Kondom je uvízl v pochvě: správný postup

Extrakt úzkostlivý kondom

Pouzdra s porážkou kondomů v pochvě nejsou neobvyklé. Taková nepříjemná situace se vyskytuje s mnoha páry, zejména nezkušené. Ve většině případů je možné získat zbývající kondom nezávisle doma, neodpovídá lékaři. Řeknu vám, jak to udělat, a jaká opatření přijmout následně, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství a ne infikovaných nebezpečnými infekcemi.

Kondom může dostat a zůstat v pochvě z důvodu nesprávně vybrané velikosti, nepohyblivě uvedení nebo nedodržování pokynů pro použití. Ale "analýza" bude provedeno později, nejprve potřebujete vyjmout cizí tělo z genitálií ženy.

Akce pro extrahování kondomu z pochvy

  1. Zastavte panice a uklidněte se. S největší pravděpodobností je přilepená kondom v prohloubení vagíny v blízkosti čípku, tam je první produkt.
  2. Dostat kondom, může se žena sama nebo požádat o partnera.
  3. Před vyjmutím byste měli dobře umýt ruce mýdlem. Nemůžete vytáhnout kondom s kleštěmi, pletenými paprsky a dalšími předměty, protože existuje riziko poškození měkkých tkanin. To může být provedeno pouze dobře umýt ruce.
  4. Žena padající na zádech a šíří kolena široká.
  5. Ona nebo partner uvádí dva prsty hluboko do pochvy a začíná je vedena kolem prstencového kalení v blízkosti čípku.
  6. Po nalezení kondomu se hladce vyjme.

Pokud najdete kondom selhal, žena bude muset jít do gynekologa, lékař bude tento problém vyřešit za pár minut. Je nemožné nechat přilepená kondom, protože brzy nevyjde, ale když kritické dny může zlomit odtok menstruace.

Promluvme si o metodách ochrany proti nechtěnému těhotenství a pohlaví, když je kondom uvízl dovnitř. Je zřejmé, že v tomto případě jsou ochranné vlastnosti produktu sníženy na nulu. Po extrahování se žena doporučuje splnit všechny položky popsané v článku o okamžitých akcích, kdy současný rozbití. Muži by měli být užíváni Miramistin - antiseptický lék z různých druhů infekcí.

V každém případě však pro vysoce kvalitní prevenci spp (pohlavně přenosná onemocnění) budete muset hledat pomoc v koženém venerologickém lovu a co nejrychleji.