Zářící kondomy - originální, bezpečná antikoncepce

Zářící kondomy

V Rusku, kondomy vstoupily do módy, zářící ve tmě. Podíváme se na funkce, pravidla pro použití, výhody a nevýhody tohoto nového typu produktů antikoncepce, které mají několik závažných rozdílů před tradiční.

Zářící kondom - Jedná se o mužský antikoncepční nástroj vyrobený ze dvou vrstev latexu, mezi kterým je zinečnatý sulfid a měď. Je to tato chemická sloučenina, která poskytuje záři produktu ve tmě. Výrobci zajišťují, že takový kondom je naprosto bezpečný pro zdraví, protože kůže partnerů kontaktuje pouze latex. Mělo by být také třeba mít na paměti, že svítí na celém kondomu, ale pouze tip.

Před použitím zářící kondom potřebujete 1-2 minut, abyste se drželi slunce nebo v blízkosti elektrické lampy tak, aby to "nabité". Balení transparentní a přeskočí paprsky světla, takže nemůžete otevřít obálku dlouho před uvedením. Pokud jde o ochranu proti nechtěné těhotenství a pohlavně přenosné infekce, "Firefly" není nižší než tradiční produkty.

Každý, kdo užíval zářící kondomy, naznačují jednu významnou nevýhodu - příliš tloušťku. V důsledku toho je snímání člověka výrazně snížen.

Záře kondomy ve tmě
Příklad světelného kondomu

Na internetu je dostatek zpětné vazby od těch, kteří již zažili kondomy zářící ve tmě. V jednom párech skutečně pomohli diverzifikovat intimní život, jiní nepřijdou na sex - všechno skončilo vtipy nad neobvyklým produktem.

Použijte zářící kondomy mohou být partnery, kteří se navzájem věří. Pokud se vztah jen začal rozvíjet, je lepší zaplatit, protože to není známo, jako zvláštní záře bude reagovat nominální záře.

Také vznikají problémy s likvidací použitého kondomu, který svítí. Pokud nebudete žít sebe, pak, například záře v odpadcích, může mít zájem o cohabitants. Pak to bude nepohodlné všem.

Mezi značkami zářící kondomy jsou nejčastějším zářícím kontexem (kontextový zářící), Durex (Dyerex) a Amor Neon (Amor Neon). Cena je poněkud vyšší než na běžných výrobcích, ale také koupit je tak často. Tyto kondomy nejsou vhodné pro kontinuální ochranu. Jsou také velmi obtížné nakupovat v běžných lékárnách, musíte navštívit specializované obchody nebo objednávku online.

Výstup: Kondomy, kvetoucí ve tmě, můžete použít zkušené páry, abyste získali nové pocity. Ve všech ostatních případech je lepší omezit tradiční gumové výrobky, protože v důsledku velké tloušťky je citlivost člověka snížena.