Kondomy pro anální sex

Kondomy pro anální sex

Anální kondomy se liší od běžné. Tyto malé rozdíly jsou však klíčové.

Proč je třeba být chráněn během análního pohlaví

Mnoho dává přednost tomu, aby nebyly chráněny během análních sexuálních kontaktů, protože nevědí, jaký anální sex je nebezpečný bez kondomu. Ta věc je, že riziko infikovaných sexuálních onemocnění s takovým kontaktem se zvyšuje.

Přítomnost antikoncepce vám umožní okamžitě zapojit vaginální sex po análu jednoduše odstranění produktu. Co se stane, pokud po análním sexu bez kondomu byl vaginální, každý ženský lékař může říct. Je to ten, kdo bude poradit, který infekce se po tomto kontaktu mohou dostat do pochvy.

Odpovědi specialistů nebudou potěšit žádnou ženu, takže je nejlepší použít bariérové ​​prostředky antikoncepce.

Jaké kondomy se hodí

Contex vynucený

Vzhledem k tomu, že anus je již pochva, kondom je vystaven většímu tření a zatížení. A pokud se kondom rozbil s análním pohlavím, může vyplnit vážné důsledky pro oba partnery. Proto většina velkých společností produkuje speciální kondomy pro anální sex.

Co se liší od běžných těchto produktů? Mají zahuštěné stěny - od 0,07 do 0,1 mm. Tlusté kondomy jsou určeny pro zvýšení zatížení, takže riziko čelit roztržené antikoncepce se snižuje na minimum.

Odpověď na otázku "je v zásadě vše, co mohou být použity pro anální sex?"Pozitivní. Specializované produkty jsou však výhodnější.

Jak používat kondomy pro anální sex

Pro všechny kondomy existují určitá pravidla pro použití, která učiní anální sex bezpečnější a pohodlnější.

PravidloCharakteristický
Použití mazivaMazání musí být vysoká kvalita, sliny nebo voda nejsou vhodná pro latexu. Měli byste také vyloučit všechny maziva na bázi tuku, včetně vazelíny - mohou narušit integritu produktu.
Nestojí za to použít dva obyčejný kondom místo speciálního kondomuTo nezvyšuje sílu naopak, tření latexu přispěje k roztržení produktů.
Úložný prostorUdržujte antikoncepci v kapse nebo peněženku se nedoporučuje, protože v teplém prostředí začnou ztrácet sílu.

Existuje řada nejčastějších otázek týkajících se análního pohlaví a antikoncepce. Níže se pokusíme odpovědět z nich.

Je možné udělat anální sex bez kondomu?

Nechráněný kontakt pouze s stálým partnerem, jinak je nutné použití antikoncepce.

Je možné otěhotnět z análního sexu bez kondomu?

Předpokládá se, že je nemožné otěhotnět s takovým kontaktem, ale po sexuálním styku se cum může dostat do pochvy a vést k nežádoucímu těhotenství.

Je možné infikovat HIV s análním pohlavím s kondomem?

Pokud je použit kvalitní výrobek, pak je infekce jakýmkoliv STD zcela vyloučena. Je-li sexuální kontakt chráněn, riziko se zvyšuje několikrát, jak je anální sex mnohoměrnější. Existuje velká šance na mikrotrázu a trhlin.

Například nechráněný sex s Chlamydií je téměř 100% zárukou infekce, takže byste měli používat antikoncepci v každé sexuální výměně.

S pravidelným partnerem anální sex je lepší dělat s kondomem nebo bez?

Přítomnost antikoncepce v tomto případě hraje spíše psychologickou roli a pomáhá partnerům relaxovat, protože zaručuje plnou bezpečnost. Pokud se pár páru praktikuje anální sex po určitou dobu, pak můžete odmítnout použít kondom.

Samozřejmě bude také nutné dodržovat některá pravidla, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství a odstranění možných zranění.

Co dělat, když se kondom zlomil s análním sexem?

Pokud byl podobný problém pozorován po ejakulaci, pak žena potřebuje používat spermie nebo nouzovou antikoncepci, aby se eliminovala nežádoucí těhotenství.

Kromě toho, aby se snížilo riziko STD, by měly být genitálie zpracovány speciálními prostředky. V sadě pro pomoc při domácí pomoci můžete najít pi-off chlorhexidin a pak používat vhodnější přípravy a konzultovat lékaře.

Správné použití kondomů s análním sexem umožňuje zcela eliminovat všechny nechtěné důsledky a maximalizovat sexuální kontakt:

  • Je velmi důležité použít vhodné mazivo;
  • Pokud došlo k kompresi sfinkteru během styku, je nutné jednoduše čekat na jejich relaxaci, je nemožné urychlit v takové situaci, protože to může vést k oddělení antikoncepce;
  • Před análním sexem, musíte se ujistit, že oba partneři jsou na to připraveni.

Chcete-li vyzvednout vhodné prostředky antikoncepce, stačí vědět, které kondomy pro anální sex jsou nabízeny výrobci. Na moderním trhu jsou zastoupeny skvělou sadou:Sico Extra Bezpečné

  • Společnost Contex produkuje nucené zesílené kondomy;
  • SICO má extra bezpečnou linii;
  • Gartelle nabízí výkonové kondomy;
  • Okamoto uvolňuje extra silné antikoncepce silné.

Téměř každý sebereální produkční produkční společnosti mají speciální zahuštěné výrobky. Můžete se poučit z ustanovení v lékárně nebo číst na internetu o všech vlastnostech.

Kromě toho všichni tito výrobci mají ve výrobě řady maziv, z nichž některé jsou navrženy speciálně pro anální sex. Existuje spousta z nich, někteří mají speciální vlastnosti.

Například, některá maziva jsou ochucena, někteří mají stimulující účinek, který bude muset chutnat pro muže a některé naopak - chlazení, což snižuje bolest u žen. Je nejlepší použít kondom a mazivo z jedné společnosti.