Jak se dostat těhotenství pomocí kondomu

Těhotenství přes kondom

Kondomy jsou nejspolehlivější antikoncepci, ale mnoho párů není bez důvodu pochybnosti o výjimečné schopnosti těchto antikoncepce, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství. Je čas zjistit, zda je možné otěhotnět s kondomem a jak minimalizovat takovou pravděpodobnost.

Na štítcích hotových výrobků zajišťují, že jejich "guma" poskytují ochranu téměř v 99% případů. Ale nezávislí výzkumníci přišli na další, méně optimistické a šokující závěry.

Pravděpodobnost nežádoucího těhotenství s kondomem od 50% do 95%. Obvykle však problém není v samotných latexových produktech, existuje řada okolností, které přispívají ke snížení antikoncepční účinnosti. Abychom maximalizovali jejich genderový život, doporučuji vám seznámit se s nimi.

Příčiny způsobené, které můžete otěhotnět s kondomem

jeden.Špatné použití. Tato skupina rizik zahrnuje chybný výběr velikosti a nedodržování pokynů pro vybavení. Například "gumová" musí nosit na členu v postaveném stavu před začátkem pohlavního styku, a ne uprostřed nebo blíže k dokončení. Nesprávný výběr velikosti vede k prasknutí nebo škálování.

2.Nízká kvalita a doba použitelnosti. Kondomy málo známých firem (zejména asijských) jsou levnější, ale často kvalita výrobků je pochybná. Dokonce i všechny kondomy vyžadují vhodné podmínky pro přepravu a skladování, které nejsou dodržovány všechny prodejci. O tichých produktech není ani nic říct.

Doporučuje se koupit kondomy slavných značek a pouze v lékárnách, a před použitím, nezapomeňte zkontrolovat životnost.

Existují situace, kdy koupil kondom je dlouhý prach na polici, a pak v šustění vášeň, to bylo najednou používáno, zapomněl na to, že police život byl dávno. To je jedna z nejčastějších příčin těhotenství s kondomem ze zkušených partnerů. Nákup kondomů Velkoobchod se nestojí za to, je lepší udělat pravidelnou obnovu rezerv s malými stranami.

3.Špatný výběr maziv. Pro kondomy jsou vhodné pouze maziva na bázi vody, všechny ostatní typy mohou poškodit latexovou základnu a postižení těsnosti. Samozřejmě je plný nežádoucího těhotenství a infekcí sexuálně přenosným infekcím. Před nákupem maziva, zkontrolujte s prodávajícím a schopnost kombinovat s kondomy.

čtyři. Mechanické zatížení výrobku. Během pohlavního styku se na kondomech může objevit mikro-napětí, přes který je spermií proniknuta do vagíny. Tyto vady nelze vidět okem, zdánlivě poškozený kondom bude stejný jako celek.

Je nemožné se zcela vyhnout vzhledu vad, ale nejčastěji kritický úsek latexu vzniká u mužů s velkými kohouty a nedostatečnou vlhkostí ženského pohlaví. Tato rizika mohou být minimalizována v důsledku nejododávanějších kondomů a správně vybraných mazání.

Dalším řešením problému je použití polyuretanových kondomů, které jsou k dispozici v Rusku. Pravděpodobnost tvorby defektů na takových produktech je minimální a volba maziv je mnohonásobně více.

Výstup: Nežádoucí těhotenství s kondomem je možné pro řadu okolností uvedených výše. Pro snížení rizik by mělo být zodpovědně odkazující na výběr produktu a postupujte podle pokynů.