Rozměry kondomů

Rozměry kondomů

Jak si vybrat velikost kondomu vhodné pro vás? V tomto článku najdete odpovědi na vaše dotazy.

Condom Velikosti: Jak si vybrat?

Moderní trh nabízí široký výběr velikostí Kondomy jakékoli kvality a vzhledu. Stále více, provedené studie ukazují, že procento mužů, kteří se srazili do takového problému, roste ze dne na den. Proto se velmi mimochodem zjistí, která pravidla existují v tomto podnikání a kompetentně je používají.

Ale jak si vybrat velikost kondomu vhodné pro vás?

V případě nesprávného výběru se nevyhnete:

- nepříjemná bolest;

- poškození integrity kondomu;

- škálování;

- vyrovnání citlivosti;

- snížení erekce;

- snížení doby trvání pohlavního činu;

- nemožnost dosažení orgasmu;

- možnost příchodu nechtěného těhotenství.

Uvedené aspekty povedou k vážným problémům v oblasti sexuálního života, což ovlivňuje zbytek každodenní činnosti.

Rozměry kondomů

Mezi prezentovanými výrobci kondomů můžete přidělit Daspex, kontext, navštívit, SICO, Husars a další. Co lze říci o těchto kondomech? Každá navrhovaná verze najde svého kupujícího. Ale pokud nevíte, které kondomy jsou lepší, naučte se následující body.

Dyušk - relativně odolný kondom, jehož velikost je průměrná šířka, která má spřádací gumový zápach a hojný mazivo.

Kontex - Střední v šířce kondom s nízkou pevností, neutrální vůní s povrchem tuku.

Návštěva - nejodolnější, největší kondomy v šířce, charakterizované hojným mazivem a mírným zápachem.

SICO - křehké široké kondomy, kteří mají silný nepříjemný zápach a mírný mazání.

Granátor - kondomy, charakterizované nízkou pevností, velkým šířkou a ostrým zápachem.

Rozměry kondomů

Jak si vybrat své velikosti? Rozměry DyereX a kontextového kontextu se skládají ze standardních kondomů a velikostí XXL.Velikost kondomů Návštěva a SICOS jsou vhodné pro parametry standardní a zvýšené velikosti (L). Rozměry kondomů husarů jsou reprezentovány pouze standardem a odpovídají průměrné délce a šířkách.

Jak neudělat chybu s výběrem kondomu

Pro správnou volbu kondomu by měla být zohledněna následující pravidla: t

- správné stanovení délky penisu;

- správné měření šířky penisu.

Nespoléhejte se možná. Potřebné vybrat si velikosti kondomů, protože ostatní lidé mohou trpět vaší nesprávnou volbou. Držet čas na tuto otázku a pre-měří penis. Oba indikátory jsou získány s úplnou erekcí. Po dosažení takového stavu je nutné snížit penis penis dolů, dokud se přímý úhel nedosáhne ve vztahu k tělu. To je obzvláště důležité pro lidi s nadváhou. To se měří výhradně na vzdálenost od základny ke špičce penisu. V případě určení šířky v úvahu se bere base obvod.

Rozměry kondomů

Kromě toho zvažte vlastnosti výroby. Velikosti kondomů podle čísel na balení výrobků jsou uvedeny pro non-erected penis. Zároveň neočekávejte, že uvidíte velikosti kondomu v šířce výrobku, s největší pravděpodobností budou zobrazeny v objemových vlastnostech. Proto musí být zadané číslo zdvojnásobit, aby získal přesné informace.

Je také důležité vzít v úvahu přítomnost mazání, vlastnosti hustoty a povrchových textur. Vědět, jak si vybrat velikost kondomu, zajistíte maximální potěšení z sebe a svého partnera.

Pravidla při výběru velikosti kondomů

Vzhledem k výše uvedeným momentům si můžete vybrat příslušný kondom s plnou důvěrou. Veškerá paleta kondomů je rozdělena do následujících typů:

- Velikost S (malé) kondomy - malé;

- velikost m (střední) - médium;

- Velikost L (velký) - velký;

- Velikost XXL (extra velký) - velmi velký.

Podle statistik, v průměru, standardní kondom dosáhne 18 (17,8 +/- 2) centimetrů na délku a 4 (3,8 +/- 2) centimetr na šířku. Proto se velikosti kondomů budou pod průměrnou značkou.

Pokud se ocitnete v zahraničí, víte, že velikost kondomů různých výrobců se liší. V Americe se velikost standardu kondomů rovná 5,4 cm. V Evropě velikost kondomu z hlediska šířky se pohybuje od 4,9 do 5,6 cm. S ohledem na to je dimenze reprezentován 4,9, 5.2 a 5,6 cm. Nejžádanější - 5,2 cm. Při přenosu šířky ve velikostech kondomů v průměru se získá 3,1 cm, 3,3 cm a 3,5 cm.

Rozměry kondomů

V souladu se schválenými ruským gostasem se předpokládá hodnotu šířky produktu 3-5 centimetrů v průměru. Tato skutečnost je důležitá vzít v úvahu, s vědomím, že se budete vyhnout problémům během pohlavního styku.

Základní doporučení při výběru kondomu:

- nepřiřazují výběr produktu na vybrané - nemůže znát přesné parametry;

- Nezastavujte svou průměrnou velikost, může to mít za následek nadměrný tlak na sexuální termín nebo naopak, následovaný nepříjemností;

- Neváhejte experimentovat, pouze vzorky a chyby je možné zvolit ideální verzi kondomu;

- Naučte se informace uvedené na všech stranách balíčku.

Volba kondomu není dobrá věda, musíte být trpěliví a touha.

Jaký materiál je vyroben z kondomů?

Ve většině případů se vyrábí z latexu. Nicméně existují i ​​další materiály s jejich výhodami a minusy.

LATEX - obecně akceptovaný a osvědčený materiál pro uvolňování kondomů. Vyznačuje se vynikající pevností a dostatečnou pružností. Schopen chránit před pohlavními onemocněním, AIDS a nechtěným těhotenstvím. Charakterizované snadným použitím a relativně levným nákladem. Latence, která je však spojena s možností lámání z přetlaku a tření. Kromě toho existuje neslučitelnost s tuky na mastných a alergických reakcích na samotný materiál. V případě detekce projevu vyrážky, zarudnutí, stejně jako závratě zastavit použití latexových kondomů a vyzkoušet si příslušné analogové.

Rozměry kondomů

Existují také polyuretanové kondomy. Jsou to docela silnější latex, tloušťka kondomu je občas tenčí. Polyuretan se vyznačuje zvýšenou hladkostí, tepelnou vodivostí, kompatibilitou s mastnými mazivy. Kromě toho jsou inherentní v nejlepším stupni přizpůsobení povrchu a menší pravděpodobnost uklouznutí. Nicméně, tam je jeden malý a nepříjemný "ale" - vysoká cena omezující většinu kupujících z akvizice polyuretanového produktu.

Kondomy z kůže nebo jehněčího střeva se šíří mnohem méně často. Používají se však neúčinné, odpovídají podmínkám ochrany životního prostředí z znečištění, což je jedinou výhodou jejich.

Kde je lepší získat kondomy?

Ačkoliv je tento výrobek zastoupen všude, v rozmezí od malého stání v přechodu a končícím velkým hypermarketem, je vhodnější koupit kondomy pouze v lékárně. Takže budete přesně sebevědomit v certifikaci produktů nabízených vám, její vhodnost pro použití, podle podmínek doby trvanlivosti a skladování. Pokud nemůžete určit přesný datum expirace kvůli nedostatku na balíčku, určit jej číslem. Nevyšetřit, v případě častého používání kondomů, zastavte svou volbu na velké balení o množství 12 kusů. Vzhledem k průměrným nákladům na jeden výrobek v takové straně ve vztahu k stanovené ceně bude mnohem levnější než nákup malých balíčků ve 3 kusech.

Rozměry kondomů

Pamatujte si, že jen z vaší volby závisí na nejen vaše zdraví, ale také zdraví vašich blízkých. Začněte vybrat velikost kondomu dlouho před jeho okamžitou aplikací. Přemýšlel, jak si vybrat velikost kondomu, studovat příslušnou literaturu a pokračovat do výběru metodou zkoušky a chyb. Pro první experimenty aplikace vyberte velikost standardu kondomu. Spoléhají na recenze většiny spotřebitelů, můžete zastavit výběr na nákup kontextu kontextu. Neohrožujte svou lásku. Žádné peníze nemohou následně obnovit ztracenou důvěru a teplé pocity.

Video: Jak si vybrat kondom

Video: Jak si vybrat kondom