Jak a kolik může kondom

Jak a kolik může kondom

Věnujte pozornost důležitém radě - nekupujte tento nástroj pro ochranu rezerv, Kondomy Může být uložen od 10 do 15 měsíců. Musíte také znát některé z hlavních vlastností ukládání tohoto spolehlivého nástroje pro ochranu: Je třeba udržet antikoncepci, pokud je to možné, z položek, které mohou zcela náhodně poškodit integritu kondomu. navíc, Nelze udržet zboží v dostatečně vysoké teplotě, neumožňují přímé vniknutí slunečního světla, ale nízká teplota není pro tento produkt vynikající podmínky.

Kondom Během pohlavního styku je považován za poměrně běžné prostředky ochrany. Ale nemůžete pochybovat o bezpečnosti a spolehlivosti pouze v případě, že datum expirace produktu v době použití nevypršela. Jinak se mnohokrát zvyšuje pravděpodobnost oddělení antikoncepce nebo jeho škálování. Nezapomeňte, že zpoždění může být změněno v negativní straně života člověka, takže předtím, než dáte na kondom, je nejlepší se ujistit, že to není popřel.

Jak a kolik může kondom

Jak zjistit, co je to kondom zkažené

Existuje další bod - stojí za to použít tuto antikoncepci pouze jednou, to je způsobeno tím, že podruhé ztrácí všechny své ochranné vlastnosti a výhody. Hlavní známky zkaženého kondomu, který stojí za to vědět:

jeden. Porušil integritu obalu.

2. Produkt získává dostatečně nepříjemný, odpudivý zápach.

3. Žádný lubrikant.

čtyři. Nízká pružnost.

Jak a kolik může kondom

Věnovat pozornost důležité radě - Nestojí za nákup tohoto nástroje pro ochranu rezerv, kondomy mohou být skladovány od 10 do 15 měsíců. Musíte také znát některé hlavní funkce skladování tohoto spolehlivého prostředku ochrany: je nutné udržet antikoncepci, pokud je to možné, z položek, které mohou zcela náhodně poškodit integritu kondomu. Kromě toho není možné udržet zboží při dostatečně vysoké teplotě, nepokládejte přímo na sluneční paprsky, ale nízká teplota není pro tento produkt vynikající podmínky.

Vlastnosti správného skladování populární antikoncepce

Je důležité vědět, že je nutné ukládat výrobky, stejně jako mnoho léků, v chladném a suchém místě, ke kterému bude obtížné se dostat na malé děti. Když nastoupil na nákup výrobku, obraťte se na lékárnu, ve stáncích můžete narazit na nízko kvalitní zboží, padělky. V lékárně přísně následovala datum vypršení platnosti a zamítá mnohem rychleji.

Všechny výše uvedené tipy a doporučení pomohou řádně ukládat a používat prostředky ochrany. Pokud pečlivě zacházíte s tímto ochranným nástrojem. Sledujte, jak a tam, kde je uložen, neberte po splatnosti výrobek, pak máte příjemný a bezpečný intimní intimní s partnerem. Pravidla pro skladování a použití není příliš obtížné zapamatovat, jen pozornost všem bodům.