Nejspolehlivější značky kondomů

Spolehlivé kondomy

Lidé vedoucí aktivní sexuální život hledají nejspolehlivější kondom. Aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství a ochraně před sexem infekcemi, je důležité vědět, které kondomy jsou častěji zbytek, aby nikdy nekupoval tyto značky.

Kondomy, které jsou prodávány v lékárnách a obchodech, musí splňovat GOST 4645-81. Teoreticky by neměly být rozdíl mezi všemi značkami, ale v praxi jsou rozdíly.

Faktem je, že zahraniční kondomy (evropská a americká produkce) dodržují mezinárodní standardy kvality, například ISO a EN, které jsou považovány za modernější a náročnější než GOST Rusko, vyvinuté v roce 1981.

Specialisté doporučují kupovat dovážené kondomy slavných značek. Při výběru věnování pozornosti k ceně (nesmí být nižší než průměr) a trvanlivosti. Kvalita závisí na místě prodeje, takže je lepší nakupovat kondomy lépe v lékárnách a supermarketech než v běžných stáncích, kde nejsou žádné řádné skladovací podmínky.

Zahraniční značky, jako jsou Durex, jsou považovány za nejspolehlivější kondomy, Sico, Conttex, Vizit, Introtex (InnoTex) a životní styly (životní styl). Jsou to tito výrobci, kteří vedou v průzkumech specialistů a spotřebitelů.

Co se týče domácích (ruských) značek, které stojí za zmínku, že je velmi obtížné říci, které kondomy jsou lepší a spolehlivější. Na internetu jsou dobré recenze o kondomech reflexu (reflex), ale tyto názory nejsou potvrzeny žádnými studiemi.

Kvalitativní kondomy nejsou zárukou absolutně chráněného pohlaví. S imperativem nebo nesprávným použitím produktu, spěchá, skluzavka nebo uvízl v pochvě, které absolutně zbavuje ochranu obou muže a ženy.

Vynikající kondom
Nejen spolehlivost, ale také správné použití

Aby se zabránilo takovým situacím, musí člověk schopen řádně vyzvednout kondom a vzhled. To znamená, že výrobek musí mít průměr (a ne délku) odpovídajícímu průměru penisu. Také pro různé typy pohlaví (tradiční, ústní a anální) existují samostatné kondomy.

Pouze zakoupení nejlepších kondomů dobře známých výrobců a plně pozorování pokynů, můžete si být jisti ve vysoké spolehlivosti "gumy" (99%).