Je možné otěhotnět skrz kondom

Otázkou je, zda je možné otěhotnět s kondomem, periodicky se objeví při diskusi o problému nežádoucího těhotenství. Plná záruka z náhodného těhotenství nedává antikoncepci. Spolehlivost kondomu je 98-99%, i když existuje důvěra mezi jeho uživateli, že tato hodnota dosáhne 100%.

Je možné otěhotnět, chránit kondomem

Mnoho párů vybere pouze takové prostředky ochrany díky své dostupnosti, snadné užívání a bezpečnost bezpečnosti proti infekci s venerálními infekcemi. Kromě toho, na rozdíl od léků, kondom nemá negativní dopad na tělo.

Je možné otěhotnět, pokud se kondom zlomil

Situace, kdy jsou prostředky ochrany roztržen v nejvíce inopportune momentu, je často často. Záleží na mnoha faktorech:

  1. S aktivními pohyby nebo velkými velikostí penisu je kondom roztrhaný a člověk si nevšimne.
  2. Produkt se používá nesprávně a snaží se "pohybovat".
  3. Balení s pryžovými výrobky Otevřené zuby.
  4. Silný protahování s nesprávným opotřebením vede k prasknutí.
  5. Obranný nástroj, latexový materiál ztratil své elastické vlastnosti.
  6. Pod sexuálním jednáním se použijí olejová maziva neslučitelná s gumou.
Důležité! Při použití pryžového produktu se doporučuje zkontrolovat trvanlivost a integritu materiálu.

Je možné otěhotnět skrz kondom

Je možné otěhotnět, pokud kondom nespěchal

Kondomy jsou vyrobeny z latexu a mají omezení na strečink. S silnou expanzí například ve velkých velikostech penisu se na výrobku objevují protahovací lišty.

Jejich velikost a množství se zvyšují se aktivními pohyby během pohlavního styku, může být situace zhoršena nedostatečným vaginálním mazáním. Spermie proniká přes proužky, které se táhnou do ženského sexuálního tělesa, zatímco pravděpodobnost otěhotnění skrz kondom nezávisí na jejich množství, protože pro hnojení je dost jedné "živých".

Kromě toho se latex rozlišuje pórovitostí. Při natahování se velikost pórů vhodný pro penetrace spermatozoa. I s krátkodobým úsekem latexu jsou schopni uniknout do pochvy.

Kromě toho je šance na otěhotnění přítomna v následujících situacích:

  1. Produkt se zpočátku nosil špatně, když se snaží změnit spermie existující na svých stěnách, dostat se do vagíny.
  2. Používají se různé typy sexuálních kontaktů bez ochrany směny.
Důležité! Některé páry věří, že použití najednou 2 gumové produkty poskytnou lepší obranu, ale v tomto případě je přítomno riziko otěhotnění.

Jak chrání kondom z těhotenství

Kondom opravdu chrání před těhotenstvím, ale ne 100%. V závislosti na materiálu a zemi výrobce je uvedena záruka od 60 do 99%. Malé množství spermií vyniká i na samém počátku pohlavního styku, když to mnozí nepovažují vůbec nutné, aby byly chráněny.

Účinnost antikoncepce se měří pomocí perlového indexu, který se nazývá "Faktor selhání". Velkoplošné studie s využitím této metody se konaly před 10-12 lety. Během experimentu bylo zjištěno, že 15% lidí s využitím rizika kondomu se těhotným v jeho neopatrném použití.

V souladu s pravidly a přesným následujícím pokynem je pravděpodobnost těhotenství s kondomem snížena na 2%. Tato bariérová metoda antikoncepce je pouze na 5. místě v účinnosti mimo jiné.

Je možné otěhotnět skrz kondom

Jaká je pravděpodobnost otěhotnění s kondomem

Musíte použít kondom na každou blízkost, a to nejen v "nebezpečných" dnech cyklu. Při nákupu by nemělo vybrat levné nástroje, je lepší koupit produkty osvědčených a spolehlivých firem. Nemůžete nosit antikoncepci v kapse, vaku nebo peněžence, kde je zvýšena pravděpodobnost jeho poškození.

Pokud se kondom rozbil během pohlavního styku, jako nouzové opatření, žena může mazat vagínu s gramicidinovou pastou nebo vyzkoušet starou metodu pomocí třásně.

Řešení pro douching lze připravit dvěma způsoby:

  1. Stolní ocet Přidat do vody v proporcích 1:20. Místo octa, můžete použít citronovou šťávu.
  2. Plátek dětského mýdla se rozpustí v malém množství teplé vody.
Důležité! Nedoporučuje se používat mýdlo nebo sůl pro douching.

Podmínky použití a opatření

Aby pravděpodobnost těhotenství při použití kondomu je minimální, musíte postupovat podle následujících pravidel:

  1. Nosit gumový produkt před začátkem blízkosti, a ne před ejakulací.
  2. Pokud není na konci antikoncepce žádný prostor, pak když je vybaven, musíte držet prsty na 1-2 cm od slepého okraje, takže místo je ponecháno pro ejakulát. Zároveň je důležité trasovat dovnitř vzduchu.
  3. Neotevírejte balení se zuby, ostrými a dlouhými nehty.
  4. Při demontáži můžete držet prsten prsty a postup samotného postupu je plně zmizet erekce.
  5. Nesmíme zapomenout na pravidla osobní hygieny, aby se zabránilo náhodnému získání semen.
  6. Produkt po použití musí být vyhozen, mohou být použity pouze 1 čas.
  7. Sledujte podmínky skladu a skladování. Nelze ukládat balení s antikoncepcí na slunci a v blízkosti topných baterií.

Je nutné vybrat produkt na základě jeho velikosti: může být příliš malý, a příliš velký - sklouznout během pohlavního intimity. V nepřítomnosti maziva je vhodné použít speciální prostředky - maziva.

Rada! Snižte šanci otěhotnět s kondomem pomůže zavedení "antikoncept" nebo "litrinu" do pochvy 10-15 minut před pohlavním stykem.

Je možné otěhotnět skrz kondom

Je možné otěhotnět s kondomem: recenze žen

Olga, 31 let, g. Nižnij Novgorod
Byl jsem těhotná, ačkoli několik let už v nejkrásnějších dnech cyklu a mého manžela a používám kondom. Diligentně jsem oslavil kritické dny v kalendáři, počítal nebezpečné a bezpečné dny. Mám pravidelný menstruační cyklus a myslel jsem si, že pravděpodobnost stávat těhotné i s roztrženým kondomem je nula. Ukazuje se, že tato metoda neumožňuje stoční záruku, pokud používají nepravidelně. Nebyli jsme proti dítěti. Budu čelit a v budoucnu bude silně chráněna, ale s pomocí tablet nebo spirálů.
Vera, 23 let, g. Moskva
Sedám si, udržujte těhotenský test v mých rukou, nerozhodím se kontrolovat. Kondom se zlomil během pohlavního styku. Bylo to před 2 týdny. Okamžitě se promyje citrónovou vodou. Zpoždění 4 dny. Nevím, co mám dělat a zda je těhotenství možné obecně přes kondom. Psychologicky nejsem připraven stát mámou.

Závěr

Odpověď na otázku je, zda je možné otěhotnět s kondomem rozhodně pozitivní. Při výběru metody antikoncepce by si měla být žena pamatována, že žádné prostředky nedává úplnou bezpečnostní záruku. Musíte konzultovat se svým lékařem a společně s ním vybrat individuálně vhodný způsob prevence.