Chyby při použití kondomu

Chyby při použití kondomu
10 nejoblíbenějších chyb při použití kondom.

10 nejoblíbenějších chyb při použití kondomu

Kondom, podle odborníků, je nejspolehlivější metodou antikoncepce a nejen. Mnozí však jednoduše nevědí, jak výrobek používat. Kondomy nejsou tak jednoduché, jak se zdá. V důsledku toho, s nesprávným použitím tajemného agenta, musíte navštívit pleti-venereologické dispensaries nebo vzdělávat nechtěné dítě. Ujistěte se, že víte, co existuje 10 nejoblíbenějších chyb Při použití kondomu.

jeden. Skladovatelnost

Mnoho mužů nemá zájem o datum expirace kondomu, padl před pár lety a dobře. Stojí však za to, že každý výrobek má datum expirace. Latex má majetek pěstování a může způsobit silné podráždění genitálií nejen muži, ale i ženy.

Je nutné nakupovat produkty pouze v lékárnách a specializovaných prodejnách, pak nebude překvapen v nechtěném těhotenství a nezajímá se, jak se vyhnout chybám při použití kondomu.

2. Pastel nápis

Před uvedením gumového produktu musíte pozorně vypadat. Absurdní, ale potřeba! Najednou je na kondomi díra, která může někdy stát život.

Chyby při použití kondomu

3. HURRY NOWERE

Pokud člověk v limitu, ale nemůže otevřít obal, hází za nůžky nebo jiné ostré předměty. Není možné to udělat! Dokonce i ty nejmenší škody mohou vést k vážné nemoci a těhotenství dámy.

čtyři. Vzdušný interferes

Každý ví, jaké chyby jsou nejčastější při použití kondomu. Mnozí se však domnívají, že jsou po celém rameni, nebo spíše na jiném místě. Je nutné komprimovat špičku výrobku s prsty tak, aby neopustil vzduch v kondomi, ale ... téměř 50% mužů přiznává, že během posledního pohlavního styku o tom ani přemýšlet.

Pět. Konec vennets

Samozřejmě, muži jako mají sex bez kondomu, takže nejsou ve spěchu, aby ho nosili. Pro zábavu nosí kaučukový produkt bezprostředně před finále. V tomto případě stojí za to přemýšlet o možných nemocných onemocněních a nikdo nezrušil těhotenství.

6. Jeden malý, potřebujete dva

Zvláště nebojácná osobnost dává přednost používání dvou kondomů najednou místo jednoho. Proč to dělají, ne pochopitelnou, ale fakt! V tomto případě lze najednou rozdělit dva produkty a budou muset řešit problémy.

7. Ještě nedostal, a ne

Chcete-li ušetřit čas, někteří jednotlivci rozhodnou nosit gumový výrobek předem. V nepřítomnosti erekce je však téměř nemožné udělat, ale kdyby to bylo možné, pak během styku nutně narazí na nejvíce inopportune moment.

osm. Úspory přinese bohatství

Neubližujte na kondomech! Existují však takové osobnosti, které preferují opakovaně použitelné použití produktu. Přemýšlejte, právě jsem to dal (jako v SSSR jsem byl vymazán) a OK. V důsledku toho mu tvrdí, že on je těhotná, hází kondom v okně na hlavě skandální tety nádvoří, a to začalo ... musím myslet jako první, pak.

devět. Expandovat, a pak nevím

Existují jednotlivci, kteří nejprve rozloží kondomy, a pak se je snaží vytáhnout. Z tohoto produktu nebude delší a velikost penisu se nezvyšuje. Produkt zvýší tlak, který přispěje k kondomu, aby se zlomil nebo vyskočil.

10. Pozdě - ne brzy

V důsledku toho je těsnost návrhu rozbitá, protože penis se rychle snižuje, a nikdo nezrušil aktivitu spermií.

Jaké chyby jsou nebezpečné pro zdraví při použití kondomu

Ruptura pryžového produktu nese riziko pro zdraví partnerů, zejména by měly být zohledněny náhodné vztahy. Především je nutné provést prevenci pohlavních onemocnění.

Jak opravit chyby při použití kondomu

jeden. Ujistěte se, že po neúspěšném sexuálním styku s použitím kondom, musíte použít speciální dezinfekční roztok chlorhexidinu nebo miramistinu. Náprava by měla být podávána ženská vagina nebo v uretru člověka po dobu asi 3 minuty. Je také nutné zacházet s genitálními orgány zvenčí a vnitřní stranu boků, zkuste jít na záchod alespoň 2 hodiny.
2. Žena může být používána svíčkami "Hexion", které potřebujete maximalizovat hloubku vstupující do pochvy.
3. Pro prevenci pohlavních onemocnění stojí za to kontaktovat lékaře v kožený-vicherologickém dávkovosti a předat hlavní analýzy. Můžete použít anonymní lékařskou péči.
čtyři. Pro naléhavou prevenci nechtěného těhotenství musíte zhodnotit, jak je pravděpodobné, že přijde. Pokud má žena pravidelný menstruační cyklus, pak s největší pravděpodobností těhotenství je možná uprostřed cyklu. Je však třeba vzít v úvahu jak snížení hodnoty menstruačního cyklu, takže nikdo není pojištěný.
Pět. Po pohlavním styku, pokud se kondom zlomil, musíte určitě jít do sprchy a důkladně opláchnout genitálie. Samozřejmě, ve většině případů to pomáhá trochu, ale i pro váš vlastní klid. Postup čistoty těla však nenese antikoncepce Účinek.
6. Nezapomeňte navštívit gynekologa dva dny, řekněte o roztrhaném kondomu a požádejte o jmenování nouzové antikoncepce. V současné době existuje mnoho perorálních antikoncepce. Specialista určitě předepíše drogu, doporučuje čas recepce a dávkování.
7. Je třeba mít na paměti, že byste neměli doufat. Aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství, jsou předepsány velmi silné a vážné léky, tak nemožné předpovědět následky. Mohou také ovlivnit zdravotní stav ženy v budoucnu.

Co jsme přišli?

Hlavní věc je použít antikoncepci správně, a všechno ostatní bude čekat!

Chyby při použití kondomu

Chyba při použití kondomů

Chyba při použití kondomů