Izolace krve, ale ne měsíční: základní provokatury acyklického krvácení

Normální průběh menstruačního cyklu je hlavní indikátor stavu ženského zdraví. Nejmenší odchylky v něm jsou znepokojeny zástupci slabého pohlaví. Co to znamená, jestli existuje propuštění s krví, ale to nejsou měsíční a jaká opatření přijmout, bude tento článek odpovědět.

Jaké alokace jsou považovány za normální

Výběr z genitálií doprovázet ženu během celého reprodukčního období. Konstantní přítomnost sliznic je produktem těla genitálních orgánů, které provádí ochranný, mazivo a přepravu (při spermatu). Během menstruace se objevují krvavé výboje, vysvětlené cyklickým odmítnutím endometria, který vyjde.

Často jsou dámy pozorovány v přítomnosti intermenstrucí výstupu krvavého složení. Jsou označeny před měsíčně, několik dní po nich, uprostřed cyklu, po pohlavním styku. Takové mohou redigovat, růžové, transparentní a Bílá krev přilepená Odstín, na sobě hojný, hubený, sání a oddělovací charakter. Tento jev znamená změny v těle a dětský systém jako fyziologický původ a přítomnost patologií.

S takovými znaky, neměli byste okamžitě porazit alarm. Pokud krvavý výtok přišel bez bolesti v dolní části břicha, spalování a svědění vagíny, nepříjemného zápachu, mají homogenní konzistenci a rychle přechází, pak se jedná o možnosti normy kvůli určitému stavu ženského organismu. Jakákoli odchylka v těchto vlastnostech je problém vyžaduje návštěvu gynekologa.

Hlavními důvody pro sekreci krve zahrnují:

  1. Hormonální změny a porušení.
  2. Příjem antikoncepčních léků založených na hormonech.
  3. Jiné antikoncepce.
  4. Alergická reakce.
  5. Ovulace.
  6. Těhotenství.
  7. Hrubý sexuální akt.
  8. Postpartum a pooperační období.
  9. Cervikální erozi.
  10. Gynekologická patologie a onemocnění.

Hormonální změny v těle

Hormonální systém hraje velmi důležitou roli, protože tento mechanismus je způsoben prací všech procesů v těle. Je to jeho soudržný účinek, který je regulován menstruační cyklus. Proto jakékoli porušení rovnováhy hormonů, zejména žen, nejprve postihuje sexuální systém.

Oscilace úrovně estrogenu a progesterů se často stávají Důvodem vzhledu krvavých sekretů na menstruaci. Nejčastěji to Brown Maznika po dobu 1-2 dnů před kritickými dny, nepohodlí do měsíce. Takže progesteron působí na endometrium, který v této době se bobtnání uvolní a připravuje pro odstranění.

Krevní sekce po menstruaci patří k normálním jevům, pokud je dokončí bez dočasné prasknutí. To znamená, že menstruace jde do hnědé lavice, která trvá několik dní. Takže pozůstatky nejkrásnější krve se rozlišují.

Porušení hormonálního zázemí v mnoha případech ovlivňuje menstruační cyklus, který vede Zpoždění kritických dnů, hnědého nebo tmavého výboje místo nich nebo jejich úplnou nepřítomnost. Tento fenomén je často pozorován zpočátku po menarche a může trvat až dva roky, což je způsobeno zřízením hormonálního systému. Související případy charakterizované a začátek menopauzálního období menopauzy.

Hormonální antikoncepce

Účinek antikoncepčních hormonálních léčiv je zaměřen na změnu koncentrace některých ženských hormonů za účelem potlačení plodnosti žen. Jinými slovy, uměle způsobují hormonální selhání tak, že žádná ovulace a koncepce. Tělo vždy reaguje na takové manipulace a ve většině případů první tři měsíce žena pozoruje krvavou nebo Hnědý výtok při registraci tablety.

Pokud takové krvácení trvá více specifikovanějšího období, pak byste měli kontaktovat lékaře.

Výběr po instalaci intrauterinních spirálů

Jeden ze společných metod antikoncepce je intrauterinní spirála. Toto gynekologické zařízení je instalováno v děložní dutině, aby mohla způsobit jeho zkratku, což přispívá k zrychlenému pokroku vejce, které nemá čas řádně zralého a získat oporu v orgánových stěnách.

Pokud byly neobjeveny netypické krevní vody po umístění námořnictva, liší se v intenzitě, bolestnosti nebo nepříjemném zápachu, což znamená, že antikoncepce byla instalována nesprávně nebo dojde k patologické reakci organismu. V tomto případě je spirála odstraněna.

Sekrece s alergickou reakcí

Krevní charakter vypouštění může být způsoben alergickou reakcí na léky, které se používají k léčbě jiných systémů a orgánů. Často tento důsledek způsobuje antibiotika.

Pro mnoho dráždivých látek jsou maziva, intimní hygienické výrobky s barvivy a příchutě, kondomy, syntetické lněné, těsnění a tampony z materiálů s nízkou kvalitou. Takové alokace výboje a zastavení po odstranění dráždivosti.

Krev s ovulací a těhotenstvím

Výběr krve uprostřed cyklu - Docela vzácné jevy mezi ženám reprodukčního věku označující nadcházející ovulace. V tomto okamžiku se zralé vejce opouštějí folikul, což, při lámání a poškození malých cév a kapilár, zdůrazňuje malé množství krve.

Vzhled červené I Hnědé sekrece uprostřed cyklu znamená výslednou ovulaci a období nejvyšší ženské plodnosti. Tato funkce by neměla být označena měsíčně. Přípustnou přítomnost a první den koncipovaných. Ovocný vejce je vloženo do endometria, které se odlišuje jako výsledek, malé množství krve. To se děje přibližně týden po ovulaci.

V prvním měsíci těhotenství se může v ten den objevit hlen v krvi, kdy byla předpokládána menstruace. To je nebezpečné znamení, které ohrožuje potrat, protože embryo ještě nebral. Proto je v tomto období zvláště důležité pečovat od nákladu. V jiné době těhotenství je krev nepřijatelná.

Zjistěte, jaké znamení mají Alokace po potratu V referenčním článku.

Výběr v důsledku sexuálního zákona

S nedostatečnou vlhkostí pochvy nebo s hrubým nebo příliš aktivním sexem po pohlavním styku je také pozorováno menší krvácení. To může být mikrockory v pochvě. Fenomén je krátkodobý, ale mělo by být pozorováno. Pokud se taková situace opakuje často a časem se objevují nepříjemné pocity, musíte navštívit lékaře.

Postpartum a pooperační období

Vzhled sekrecí krve, ale ne menstruace, je přirozeným procesem čistícího sexuálního traktu po dodání. Lochi pokračuje na měsíc, postupně se pohybuje od hojného krvácení do hnědé masti. Poprvé kvůli generikem dělohy je namáhavě snížena, získané bývalé velikosti, které ovlivňují také povahu výběru.

V ošetřovatelské matce je menstruační cyklus zcela obnoven po přerušení laktace. Proto celé období laktace může být nepřítomné nebo se objeví a zmizelo.

Podobný příznak je obvykle pozorován v důsledku provozních intervencí v systému pohlaví a potrat. Objem a trvání ztráty krve závisí na typu a období potratu, typu provozu a obecného stavu těla.

Acyklický výtok v patologiích a onemocnění

Výskyt sekrecí červené barvy, ale ne menstruace, je často spojován s některými gynekologickými onemocněním:

  1. Zánětlivé procesy - endometritida, adnexitida, kolpit.
  2. Endometrióza - v hlavním příznaku vzniká několik dní před menstruací nebo po něm, doprovázená bolestí v dolní části břicha a Hnědý výtok s nepříjemným zápachem.
  3. Mioma dělohy - vážné upozornění, hlavní znamení, které jsou opomenuté krvácení.
  4. Infekční onemocnění, které jsou zahájeny fáze, z nichž se projevují krvavou masskou.
  5. PC a další novotvary.

Cervikální erozi

Společné jevy mezi ženami dětí ve věku, zahrnují erozní procesy děložního čípku. V mnoha případech se erozizace probíhá asymptomatický a nachází se na gynekologické inspekci. Ale někdy se cítil, že se objeví vloženými krvtoky.

Tyto procesy ne vždy vyžadují léčbu, ale lékař je musí udržet na kontrole, protože postižené oblasti jsou zvláště ovlivněny útokem patogenních mikroorganismů a provokování zánětu.

Důležitým pravidlem pro každou ženu je pozornost k jeho cyklu a výběrové postavy. Pokud existuje znamení jako výběr s krvavou složením, a není spojeno s měsíční, jeden by neměl odložit návštěvu gynekologa. Sledujte signály svého sexuálního systému a buďte zdravý!