Jak si vybrat levné, ale dobré kondomy?

ženskýModerní antikoncepční trh nabízí obrovský výběr kondomů: od nejdražšího, končící levné kondomy s použitím různých materiálů, maziv, tvarů, velikostí, barvách a t.D. Nákup kondomu, musíte si uvědomit, že jeho kvalita je primárně důležitá a cena a další stavy jsou sekundární faktory.

Drahé - neznamená vysoce kvalitní, stejně jako levné - neznamená špatné. Hlavní složkou použití kondomu je samotná osoba. Nezávislé ruce mohou být stejně poškozeny jak drahý, tak levný produkt.

Ceny pro kondomy

Middle Sundle kontextové náklady 150R pro 3ks, t.E. 50p pro 1 sexuální akt. Drahé nebo levné? Pokud hádáte, že standardní sex trvá více než půl hodiny párkrát v týdnu, pak náklady kategorií nejsou vůbec významné. Ale řekněme, že jsi "sexy" maratonista, který má akutní potřebu pro sex 2krát denně na 1,5 hodiny, pak se situace mění z nohou na hlavu. Je známo, že jeden kondom nemůže být použit déle než 30 minut, a proto je to 2 balení "gumy" za den. S ohledem na náklady na antikoncepci z takové pozice se peníze staly škoda a otázka vzniká o nahrazení antikoncepce pro levnější analogy.

Levné kondomy se liší od těch, kteří jsou opačné ke třem kategoriím:

Velikost

Moje velikost kondomůVšechny kondomy mají určitou velikost: délka a šířka, která určuje konkrétní značkou a specifickým modelem kondomů. Antikoncepci s nízkou cenovou kategorií může být Sizzy (cm. balení) nebo jejich obsah může být pestré velikosti: Některé kondomy budou méně, některé další. A příslušná velikost gumového produktu je 90% sexuálního potěšení. Kromě toho stojí za to zvážit změnu tloušťky latexu: Dobré kondomy mají jednu tloušťku 0,05 mm, levnější protějšky se v každém kondomu liší od 0,06 do 0,09 mm.

Latex

Latexová kontrola na mikrockrajiV podstatě všichni výrobci dělají designéry z latexu. No se táhne dobře, udržuje zatížení. Spolehlivost samotného výrobku, síly a komfortu závisí na jeho kvalitě. Pokud ušetříte na hlavním surovině, pak finální kvalitní výrobek není za žádných okolností. Nejlepší latex je známo v Malajsii, což je výrazně dražší než ruské analogy.

Kvalitativní levné kondomy musí mít následující latexové vlastnosti:

  •  Síla
  • Silný protahování
  • Uložení požadované formy při každém zátěži
  • Na povrchu by neměly být žádné mikrořiky

Je třeba mít na paměti, že mikrockrack nelze vidět nezávisle, protože takové poškození se stává patrným pouze při použití speciálního vybavení (hledání nápisu "zkontrolovat elektroniku" v balení).

Lubrikant

Mazivo se také výrazně liší v kvalitě na základě cenové kategorie. Hypoalergenní, mazivo by neměly způsobit podráždění při vstupu do sliznice. Jeho množství a dávka by měla být stejná v každém gumovém produktu.

Výsledek je pouze nad následující: Pokud si koupíte levné kondomy, pak z kvalitních materiálů. V otázce antikoncepce není nutné jít do extrému a koupit balíček 3 antikoncepce v stánku "Chuvashprint" pro 15 rublů.

Top 9 levných kondomů

jeden. Erotika de luxe, NOMEMA, VANKA-STAND. Cena kategorie až 5 rublů pro 1kc. Čínské kondomy pro ruský trh s mazivem. Balení kondomů ze 3 kusů nákladů od 7 do 15 rublů. Soudě podle recenze Erotica de Luxe není taková špatná gumová možnost, od negativních okamžiků za jeho náklady - je obtížné. Nejlevnější kondomy, které lze nejčastěji najít v stáncích nebo malých obchodech. V lékárnách, guma této cenové kategorie, které jsem osobně se nesetkal.

2. Pokušení. Cena kategorie až 9 rublů. Pro 1 kus. Stejně jako u těch předchozích je vůně gumy (to by bylo pro takové náklady), mají nažloutlý odstín. Vraťte se dobře, mají mazání. Negativních momentů, posuzování recenzí, daleko od nejpříjemnější pocity pro partnera: Pravda, doručovat nepohodlí.

3. Horoskop lásky. Cena kategorie 10-12 RUB. pro 1kc. Jejich prvkem je variace kondomů na horoskopech. V obsahu najdete popis znamení zvěrokruhu v pikantní kontextu.

čtyři. Viva, Včas. 45-50 rublů. Pro 3 ks. Ne špatné levné antikoncepce z Malajsie (VIVA).

Pět. Kimono (přibližně 20 r na 1 ks) - vyrobené z přírodních hipalogenských proteinů. Výrobce země: Čína.

6. Jaro. Cena za balení 3ks. Přibližně 70 rublů. Poměrně velké množství mazání. Zajímavé jasné balení a instrukce. Je prakticky nereálné najít v lékárnách, pouze sexuální obchody.

7. Masculan (Mascultivor). Přibližná cena za balení (3ks) - 83 rublů.

osm. Unilatex - 30 rublů. 1 ks.

devět. Kondomy Vizit - 30-35 rublů. Pro 1 kus. Návštěva má širokou škálu Confeds "Chuť a barva", rozšířené v lékárnách.

Výběr levnějšího ekvivalentu kontextu a DEXPERS - Nesnažte se znovu přečíst všechny recenze, a na základě nich učinit některé závěry. Doporučujeme, abyste všichni zkusili všechno ve skutečnosti, t.na. Každý organismus a přístup k sexuálnímu jednotlivci.

Kde prodat levné kondomy?

Cenově dostupné místo levných Confeds je stánek poblíž vašeho domova. Nákup kondomů v stáncích a obchodech, zapamatovat si datum expirace (v lékárně, kterou vždy následují) a skladovací podmínky (není známo, jakou teplotu ve stánku při -30). Většina levných kondomů uvedených výše se nenachází všude. Sex obchody a online obchody přijdou na vaši pomoc.

Objednání Konda z Číny, pamatujte si velikost kondomu. Asijské standardní rozměry mírně nižší než ruština, například, Durex XXL v Asii, to je standard DRS v Ruské federaci.