Doba použitelnosti kondomů

Doba použitelnosti kondomůKondomy jsou nejoblíbenější a proto nejvíce zakoupený typ antikoncepce, protože jsou přístupnější a snadno použitelné.

Přístupnost a jednoduchost aplikace vedla k tomu, že jsme začali léčit kondomy trochu frivolní, a někdy i nezodpovědně. Samozřejmě chrání před sexuálně přenosným infekcím a od nežádoucího těhotenství, ale získat maximální ochranu před kondomem, musíme jej správně používat.

Pod správným ovládáním kondomu je implikováno nejen správné opotřebení a odstranění, ale také tzv. Kontrola kvality: před použitím byste měli vždy zkontrolovat integritu obalu a trvanlivosti kondomů. A jen o tom vždy zapomínáme.

Ale taková maličkost, jako zpožděný kondom, může vám přinést celou spoustu problémů. Nicméně, nezkontrolujeme trvanlivost kondomu, spoléháme na slušnost realizátorů. Nicméně, to je často nemožné dokonce zjistit, kdy bylo učiněno.

Doba použitelnosti kondomů závisí na kvalitě výrobku a tím i od různých výrobců je to jiné. Dokonce i v kondomech jedné ochranné známky se může měnit životnost. To je obvykle 3-5 let, že na první pohled hodně a produkt sběrabíka není nazýván je.

Produkty jsou dražší, například CONTEX, vhodné po dobu 5 let. Průměrná cena životního stylu v závislosti na obalu po dobu 3-5 let. Levné kondomy (většinou čínské, indické a polské) mají trvanlivost od 2 do 3 let.

Bohužel pro výpočet datu exspirace kondomu není vždy možné. Kvalitní produkty označte datum výroby, a proto není pro ně obtížné přidat 3-5 let. A pouze trvalý život lze specifikovat na levnější možnosti. Stává se to, že datum výroby lze nastavit počtem strany, ale často zůstává jen odhad.

Mimochodem, téměř všechny kondomy spadají na prodej s obdobím 6-15 měsíců! A pokud je doba použitelnosti kondomů pouze 2-3 let, a obalový prach na čítači je neznámý čas, je docela možné, že produkt bude rozbitý v nejvíce inopportune momentu a dokonce i nechtěné následky.

Samozřejmě, v populárním supermarketu nebo v lékárně v centru města, riziko nákupu kondomů je mnohem méně - nejsou zde rozděleny. Ale nákup kondomů v misce tety clache, jste velmi riskantní.

Ale jak říkají, je lepší být omezen, takže bude velmi dobré, když budete pracovat zvyk Vždy zkontrolujte trvanlivost kondomu a integrita balení bez ohledu na místo nákupu.