Jak nakupovat kondomy

Koupit kondomyMuži považují za nejlepší kondomy, které poskytují maximální pohodlí během sexuálního kontaktu. Ženy mají tendenci věnovat pozornost typům kondomů, které neinterferují s užívat si plné. V tomto článku najdete několik užitečných doporučení. Pomohou vám Koupit Nejvhodnější pro vás a váš partner Kondomy, který umožní dostat moře potěšení a zaručí vysokou úroveň ochrany proti nechtěným následkům.

  • Mysli si, že nejpohodlnější hyperfinové kondomy jsou nejpohodlnější, protože nejsou téměř hmatatelné. Výrobci kondomů na tento názor také dodržovali a snažili se vytvářet jako tenké výrobky. Ale ne tak dávno, taktika změnila: kondomy začaly vstoupit do prodeje se zvýšenou citlivostí a možností další stimulace. Nejsou horší než velmi tenké výrobky.

  • Nezapomeňte, že někdy jsou problémy spojené s délkou kondomu, ale s jeho šířkou. Když si někteří muži myslí o velikosti penisu, nejprve se soustředí na jeho délku. Nicméně, to je často zábavné zabránit příliš úzkým produktům. Pokud jsou muži penisu širší než "standard", pak je kondom založen na kondomu může být vymazán. Koupit kondomy ty značky, které vyrábí produkty s větším širokým.

  • V případě, že člověk je vlastníkem dlouhého penisu, mohou také vzniknout některé potíže s výběrem kondomů. Standardní délka těchto produktů - 19cm. Věnujte pozornost kondomům velikosti XXL: jsou větší a délkou a o šířce. Nezapomeňte však, že použití příliš dlouhých kondomů je také nepříjemné. Kromě toho existuje riziko porážky výrobku během pohlavního styku. Výběr kondomu pro nákup, zaměřit se na své vlastní pocity.

  • Nepřestávejte na antikoncepci jedné společnosti. Aby bylo možné najít nejvhodnější produkt pro sebe, stojí za to vyzkoušet produkty různých výrobců. Každý výrobce používá určitý typ latexu, takže kondomy různých značek se cítí nerovnoměrné. Mnoho forem, textur, velikostí - máte co si vybrat!

  • Pokud se použití kondomů způsobuje takovou pleťovou reakci jako podráždění, pak je poměrně možné, máte alergii na latex sám, nebo je to reakce na mazivo produktu (v případě, kdy používáte kondomy se speciální mazáním). Podezřelý, že můžete mít alergie na latex? Koupit kondomy z jiných materiálů. Pokud tomu tak není, použijte kondomy bez maziv, mazivo vyzvednout sami.

  • Nebojte se zkusit další "směje". Většina moderních výrobců činí nejen klasické kondomy, ale také žebrovaný, spirála, ochucená, bod ... Tyto produkty pomohou diverzifikovat sexy život a posílit potěšení.

  • Nesmí koupit kondomy obsahující látky, které snižují citlivost. Výrobci inzerují data produktu jako takové, které prodlužují pohlavní styk, to znamená, že pomáhá zvýšit jeho trvání. Aplikace těchto kondomů však vede ke snížení citlivosti penisu mužů. V důsledku toho se dostanete výrazně méně zábavy.