Koncomová akce

Podlahový kondom

Na balení si můžete přečíst pokyny pro použití, ale neexistují žádné informace o tom, co dělat, pokud existuje podešve nebo kondom. A takové situace nejsou neobvyklé, a plné dodržování pravidel stále nezaručuje, že "nehoda" se vám nestane. Budeme analyzovat opatření, která mají být přijata, aby se snížila riziko nežádoucího těhotenství a infekcí s nebezpečnými infekcemi. Každý by měl vědět.

Při zhroucení kondomu následuje:

jeden. Vyjměte výrobek z pochvy, pokouší se neříkat cum.

2. Oba partneři se musí osprchovat a důkladně umýt genitálie mýdlem. Aby se snížilo riziko nežádoucího těhotenství, ženy v první hodině po plácnutí kondomem, je třeba nakreslit vaginu s kyselým roztokem.

K tomu v 0.5 l teplé vody rozpustí 1 lžíce kyseliny citrónové. Kyselé médium negativně ovlivňuje spermie, prevence koncepce.

3. Aby se zcela zabránil nechtěné těhotenství, žena v prvních 72 hodinách po sexuálním styku stačí přijmout jeden z vybavení nouzové antikoncepce. Výběr drog je široká a nemá zásadní význam. Potřebné tablety mohou být zakoupeny v jakékoliv lékárně bez receptu.

Nezapomeňte, že častý příjem nouze (post-buněčné) antikoncepce je nežádoucí v důsledku vysoké koncentrace hormonů v kompozici. Tyto léky jsou určeny pro extrémní případ, kdy již došlo k nechráněnému pohlavním styku.

čtyři. Pokud kondom letěl během pohlaví s nespolehlivým partnerem uvedeným výše, nestačí..

Bohužel je nemožné bránit sto procent doma. Je žádoucí kontaktovat nemocnici v prvních dvou hodinách, pak je tu šance zabránit distribuci v těle většiny sexuálních infekcí.

Jak zabránit tlesknutí kondomu

jeden. Dodržujte pokyny. I když je to banální rada, ale mnoho mužů ignoruje v balení, což vede k nepříjemným důsledkům.

2. Správně zvolte velikost produktu. Příliš málo kondomů, příliš velké - mouchy. Experimenty by měl člověk zvolit požadovanou velikost a dokonce i výrobce.

3. Před uvedením do kondomu, nemůžete použít žádný druh maziva na sexuální péro, přispívá ke škálování.

čtyři. Je-li vybaven, kondom by měl být válcován na základnu penisu.