Je možné mít sex při vyvrcholení

Téma "Sex s Klimaks" je tak intimní, že mnozí odmítají diskutovat o ní s kamarádkami a zúčastněným lékaři. Na internetu jsou diametrálně protilehlé názory: od konečných doporučení, která mají sex s vyvrcholením denně, na kompletní tabu na sexuální život. Má smysl zjistit, jakou roli sex a sexuální život hraje v životě Balzakova věku.

Climax a sexuální život

Menopauza nevylučuje sexuální život. Žena může zůstat žádoucí a atraktivní pro její milovanou v každém věku. Je důležité pochopit, jaké změny se vyskytují v těle pod menopauzou, a jak ovlivňují touhu mít sex.

V kontextu snižování produkce ženských pohlavních hormonů se úroveň sexuální přitažlivosti sníží. Existuje spravedlivá otázka: proč menopauza ne vždy chce mít sex. Jak se odráží na zdraví absence sexuálního života.

Zánik reprodukční funkce lékaře je běžně rozdělen do tří období:

  • Properopauza;
  • přímo ukončení menstruace po celý rok - menopauza;
  • Plná absence menstruace - postmenopauza.

Snížení vývoje estrogenního vaječníků, klinicky projevené přílivy, poruchy spánku, riziko zlomenin, zvyšující se tělesná hmotnost. Tyto příznaky vedou k možnému snížení sexuálního partnera. Útoky podráždění během premenopauze nepřispívají ke zlepšení intimních vztahů se sexuálním partnerem.

Mucule pochvy pod menopauzou je ztenčena, stává se méně elastickým, kyselým měřítkem prostředků média a mikroflóry, krevní oběh v orgánech malé pánve je horší. Partner v době intimní blízkosti může zažít nepříjemné pocity, bolest, nedostává sexuální potěšení.

Po úplném ukončení menstruace roste riziko nemoci močového systému. Močová inkontinence a zánět močových cest nepřispívají k sexu a negativně ovlivňují sexuální život.

Nepřipíchejte, abyste se vzdali romantiky sexu! Klidná blízkost se sexuálním partnerem, opírá se k sobě, lásku a vzájemné porozumění v komplexu s úspěchy moderní medicíny, jsou schopny obrátit sexuální život během vrcholu v co největší radost.

Použití sexu

Během pohlaví se zvýší krevní oběh v orgánech malé pánve a mléčných sklenic, tep, dýchání, se zvyšuje krevní tlak. Útok orgasmu v době intimní blízkosti je doprovázeno snížením svalových vláken dělohy, vagina, sfinkterové konečníku. Fáze křeče se nahrazuje fází relaxace. S pohlavním jednáním bude propuštěn do krve dopaminu - neurotransmitter potěšení a oxytocin - hormon lásky, který dává sex sezení jedinečnou barvu.

S pohlaví během menopauze má pozitivní vliv na všechny systémy a orgány:

  • Zlepšit brainwriting;
  • Zvýšit náladu;
  • Odstraňte napětí a napětí;
  • Eliminovat nespavost;
  • normalizovat práci srdce a cév;
  • stimulovat imunitní systém;
  • odstranit bolest v migréně;
  • Regulovat endokrinní procesy.

V dámách zabývajících se aktivním sexuálním životním životě během menopauzy, vyvrcholení vyvrcholí měkčí. Není nutné se obávat snížení libida, protože pro krásnou polovinu není fyzická, ale psychologická stránka pohlaví má sex.

Poškození abstinence

Slabý pohlaví je lehčí než muži tolerují žádný sex a pohlavní intimitu. Vyloučení intimního života však negativně ovlivňuje fyziologický a psychologický stav. Nedodržení sexu s menu vede ke snížení sebeúcty, zvyšuje podrážděnost, nespavost, vede ke snížení výroby kolagenu - látky, takže tkáň více elastickým.

U žen vedou pravidelnou sexuální život při menopauze se imunita zvyšuje, zpomaluje procesy stárnutí kůže, zlepšila celkovou blahobyt.

Potřeba antikoncepce

Nedostatek pravidelné menstruace v menopauze "Dulty" bdělost - strach z těhotenství zmizí. Ale jak bylo prokázáno světovými statistikami, hnojení je možné v průběhu Premenopause. Gynekologové důrazně nedoporučují opustit antikoncepci v menopauze. Vyzvednout individuální optimální způsob ochrany ve třídě sezení pomůže navštěvovat lékaře.

Aspekty problémů

Vědci zjistili, že nedostatek pohlaví během menopauzy je spojen s rizikem agity negativních projevů Klimaků. Zástupci slabé podlahové ztráty schopností porodu jsou schopni poskytnout mnohem méně negativní dopad na schopnost mít sex než u mužů, ale jsou partnery, kteří jsou častěji iniciováni ukončením intimních vztahů.

Příčiny vědomého selhání ženy před sexuálním životem v menopauze jsou psychologický a fyziologický charakter.

Psychologický

Hormonální změny vedou k tomu, že žena začíná cítit neatraktivní, přestane vidět sexuální atrakce objektů u mužů. Malá vráska nebo extra kilogram hmotnosti, absolutně neviditelné pro ostatní, jsou schopni způsobit celou explozi negativních emocí v období Klimaků, přinutit falešný komplex méněcennosti a vést k odmítnutí pohlaví a intimních vztahů.

Fyziologický

Změny v pružnosti stěn, suchost sliznice pochvy jsou schopny přehánět sexuální akt nepříjemných pocitů ve formě pálení a bolesti. Exacerbace chronických onemocnění, vzhled s věkem nových onemocnění vytváří další překážky pro sex s menopauzou.

Normalizace intimních vztahů

Neřeďte problémy tím, že eliminují malé radosti sexu. Je důležité nezastavit sexuální život během menopauzy, ale pokusit se vytvořit intimní vztahy s partnerem. To může pomoci frank konverzaci "pro duše" s milovaným jednáním, návštěva psychologa, odborné konzultace - endokrinolog, gynekolog, sexopatolog.

Climax normalizovat intimní život vyžaduje:

  • Vyřešit režim spánku;
  • kriticky odkazují na výběr zdravých potravinářských výrobků;
  • dostatek času na věnování fyzických cvičení;
  • pravidelně navštěvovat lékaře pro včasnou detekci jakýchkoli patologických stavů;
  • vyzvednout jednotlivé optimální prostředky pro zvlhčování vaginy během pohlaví;

Německá a péče ženský organismus chce v každém věku a během menopauze - zejména. Mělo by být přísně individuálně přiblížil k řešení intimních problémů, když vyvrcholení.

Příjem fytoestrogen

S menšími porušením může odborník poradit použití fytoestrogenu. Jedná se o látky rostlinného původu, jejichž činnost v těle je podobná nebo naopak naproti působení ženských pohlavních hormonů. Samostatné autoři zahrnují fytoestrogeny na alternativu k podstatnému hormonální terapii. Jsou schopni odstranit příznaky vegetativní dysfunkce při vyvrcholení.

Aplikace hormonální terapie

V některých případech bude opravena korekce symptomů menopauzy hormonální drogy. Mnoho žen děsí myšlenku na recepci hormonů, aby bylo možné opravit poruchy pod menopauzou. S řádným výběrem, estrogen substituční terapie pomůže vyrovnat se s nežádoucím jevem vyvrcholení, normalizuje fyziologické poruchy, vám umožní vyřešit sex.

Emocionální relaxace

Climax, zpravidla se shoduje s poklesem rodinných problémů, ale se zvýšením fyzického nebo duševního, sociálního zátěže. Podmínky moderní výroby, podnikání, soutěž nedělat slevu na vrchol nebo menopauza. Musí pracovat na paru s muži. Je důležité zvládnout techniky emocionální relaxace.

Odborníci doporučují:

  • zaměřit se na osobní výhody;
  • zaplatit více času na všechny druhy hobby;
  • do jógy nebo psychotrinování;
  • Použijte aromaterapii v nepřítomnosti kontraindikací;
  • častěji provádět intimní romantické večeře pro svíček.

Oficiální sex ve výběru sexuálních partnerů je pro muže mnohem náročnější. Nemělo by být zapomenuty, že všechny věkové kategorie jsou submisivní nejen milují, ale i pohlavní nemoci. Proto není nutné zanedbávat, když je sex stejně známý s mládeží, jako kondom.

Offensive Climax může znamenat cokoliv - nepřítomnost menstruace, nemožnost dětské, dráždivé přílivy, výkyvy nálady, suchost sliznic, nadměrné hmotnosti. Ale sex při menopauze je schopen potěšit a učinit nezapomenutelnou emocionální barvu v intimním životě.