Hodnocení antikoncepčních tablet

Hodnocení antikoncepčních tablet

Antikoncepční pilulky mají vysoký stupeň ochrany proti nechtěnému těhotenství. Některé z nejoblíbenějších antikoncepčních pilulek jsou: "Jess", "Lortinet", "Marvelon", "New", "Regulon".

Typy antikoncepčních tablet

V současné době existuje obrovské množství medicíny, které pomáhá vyhnout se nežádoucímu těhotenství. Mnoho párů se rozhodnou ve prospěch antikoncepčních pilulek. Takové pilulky neovlivňují pocity během pohlaví a mají také vysokou bezpečnostní účinnost proti nežádoucímu těhotenství. Hormonální antikoncepci zabraňují ovulaci. Obecně, vědci prokázali, že v okamžiku narození v vaječnících, dívka je přibližně 1 milion folety, kteří mají možnost stát se vejci. Asi 37 let zůstávají pouze 25 tisíc. Hormonální léky potlačují ovulaci, takže zásoba folikulů u ženy zůstávají skutečně kompletní.

Ženy se někdy dějí velmi obtížné zvolit vhodnou pilulku, protože v lékárnách nyní obrovským rozsahem perorálních antikoncepce. Výběr antikoncepčních pilulek, musíte vědět, co jsou rozděleny do dvou velkých skupin: KUCHAŘ a Mini-pila. COC je kombinované perorální antikoncepce, které mají celou řadu složení. A mini-zemře jsou považovány za nejspolehlivější pro ženské tělo. Jejich složení je obvykle jen jedním analogem progesteronového hormonu.

V závislosti na tom, které hormony se používají v KOK, jsou rozděleny do: Monofasická, dvoufázová, třífázová. Kromě toho, v závislosti na počtu účinných látek, COC je rozdělen do: Mikrodosed, nízký objem, vysoce pozorovaný. V tomto článku se podíváme na nejoblíbenější antikoncepční pilulky. Mít tyto informace, bude snazší se vyrovnat s obtížemi této volby.

Hodnocení antikoncepčních tablet

Kombinovaná perorální antikoncepce "Jess"

Hodnocení antikoncepčních tablet

Pro mnoho dívek a žen "Jess" je nejlepší perorální antikoncepce. Jeho kompozice obsahuje takové účinné látky jako: chrospirenon a ethinyl estradiol. Typicky se lék "jes" používá pro vysoce kvalitní ochranu proti nežádoucímu těhotenství, stejně jako s velmi těžkými formami pM a pro léčbu akné. Co je to antikoncepční tablet datový efekt? Je založen na blokování ovulace, měnící se kvalita krčního hlenu (je to velmi tlustý a nenechte si ujít spermie). Formule "Jess" je velmi vylepšen. Existují látky poslední (čtvrtá generace). "Jess" velmi dobře eliminuje menstruační bolest a spolehlivě chrání před těhotenstvím. Také Data Coc Zlepšit stav kůže. Jsou velmi vzácně způsobené mastopatií, otokem, tělesným hmotností. Nevýhody tohoto léku by měly zahrnovat to, co může způsobit snížení libida, provokovat migrény. Po absolvování jeho kurzu se stává, že menstruační cyklus je obnoven na velmi dlouhou dobu.

Antikoncepční tablety "Lortinet"

Hodnocení antikoncepčních tablet

Mnoho údajů o pilulkách jsou považovány za nejlepší antikoncepční agenty pro dospělé ženy. Jako část "Latiket" Existuje pouze jedna aktivní složka s názvem Desogestrel. Jsou spojeny s mini pilem. Velmi často je tato antikoncepce předepsána ošetřovatelské ženy, které mají aktivní menstruační cyklus. Také je vhodný pro ty, kteří jsou kontraindikováni kombinovaně perorální antikoncepce. Kromě toho je jedním z mála ústních kontraceptiv, které jsou předepsány ženám po 45 letech a kuřákům.

Je nutné vědět, že ochranný účinek "LORTINET" proti těhotenství je o něco nižší než jiné moderní KOK. Proto ženy v reprodukčním věku (a to je až 30 let), se nedoporučuje používat "Lortinet". Jinak se jedná o velmi účinný lék, který má malý seznam vedlejších účinků a kontraindikací. "Lortinet" je povolen během laktace a nemá vliv na zisk hmotnosti. Je vhodné pro ty ženy, které mají intoleranci různých syntetických estrogenů. Nevýhody těchto prostředků zahrnují skutečnost, že může vyvolat vznik mastopatie, a může také narušit menstruační cyklus.

Příprava "Marvelon"

Hodnocení antikoncepčních tablet

"Marvelon" - Jedná se o levný COC Nizozemsko společnosti "Organon". Ve svém složení snížený počet stávajících složek. Drogu, kromě antikoncepčního účinku, také pomáhá normalizovat objem výboje během menstruace, eliminovat syndrom bolesti. Někdy "Marvelon" se používá a jako prostředek nouzové antikoncepce. Ale nedoporučuje to udělat častěji jednou za šest měsíců. To se také nedoporučuje mnoho let v řadě k přijetí tohoto COC, protože to může negativně ovlivnit schopnost ženy, aby těhotná, pokud je to žádoucí. Proto "Marvelon" lépe absolvovat kurzy a učinit nějaké přestávky. Je známo, že tato antikoncepce má své vlastní vedlejší účinky a kontraindikace. Takže existuje zvýšené riziko trombózy. Proto je lepší podstoupit průzkum v cévním chirurgu, hematologovi před přijetím "Marvelon". Někdy tato kombinovaná perorální antikoncepce způsobuje akné, zvyšuje chuť k jídlu, silně zesiluje krev. K pozitivním okamžikům patří to, co je poměrně levné, vede menstruační cyklus k normálu a zvyšuje libido.

Antikoncepční tablety "Newnet"

Hodnocení antikoncepčních tablet

"NOVÝ" - Jedná se o jednofázové činidlo, které se skládá z ethinyl estradiolu a desogestrelu. Jedná se o velmi spolehlivý způsob ochrany proti nechtěnému těhotenství, která také snižuje objem krvácení a trvání menstruace. Akce "Novina" spočívá v tom, že inhibuje zrání vajec tím, že ovlivňuje folikulární a luteální syntetické hormony. Mělo by být známo, že "devatenáct" je zakázáno vzít s: přítomnost maligních nádorů v děloze, mléčných žlázách, s tromboembolismem plic, trombózy, infarktu, mrtvice, diabetu v těžké formě, onemocnění ledvin a jater, žloutenka , vyrážka na kůži, autoimunitní onemocnění. Mnoho žen nemusí mít rád případné vedlejší účinky tohoto léku: nevolnost, zvracení, alergická vyrážka, bolest v hlavě a mléčných žlázách, problémy s cookies, krvácení, náhlá bolest břicha. Ale i přes to všechno, mnoho žen preferuje tento lék kvůli jeho malým nákladům a spolehlivosti z hlediska ochrany proti nechtěnému těhotenství.

Kok "regulon"

Hodnocení antikoncepčních tablet

"Pravidelný" - Jedná se o monophasic, kombinovaný antikoncepční léčivo, která má gestagen a estrogen v jeho kompozici. S pomocí "pravidelného" se sliznická viskozita v krčníku krčních krku zvyšuje (spermií je obtížnější pohybovat), je snížení náchylnosti endometria na blastocyst. Drog "pravidelný" nemůže být užíván na ženy, pacienty s arteriální hypertenzí ve velmi tvrdé formě, ischemii, tromboembolismu, ateroskleróze, s velmi vážnými problémy s játry, srdeční vady, otoskleróza, genitální herpes. Je také kontraindikován přecitlivělostí na komponenty, pohlavní krvácení, červený loll. Velmi vzácně, trombóza, mrtvice, srdeční infarkt, hypertenze, cholestatická žloutenka, Chorea Sidhem, se může vyskytnout při vstupu "pravidelného". Cena této drogy "neskuje". Účinnost "nařízení" je na velmi vysoké úrovni.

Jak vidíte, v naší době existuje mnoho osvědčených nástrojů, které jsou velmi spolehlivě chráněny před nechtěným těhotenstvím. Každý z nich však může způsobit množství nepříjemných vedlejších účinků. Volba antikoncepčních pilulek by proto měla být oslovena s velkou odpovědností. Před přijetím jakéhokoliv KOC musíte konzultovat se specialistou a v některých případech i pro provádění potřebných průzkumů. Úkolem každé ženy nebo dívky: Vyberte si takové prostředky, které nebude účinně chránit před těhotenstvím, ale negativně neovlivní její zdraví.