Výběr kondomů s knírkem

Použité kondomy

Moderní kondomy nejsou jen vynikajícím prostředkem mužské antikoncepce - řádně vybraná "gumička" je schopna diverzifikovat sexuální životnost partnerů. Ale navigace v širokém rozsahu není snadné. Pro zjednodušení úkolu navrhuji seznámit se se zvláštnostmi, klady a nevýhody kondomů s knírkem.

Kondom s knírkem - Jedná se o latexový bariérový nástroj mužské antikoncepce, který se liší od tradičních kondomů pouze přítomností munice různých délek a textur. Výrobci zajišťují, že díky toastům dostane žena více potěšení z sexu bez obětování bezpečnosti a ochrany proti nechtěné těhotenství.

Mezi sebou "smíšené kondomy" se vyznačují dvěma parametry: přítomnost nebo nepřítomnost mazání a umístění knírů, které mohou být zespodu nebo nad celým povrchem kondomů (cm). Fotografie).

Specialisté doporučují kupovat produkty s umístěním knírku na základně kondomu, pouze tento druh provádí svou vlastní přímou funkci - dává radost ženy. Ve všech ostatních případech, kondomy s knírkem neovlivňují pocity během pohlavního styku a jsou výhradně dekorativní.

Stock foto kondomy s knírkem
Výhody kondomů s knírkem. Nejprve - umožnit diverzifikovat sexuální život, druhý - dát více potěšení ženy kvůli aktivní stimulaci klitorisu a bodů Ji.

Ale druhá výhoda je kontroverzní, protože mnoho žen cítí nepohodlí, když partner používá hezké kondomy. Soudě podle názoru, mnoho žen nevšimlo rozdíl vůbec, pouze jednotky reprezentantů spravedlivých pohlaví zvažují použití těchto kondomů odůvodněné.

Nevýhody kondomů s knírkem:

  • Nízká spolehlivost - takové produkty častěji než jiné "gumičky" jsou roztrhané a hemité, zejména pokud se výrobce nestaral o mazivo;
  • Problémy s akvizicí - tyto kondomy jsou velmi zřídka prodávány v lékárnách a supermarketech, aby si je jednodušší ve specializovaných prodejnách nebo prostřednictvím internetu;
  • Vysoká cena - pro knírek musí zaplatit navíc, takže náklady jsou vyšší než u běžných latexových produktů;
  • nemají vliv na citlivost člověka - pocity silného pohlaví se nezlepší;
  • Existují kontraindikace - kondomy s knírkem nemohou být používány pro ženy s problematikou sliznicí membrány vagíny a condylum.