Doba použitelnosti kondomů

Doba použitelnosti kondomů

Skladovatelnost kondom V průměru je 3-5 let.

Kde je trvanlivost kondomu

Kondomy - Je to téměř nejoblíbenější prostředek antikoncepce. Jsou schopni chránit pár neplánovaného těhotenství a různých infekcí, které jsou přenášeny sexuálně. Ale kondom bude spolehlivě chráněn pouze v případě, že zatím nevypršela. V opačném případě je vysoká pravděpodobnost lámání, sypané produkty během pohlaví.

Kondom (nebo jeho nepřítomnost, vypršení své doby trvanlivosti) může navždy změnit život lidí. Proto je tak důležité, než se podíváte na jeho datum výroby. Doba použitelnosti je 3-5 let. Je však nutné pochopit, že existují kondomy s menším životností. Podíváme se na trvanlivost kondomů různých populárních značek, které jsou nyní reprezentovány na trhu. Také tento článek vám řekne, jak zjistit rok a měsíc vydání této antikoncepce. V praxi to ukazuje, že mnozí nemohou najít tuto životnost.

Velmi často mladí lidé kupují kondomy, absolutně nevěnují pozornost své životnosti. V mnoha obchodech, zpožděné kondomy jdou vysokou rychlostí. Mnozí ani nevědí, kde je uveden tuto životnost. Pokud je kvalita vysoká kvalita, jsou tyto informace vždy přítomny na krabici. Může najít někoho. Některé kondomy kromě toho stále mají datum označování na jednotlivé balíčky každé věci. To je velmi velký zájem o spotřebitele. V tomto případě bude trvalý život vždy před očima. To může vždy vypadat a objasnit. I když bylo celkové balení kondomů již vyhozeno.

Doba použitelnosti kondomů

Stává se to, když kondomy nemají indikovanou životnost. Obvykle se prodávají na velmi nízké a atraktivní ceně. Ale musíte pochopit, že zůstanou pod velkou otázkou. Doporučuje se zdržet nákup takových kondomů, protože je velmi vysoká pravděpodobně vyčerpá na zpožděném zboží.

Kde se doporučuje koupit Konda

Mnozí se ptali na otázku: Kde je lepší koupit kondomy? V lékárně, stánku, obvyklé obchodě, internetový obchod? Začněme se skutečností, že ve stáncích ve většině případů prodávají kondomy velmi nízké kvality (čínská nebo indická produkce). Samozřejmě, můžete často najít vysoce kvalitní americké kondomy "záchrany", ale ne v každém stánku. S kvalitou kondomů z stánků je vše jasné. Ale jak jsou věci s jejich zachováním? Často se stává, že kondomy jsou uloženy přímo na Showase stánku. A pokud je to velmi horké na ulici a slunečném, pak takový kondom rychle ztrácí svou vhodnost. Ve stáncích neexistuje prakticky žádná zajišťování kvality. Proto je lepší koupit kondomy v lékárnách.

Doba použitelnosti kondomů v závislosti na značce

Na policích obchodů a v lékárnách nyní můžete vidět obrovský výběr kondomů různých značek. Každý člověk si vybere kondomy založené na svých vlastních preferencích. Existují kondomy s různými náklady na jakoukoliv peněženku. Nejvíce možností rozpočtu je přesně kondomy domácí produkce. Postupně se stávají velmi vysokou kvalitou, tolik zastavit jejich volbu na nich.

Doba použitelnosti kondomů

Musíte vědět, co není závislé na ceně, jakékoli kondomy mají svůj vlastní životnost, během kterého mohou být skladovány bez ztráty kvality. Ale po uplynutí tohoto období se změní v nevhodné. Většina kondomů má nyní datum expirace po dobu pěti let.

Kondomy "Masculan" (Německo) mají trvanlivost 5 let.

Kondomy Contex (Spojené království): 3-5 let.

Durex (Spojené království): 3-5 let.

SICO (Německo): 3 roky.

Záchrany (Amerika): 3-5 let.

"Gcapke" (Rusko): 2-5 let.

Dolphi (Německo): 5 let.

Vizit (Německo): 4 roky.

Viva (Thajsko): 5 let.

Ganzo (Spojené království): 5 let.

Včas (Korea): 5 let.

"Ropacks lásky" (Čína): 3-5 let.

Je také nutné vzít v úvahu skutečnost, že výstavba podmínek obvykle dostává od 10-15 měsíců "expozice ve skladech". Mimochodem, mnoho výrobců úmyslně neuvádějí datum vydání na jejich kondomech, čímž se snaží implementovat a užívat si zboží. Ale pokud pečlivě prozkoumáte počet stran, můžete zjistit nejen rok, ale i měsíc výroby konders.

Obvykle trvalý život kondomů označuje balíček nebo obálku sám. Pokud jsou produkty velmi levné, pak takové označení nemusí být. Samozřejmě použití takových kondomů je velmi nebezpečné. Protože není známo, jak dlouho jsou na prodeji, jak byly přepravovány a jak přetrvávají. By neměly také zapomenout, že kondom může být použit pouze jednou. Ochranné vlastnosti kondomu jsou ztraceny během opakovaného použití. Nedoporučuje se také koupit kondomy o rezervě již několik let. Koneckonců, to se stává, že nemají čas používat všechny kondomy před koncem jejich doby trvanlivosti, lidé je nadále používat, aniž by věnovali pozornost zpoždění.

Doba použitelnosti kondomů

Jak zjistit zpožděný kondom

Koupit kondomy potřebné s extrémní opatrností. Mělo by být také pečlivě sledováno pro jejich datum expirace. Někteří lidé nejsou jasné, proč kondomy mají životnost. Koneckonců, jsou vyrobeny z latexu - velmi bezpečný přírodní materiál. Ale v průběhu času může tento materiál ztratit své vlastnosti. To se děje zejména, když nejsou dodržena pravidla skladování.

Kondom může být považován za po splatnosti, pokud porušil integritu obalu nebo obálky. Odkazený kondom má nepříjemný ostrý zápach. Takové kondomy nejsou prakticky nataženy (pružnost se stává velmi nízká). To může vést k kondomu prolomit v procesu sexuálního zákona. Zpožděný kondom také nemá žádný mazivo (nebo již není moc). To vše výrazně ovlivňuje pocity v sexu a síle kondomů. Pokud bylo zjištěno alespoň jeden z uvedených značek, je nutné opustit použití takových kondomů. Pokud je budete i nadále používat, pak budou velmi odletové efekty. Koneckonců, ochrana v tomto případě se sníží na prakticky nula. To může vést k těhotenství a velmi nebezpečným onemocněním. Kromě toho se během pohlaví může vyskytnout velmi nepříjemné pocity.

Je důležité vědět: že kondomy zůstávají déle vhodné pro použití, doporučují se skladovat ve velmi tmavém a chladném místě (jako jiné léky). Teplota skladování by měla být v 0-25 stupňů. Také pro kondomy by neměly padnout rovné sluneční paprsky. Doporučuje se vyhnout kontaktním kondomem s topnými zařízeními. Není vhodné nosit kondom v kapse vedle klíčů. Koneckonců, klíče v určitém okamžiku mohou poškodit stranu.

Aby se dosáhlo maximálního účinku ochrany kondomu a nezaznamenejte potěšení z intimní intimity, je nutné vždy zkontrolovat jeho trvanlivost. Pokud je to možné, kondomy je lepší vzít v lékárně, kde je velmi přísně následuje podmínky pro jejich skladování.

Doba použitelnosti kondomů