Jak dosáhnout účinku natažené vaginy a proč je to nutné?

Vagina je vnitřní sexuální tělo uvedené ve formě trubicového válce sestávajícího z elastických svalů pokrytých sliznicemi. Obvykle jeho rozměry se pohybují od 7-12 cm. Některé ženy mají více nataženou vaginu než ostatní. Tato funkce by měla být považována za variantu fyziologické normy.

Roztažení vagíny se vyskytuje pod vlivem provokujících faktorů vnitřního a vnějšího prostředí. Existují speciální techniky pro zvýšení tohoto těla, které ženy používají k dosažení cíle.

Vlastnosti struktury pochvy

Vaginální zóna začíná v inverzi a končí s horní částí na úrovni děložního čípku. Mezi horními a dolními stěnami vaginy tvořily posuvnou dutinu. V Pangins je vstup do pochvy chráněn speciální skořápkou (panenský panel), rozbít mechanický dopad.

Stěna vaginy má tři vrstvy:

  • interní (ve formě sliznice);
  • médium (reprezentované svaly spojujícími s dělohou a rozkrokem);
  • Venkovní (ve formě kombinace svalových a elastických vláken).

Roztažení vagíny je způsobeno natahování jeho podélných záhybů, jejichž hloubka se mění v průběhu života. Maximální hloubka skládání je pozorována v reprodukčním věku. To je pak, že otázka se stává relevantní, jak se natáhnout vagina.

vagina

Ženy mohou pronásledovat širokou škálu cílů, které chtějí zvýšit dutinu vagíny. Mezi nimi patří:

  1. protahování vagíny (jeho stěny) za účelem zvýšení pružnosti svalů pro úspěšnou generickou aktivitu a zabránit přerušení;
  2. Svalový výcvik pro pohodlnější styk a závažnost pocitů;
  3. Fisting (sexuální praxe implikovaná vstupem do dutiny pochvy několika prstů nebo dlaní).

V nadšeném stavu má orgán větší velikost. Tajemství, které mají být vylučovány bartolinovými žlázami a zvýšenou krevní oběh v žilní cévách vagíny přispívají k jednodušším podávání penisu. Protahování vagíny se vyskytuje přímo na pohlavním styku. Příroda tak poskytla nejvhodnější podmínky pro koncepci. Zvýšená vagina dutina pojme více spermií.

Zvýšení vagíny je pozorován během těhotenství. Nejen barvou změn sliznic, ale také struktura svalové vrstvy. Tělo je připraveno pro výskyt rodů s pomocí svalové hypertrofie a zvýšit jejich pružnost.

Lékařské svědectví ke zvýšení vagíny

Existuje celá řada okolností, kdy je zvýšení dutiny vagíny zásadní význam. Mezi ně patří následující:

  1. Nemoci pochvy. Bakteriální vaginóza, condylomatóza, drozd a jiná onemocnění vyvolává vývoj komplikací ve formě deštníků. Chcete-li je odstranit, bude vyžadována mechanická expanze vůzných stěn.
  2. Anomálie intrauterinního vývoje. Stenóza, zdvojnásobení, nesprávná tvorba vaginální trubice, přítomnost přepážek vyžaduje chirurgický zákrok.
  3. Z hradeb pochvy. Tato okolnost vyvolává ztrátu sousedních orgánů, aby se eliminovala, která je možná rozšiřování vagíny v době provozního intervence. V tomto případě se stěny pochvy a svaly rozkrokového chování. V přítomnosti nadbytečné tkáně na stěnách orgánu se jeho excize provádí (Colopopia).
  4. Atrofické změny v pochvěAtrofické změny v pochvě na pozadí hormonální nerovnováhy. Dysplazie sliznice, atrofická vaginitida, práce vulvy jsou tvořeny nedostatkem estrogenu. Stěny pochvy jsou ztenčené, stávají se hustším hustším, citlivým na mechanické poškození. Sexuální pohlavní styk dochází na pozadí bolestivých pocitů v integritě sliznice.
  5. Plastová vagina za účelem odstranění kosmetického účinku. Omlazující postupy prováděné v dutině vaginy jsou stále populárnější.

Žena nemusí mít podezření na přítomnost patologických změn v těle, pokud zanedbává pravidelnou návštěvu gynekologa. Komplex diagnostických opatření umožní identifikovat rozvojové anomálie a nemoci. Včasné odvolání k kvalifikované pomoci a odpovídající terapii eliminuje nepříjemný pocit v úřadu.

Sexuální praxe

Natažená vagina snižuje riziko zranění během pohlavního styku. Vzhledem k neexistenci anomálií vývoje, patologické změny v pochvě a přijaté psychologické zranění, sexuální kontakt způsobuje příjemné pocity pro oba partnery. Zvýšená citlivost erogenní zóny umožňuje cítit sexuální spokojenost, pokud velikost pochvy odpovídá objemu penisu partnera.

Velká velikost člena vyvolává bolestivé pocity v Socystia. Tato okolnost způsobuje nejen fyzické nepohodlí, ale také přispívá k porušení vzájemného porozumění mezi sexuálními partnery. Jediný čas a taktlivý chování bude moci odstranit tento fenomén.

LubrikantyProtahování vagíny se vyskytuje v důsledku pravidelných sexuálních vztahů. Gynekologové a sexopatologové v tomto případě se doporučuje používat dilda s mazivem aplikovaným před každým sexuálním kontaktem.

Maziva jsou dva typy:

  • na vodní bázi;
  • na syntetickém základě.

Je výhodné použít maziva na základě syntetických komponent. Zachovávají své vlastnosti déle. S výskytem pocitu nepohodlí v důsledku sušení, prostředky v důsledku mechanické expozice, stačí klesnout do penisu několik kapek vody, a to obnoví své vlastnosti.

Fisting je dalším krokem k dosažení sexuální spokojenosti. Tato technika by však měla být aplikována s extrémní opatrností. Absolutní důvěra a svoboda jsou nepostradatelným podmínkou.

Vagina by měla být postupně připravena na takový postup. Prelude po dobu 20 minut přispívá k nárůstu libido a přípravy vagíny do koitia. Použití maziv - druhý stav odškodnění.

Pracovní pěstní potřebu postupně, počínaje zavedením jednoho prstu v pochvě. Pohyb, napodobující sexuální akt, je žádoucí strávit několikrát týdně v době sexuálních her. Množství prstů se zvyšuje jako vagina rozsáhlá. S dostatečným roztažením vaginy může člověk zadat až 4 prsty. Vznik závažných bolestivých pocitů znamená dočasný odmítnutí dalšího použití fistingu. Jako alternativa v sexuálních hrách můžete použít různé simulátory pro zákazníka masturbace nebo anální sex.

Fistingová technika poskytuje dodržování plné sexuální hygieny obou partnerů. Nezapomeňte na tak malou nuanci jako krátké nehty. Dlouhé nehty mohou způsobit vážná zranění sliznice vagíny.

Bez ohledu na důvod, proč se žena rozhodla zvýšit velikost sexuálního těla, by měl být tento postup použit k vědomě používat všechna opatření. Konzultace s sexopatologem nebo gynekologem umožní vzrušující otázky. Pomoc příslušného specialisty je neocenitelná.