítil ve všech projevech. Mozek intenzivně reaguje na redukci hormonů, zejména estrogenů. Změny nálady, zkušenosti vznikají o tom, co se děje, trvalá očekávání nepříjemných pocitů, a jako výsledek - kresba bolesti břicha. Metabolismus v této době zpomaluje svou práci, což znamená neúspěchy nejen v práci genitálií, ale také ve střevě. Může se zobrazit: nadýmání, bolest v žaludku a Publikuje během Climaxe. Proto se může zdát, že to bolí doslova.

Nemoci způsobující bolest břicha v menopauze

Psychologický faktor nemusí být vždy důvodem. Stává se, že nepohodlí je způsobeno závažnějšími důvody, jako jsou gynekologická a urologická onemocnění. V tomto případě se čas konzultovat lékaře, protože během období menopauzy, nemoci, které byly pohřbeny ve vašem těle, nejčastěji jdou ven a ukazují se v plné síly. DŮLEŽITÉ V tomto období nejsou spuštěny a ne, aby jim dávají malování do chronického.

Fibromomoma

Nejběžnější onemocnění u žen je královský fibromyom. Nejčastěji tento jev lze nalézt v těch, kteří Climax Nastign rychle pozdě - po 50 letech a starších. To je jeden z typů benigní nádor, který se projevuje na pozadí hormonových skoků - estrogen. Nepříjemné, máslo a výkresové pocity ve fibromii mohou být doprovázeny hojným a ne příliš krvácením.

Stejně jako každý nádor se může proměnit v maligní. Proto, pokud máte žaludek s vyvrcholením - je lepší okamžitě prozkoumat průzkum od odborníků, aby odstranil tento druh onemocnění, protože ženy ve věku zvyšují riziko rakoviny vaječníků.

Ascites

Charakteristické břicho se mohou objevit v důsledku vývoje ascitu. S menopausisem, ledvinami, játrem a žaludkem trpí: jejich práce se může zpomalit a kvůli tomuto přetrvávání tekutiny v těle. Její akumulace bude přirozeně vést k bolestem a zvýšení velikosti břicha, které ženy často oslavují během klima. Proto je velmi důležité dodržovat změny v těle a vzhled v tomto obtížném období života.

Endometrióza

Hormonální poruchy během menopauzy mohou vyvolat vývoj jiného bolestivého procesu - endometrióza. Nepohodlí v břiše může být doprovázeno závratě, nespavostí, nemocí a v 75% případů - krvavé výboje. Pains se mohou projevit na různých místech - to vše závisí na tom, kde jsou lokalizovány endometriální částice, které mohou zasáhnout a močové stezky a přívěsky, a dokonce i střev.

Salpingit

Pokud často máte zánětlivé procesy v celém vyvrcholení, buďte připraveni na salpititidu, která u 30% případů se v tomto okamžiku cítil, charakterizující bolest v boční části (.na. Jedná se o onemocnění děložní trubice) a doprovázená teplotou.

V každém případě, pokud se obáváte o silné bolestivé pocity v mostech, které jsou doprovázeny krvácením a dalším nepříjemným jevem, - naléhavě to oznámit tomu lékaře.

Jak se zbavit bolesti, když vyvrcholení

Jak se ukázalo - hlavní příčinou bolestivých pocitů na dně břicha a v dolní části zad je psychosomatický faktor. Proto je důležité na samém počátku klimakterie pro vyřazení všech zkušeností, zkoumat všechny možné projevy a projít zkouškou, eliminovat všechny možné katedry.

Stojí za návštěvu psychologa nebo si přečíst užitečnou literaturu, která vám pomůže hladce vstupu v tomto období, protože vaše zkušenosti provokují bolest a další problémy.

V jednorázových bolestí můžete použít analgetika (analin, ibuprofen). Pokud je však často ruší bolest, - obraťte se na svého lékaře.

Nelisses budou bylinné infuze. Mint pomůže relaxovat, heřmánek - odstranit zánětlivé procesy v tkáních, šípku bude podporovat metabolismus. Je důležité během tohoto období vyvažovat hormonální zázemí: Zvláštní přípravky, které jsou Sishad z lékáren a internet pomůže. Ale vyhoďte vzduch. Pouze specialista vám pomůže zvolit potřebné prostředky na základě vašich příznaků a analýz.

Pokud břišní bolí - vezměte vodorovnou polohu a lehké kruhové pohyby do zdvihu do 3-5 minut, mírně (věnujte pozornost - mírně!) Stisknutím místa, kde je bolest lokalizována. To lze provést pouze tehdy, pokud jste si jisti, že nemáte různé druhy nádorů, ani nejnalimnější. Udělejte si pohodlné pozice ležící, sedí. Ujistěte se, že guma na oblečení neprochází břichem. Nosit pohodlné spodní prádlo a oblečení.

Prevence bolesti břicha a dolní části zad

Důvody, proč se tyto bolesti obtěžují během vyvrcholení, zjistili jsme. Aby se jim vyhnuli, musíte dodržovat jednoduchá pravidla pro prevenci jejich výskytu.
Climax předpokládá změnu nad celým životním stylem.

  • Pečlivě pečlivě pečovat o výživu, protože v tomto období akutního nutričního schodku s pomocí Správná výživa s menopauzou Nastavíte metabolismus a posilujete tkaninu. Použijte potraviny bohaté na vápník a protein pro posílení kostní tkáně. Ovoce a zelenina s vitamíny posílí imunitu. Bylinné čaje a infuze budou těžit pouze, ale také umýt extra sůl, jejichž přelévání, které vždy ovlivňují nepříjemný pocit.
  • Jsme častěji na čerstvém vzduchu, zkontrolujte místnost, ve které jste, protože nedostatek kyslíku může vyvolat bolest.Odmítnout sedavé dílo a pevný životní styl, aby se zabránilo stagnaci krev v pánvi a zádech.
  • Škodlivé návyky jsou nepřijatelné. Během vyvrcholení exacerbují všechny nemoci a potíže. Vědci opakovaně přinesli fakta, že alkohol a tabák jsou nesmírně negativně odráží při práci ženského urogenitálního systému, který je během tohoto období oslabena.
  • Zbavte se z velké fyzické námahy, v žádném případě nezvedejte těžké. Slabá bedra v tomto okamžiku jsou dvojnásobně ohroženy, stejně jako pánevní orgány.
  • Vyhněte se návrům - stávají se příčinou zánětu genitálních orgánů a spinálních svalů. SuperCooling může vést k trendu pasu a bez bolesti nemůže dělat. Nosit termální spodní prádlo, možná i speciální pás, takže vaše břicho a spin jsou vždy teplé. Nezapomeňte pravidelně navštívit lékaře.

Poslechněte si sebe a své tělo, udržujte všechna pravidla a prevence a bolest nebude problém pro vás. Možná ty Přežít vrchol A bez nich. Podle statistik pouze 55% žen čelí bolestivému pocitu během Klimaků. Proto je možné, že Climax pro vás projde bez jakýchkoliv změn a negativních procesů.