Kondomy gusar: recenze a typy

Nejběžnější způsob antikoncepce je dnes metodou bariéry. To znamená použití kondomu. Mezi větší rozmanitost volby antikoncepce, kondomy Hussar - cenově dostupný a pohodlný způsob, jak chránit dívku před nechtěným těhotenstvím.

Struktura

Tato značka zvaná Gusarski vyrábí světově proslulou společnost "CONTEX". Mnozí se zajímají o to, proč "Conttex" vydala samostatnou produktovou řadu: odpověď je jednoduchá - tato série je považována za mládež, cenově dostupnější. Navzdory nízkým nákladům zůstává kvalita výrobků ve výšce.

 Gusarsky mají následující složení:

  • Přírodní latex;
  • Silikonové mazivo.

Kondomy Gusar: Recenze a typy

Přírodní latex je recyklovaná mléčná šťáva z gumových rostlin. Pokud zvažujeme proces vytváření podrobně, bude to jasné - pouze přírodní materiály se používají ve výrobě, neschopné poškodit osobu.

Důležité! Během pohlavního styku se kondomové stěny týkají genitálií obou žen, tak mužů, takže výrobci musí plně dodržovat pravidla výroby, s použitím bezpečných surovin.

Silikonový mazivo je navržen tak, aby se zmírnil pohlavní styk a lépe posuvné. Silikonová mazání je považována za nejoblíbenější, byl vynalezen před mnoha lety. Díky takovému aditivu mohou být v koupelně používat kondomy husarů.

Výhled

Každá série "CONTEX" má různé typy výrobků. Kondomy Gusarski lze také rozdělit do několika typů:

  1. Klasický. Reprezentované klasickými produkty antikoncepce, nemají barvu ani vůni, obsahují hladkou strukturu.
  2. S bodovou strukturou. Husary jsou vybaveny speciálními tečkami, které poskytují další stimulační pocity a zvyšují citlivost během pohlavního styku.
  3. Žebrovaný. Tento druh nemá žádnou barvu ani vůni, ale vybavené speciálními strukturálními kruhy poskytujícími nové pocity. Kroužky jsou umístěny pro sebe, což vytváří stuh.
  4. S tečkami a žebry. Čerpadla a kroužky - to je stejná struktura, která může dodat ženu nepopsatelnou radost během sexu.
  5. Aromatizovaný. Textura tohoto typu kondomů "Hussar" je hladká, ale funkce bude ovocný zápach.
  6. Prodloužení. Kondomy hussar prodloužení - nové slovo v lince. Uvnitř existuje speciální složení ve formě anestetiky - tuk s benzokainem, který prodlužuje sexuální akt, nedává člověku předčasně provést ejakulaci.

Kondomy Gusar: Recenze a typy

Tyto druhy kondomů naleznete v lékárnách a supermarketech: Každá balení různých druhů je označena různými barvami.

Velikosti kondomů Hussar

Většina kondomů je k dispozici ve stejných velikostech, protože tyto ukazatele jsou stanoveny světovými standardy. Existují výjimky: Některé značky mají řadu XXL se zvětšeným délkou produktu. Husars jsou vydávány v těchto velikostech:

  • tloušťka - 0,06 mm;
  • Šířka - 52 mm
  • Délka - 18 cm.

Kondomy Gusar: Recenze a typy

Tyto informace pomáhají určit předem, zda je tato velikost vhodná pro muže. Výrobce "CONTEX" argumentuje, že zadané velikosti jsou nejčastější a dokonale fit každý člověk. Přečtěte si více o tom, jak vybrat správný produkt, můžete se naučit z videa

Podmínky použití

Výrobce kondomů GUSAR doporučuje používat pouze produkty. Pokud již byla použita antikoncepce, měla by být zlikvidována, protože stupeň ochrany je mnohem snížen pro podruhé.

Komentář! Podle návodu k použití je nutné nosit produkt přímo před sexuálním aktem.

Podmínky použití antikoncepce jsou následující:

  1. Při otevírání jednotlivých obalů nelze použít ostré položky.
  2. Otevřete kondomovou potřebu s rukama, sundat horní část balení.
  3. Doporučuje se nosit produkt před sexuálním zákonem tím, že jej otočíte. Dříve musí držet antikoncepci pro pohon, uvolňující vzduch z něj.
  4. Produkt je rozmístěn po celé délce směrem k základně penisu.
  5. Odstraňte ochranu bezprostředně po ejakulaci, pečlivě drží pro základnu.

Kondomy Gusar: Recenze a typy

Použití těchto pravidel, můžete být chráněny pouze před nežádoucím těhotenstvím, ale také chrání před sexuálními infekcemi.

Skladovatelnost

Použijte antikoncepci po dosažení data expirace: Silikonový mazivo ztratí své vlastnosti a kondom sám přestane účinně chránit sexuální partnery. Doba použitelnosti kondomů husarů - 4 roky. Současně se doporučují být uloženy v tmavém místě, daleko od zdrojů tepla. Při nákupu je důležité zkontrolovat integritu balení - musí být umístěna do přídavného filmu.

Cena Hussar kondomů

Lékárny představují možnosti pro různé antikoncepční balení. Kondomy husarů se prodávají v baleních 1, 3 a 12 kusů. Náklady se budou lišit v závislosti na počtu produktů:

  • balení 3 kusy - od 115 rublů;
  • Uvedení 12 ks - od 400 rublů.

Kondomy Gusar: Recenze a typy

Možnosti na prodej 1 kus byly dříve distribuovány, dnes je těžké najít takové balení, ale pokud si objednáte od oficiálních zástupců, je to možné. Náklady začínají od 50 rublů.

Závěr

Kondomy Gusar - skvělá volba pro ty, kteří nechtějí zaplatit velké peníze za radost. Tato značka antikoncepce se osvědčila z dobré strany, protože všechny produkty jsou testovány na speciálních zařízeních pro sílu. Zakoupením antikoncepce metody bariéry je nutné vzít v úvahu datum expirace.

Recenze o Hussar Condoms

Cossack Albert Viktorovich, 32 let, g. Taganrog
Tímto antikoncepcí používáme s manželkou na dlouhou dobu. Často kupujeme možnosti s žebry a tečkami, moje žena jako tento druh. Nevidím bod přeplatku pro dražší značky, pokud tento výrobek splňuje všechny naše potřeby.
Kiselev Ilya Valerevich, 24 let, g. Nižnij Novgorod
Není divu, že kondomy husarů se také nazývají mládež - jejich cena je tak dostupná, že si můžete koupit i studenty alespoň každý den. Mimochodem, být studentem, začal jsem je získat - nebyl tam jediný smutný incident. 100% ochrana.