Proč je cervix snížen

Vynechání děložního čípku je patologický proces, který může být diagnostikován u žen všech věk. Ve většině případů jsou však ženy náchylné po 40, vzhledem k tomu, že roste riziko rozvojových onemocnění. Počáteční fáze nemoci se může rozvíjet v raném věku a časem na postup. Pokud krk spadl, může být narušen výsledek orgánu.

Hlavním důvodem pro opomenutí krku je oslabení svalů, které provádějí podpůrnou funkci.

Často, paralelně vynechané a další pánevní orgány pozorovány. Tento stav je často pozorován po dodání. Proč se tohle děje? V procesu vzhledu dítěte na světlo, vazy, svaly kolem pochvy, stejně jako nervy jsou vystaveny protahování. Tyto procesy se vyskytují ve všech případech, zejména jsou důsledkem dlouhých a komplexních rodů, narození hlavního dítěte nebo extrakce plodu kleštěmi.

Pravděpodobnost opomenutí zvyšuje přímo úměrný počet přenesených klanů. U žen, které utrpěli cesarejskou sekci, je toto onemocnění pozorováno méně často než ti, kteří porodili přirozeně.

Existuje několik hlavních důvodů pro rozvoj opomenutí

  • Patologie struktury orgánů, to zase vede k poranění vláken svalů pánve;
  • Závažný porod, časté těhotenství, poškození genitálních orgánů, provozu nebo hormonálního selhání;
  • dědičný faktor;
  • zvedání hmotnosti a tvrdé fyzické práce;
  • stáří;
  • nadváha;
  • kašel;
  • Přepětí břišní dutiny.

Klinický obraz

V pozdějších fázích vývoje patologie je klinický obraz vyslovován:

  1. Syndrom bolesti v dolní části břicha (tahání). Často existují problémy defecation a močení. V tomto případě může být oslavována zácpa, časté nutkání pro odpad, inkontinence moči (zároveň se objeví pocit úplného močového měchýře). To je důsledek dlouhodobých sezení. Bolest může mít rostoucí povahu, se změnou situace se významně oslabuje. Často se objeví v oblasti Sacrum a pasu.
  2. V procesu sexuálního zákona je syndrom bolesti vybrán jako bílá nebo krev.
  3. Selhání menstruačního cyklu.
  4. Patologický proces způsobuje nepohodlí, zatímco tam je pocit přítomnosti cizího těla v pochvě - to je znamení otoku.
  5. V procesu progrese opomenutí stěn vagíny může obrátit čípku a dělohy.
  6. Pokud obsah peritoness spadne do pánevního dna, znamená to, že onemocnění je spuštěno, a je velmi obtížné opravit situaci.
Projevy nemoci v každém případě jsou čistě individuální. Přítomnost alespoň jednoho atributu z výše uvedeného je důvodem pro léčbu lékařské péče.

Koncence děložního čípku

Následující fáze vývoje Alend jsou zaznamenány v medicíně:

  1. Existuje malé posunutí děložního čípku, opomenutí je menší. Zároveň je na úrovni předvečer pochvy.
  2. Vyznačuje se částečným vynecháním, a když je krk armatura, to dopadne ven.
  3. Neúplná ztráta. Cervix jde nad rámec sexuálního traktu.
  4. Nejnebezpečnější fázi, na kterém existuje kompletní spadu děložního čípku, což znamená potřebu chirurgie.

Opomnění krku je proces, který bere pomalu. Úplná ztráta těla je poslední etapou a je zaznamenána v nepřítomnosti řádné léčby. Mělo by být pečlivě spojeno s jeho tělem, protože proces může vyvolat závažné komplikace - ztráta jiných vnitřních orgánů.

Outlent of Cervix před a po dodání

Proč často zbytek v nemocnici dostávají pacienty s vynecháním čípku a dělohy během těhotenství, stejně jako po něm? Tyto situace analyzujeme.

V obou případech má tento patologický proces své vlastní vlastnosti a vyžaduje individuální přístup.

Během těhotenství

Pokud se opomenutí dojde během těhotenství, může se týkat komplikací během porodu. Proto je tak důležitá včasná léčba. Aby bylo možné diagnostikovat jeho nemoc, vyžaduje se gynekolog a ultrazvuk.

Během těhotenství je opomenutí děložního čípku zaznamenáno v porušení nebo slabosti břišních svalů. Tak, jak roste plod, vazy jsou natažené a prostě nemohou držet dělohu, což se zvyšuje velikost. Kromě toho, vynechání a další vnitřní orgány, ke kterému má tlak dělohy. V důsledku toho tento proces vede k poruše oběhového systému malého pánve, zánět, otok, hemoroidy a zácpa se objeví.

V případě, že opomenutí děložního čípku nepředstavuje hrozbu pro dítě, léčba není nutná. Veškerá léčba je často k odpočinku a vyloučení fyzické námahy.

Při detekci nemoci v rané fázi těhotenství je nejlepší nástroj výkon intimních svalů - cvičení Kegel.

V období po porodu

Často je opomenutí krku pozorováno v období po porodu. To je způsobeno porušením integrity pánevních svalů. Pro onemocnění, projevy symptomů bezprostředně po narození dítěte nebo po několika letech.

V období po dodání je důvodem opomenutí častý nebo závažný porod. První příznak bude tahající bolest jako v menstruaci. V tomto případě je nutné posílit oslabené vazy, které lze dosáhnout pomocí speciálních cvičení.

Diagnostické metody

Proč je Cervix sníženDůvodem opomenutí děložního čípku, může uvést pouze specialista v průzkumu. Kromě standardní inspekce jsou potřebné další diagnostické metody, pacienti jsou posláni na:

  • kolposkopie;
  • tomografie;
  • Společná močová a krevní analýza.

V případě detekce ohniska infekce může být navštěvován lékařem na inspekci urologa nebo Proctologa.

Komplikace a důsledky

Důsledky opomenutí krku mohou být velmi nebezpečné:

  • Děloha ženy může vypadnout a spolu s ní a střevní kroužky, které mohou v budoucnu dokonce vést k smrti;
  • Může se jednat o pohyb vagíny, v důsledku toho se pravděpodobnost infekčního poškození orgánů zvyšuje, může to vést k odstranění dělohy;
  • Porušení pracovní kapacity močového měchýře a střev (možná jejich opomenutí a ztráta).