Bezplatná konzultace gynekologa online

Řada delikátních otázek někdy vyžaduje naléhavé odvolání k lékaři. Pokud nemůžete navštívit kliniku ve správný čas, jeden výstup zůstane - kontaktovat odborníky na internetu. Uživatelé našich stránek online konzultace gynekologa. Jak jej používat, přečtěte níže.


Online lékaře

Konzultace gynekologa - nezbytný aspekt v životě každé dívky. Lékařský specialista této kategorie pomáhá při řešení určitých otázek týkajících se sexuálního života, reprodukční schopnosti, metod antikoncepce a t. D. Ne všechny odpovědi vyžadují osobní přítomnost, takže nedávno rekrutuje online konzultaci gynekologa. To umožňuje každému zástupci nádherného pohlaví získat informace o jeho zdraví nebo objasnit kruh potřebných typů průzkumů.

Odvolání s gynekologem prostřednictvím takové služby má několik výhod:

Nemusíte jít nikde.

Konzultace je zdarma a bez registrace.

Plná anonymita je zaručena.

Jak se zeptat na otázku

Můžete získat konzultaci se gynekologem online zdarma na našich stránkách, a později, v případě potřeby si domluvte schůzku do gynekologa na lékařském centru Ant +.

Chcete-li kontaktovat naše lékaře, stačí se zeptat na vaši otázku v komentářech po článku. Konzultace probíhá bez odeslání SMS. Otázky jsou přijímány po celý den.

Pokud situace vyžaduje osobní přítomnost, měli byste kontaktovat zdravotní středisko "Ant +" k provedení volného vyšetření.

Jak se zaregistrovat pro volný vyšetření

Online konzultace gynekologa může pomoci navigovat v potřebných studiích, ale nemohou nahradit plnou kontrolu od lékaře a analýz. Na našich stránkách se můžete zaregistrovat na komplexní lékařské vyšetření zdarma. Musíte kliknout na tlačítko "Zaregistrujte se pro volné vyšetření" a zanechte požadavek s telefonním číslem, čekáte na volání od operátora pro potvrzení záznamu.

Možnost platí pro ženy od 30 do 68 let žijících v g. Moskva.

Otázky lékařů

Níže jsou uvedeny nejčastější otázky od uživatelů, kteří přicházejí prostřednictvím bezplatného online poradenství. Odpovědi na ně dávají specialistům z různých odvětvích znalostí (porodníci gynekologů, gynekologů dětí, reproduktologů, terapeutů, gynekologů-endokrinologů atd.).

Hojný zvýraznění načervenalého stínu

Otázka: Dobrý den. Před dnem, a to týdně po skončení měsíce, začaly těžké alokace s červeným odstínem. Pár dní před tím, než byl nechráněný sexuální akt. Řekni mi, jestli to může být brzy známka těhotenství? Pokud ne, pak co je připojeno a zda se obrátit na lékaře? Rád bych dostal odpověď rychle!

Ahoj. Včasné známky období gestace se projevují ne dříve než týden po ovulaci, t. E. Okamžité pojetí, a ne všechny a individuálně. Hojné alokace takového stínu - netxaktoristické znamení pro zdravou ženu. Nezapomeňte se odkazovat na gynekologa.

Retohoretický hematom

Otázka: Dobré odpoledne. V 6. týdnu těhotenství objevil retrohoreální hematom. Doktor řekl, že postupně klesá. Řekni mi, je to normální v mém případě bolesti v dolní části břicha a co by mělo být alokace?

Když je retroxální hematom uvolněn, tmavě červená nebo Browned alokace různých intenzity (závisí na individuálních vlastnostech těla). Bolesti v dolní části břicha spolu s jasným krvavým výbojem - nebezpečným příznakem, který může znamenat rostoucí hematom, jakož i další nežádoucí účinky. Pokuste se dostat k lékaři.

Měsíčně během těhotenství

Otázka: Dobré odpoledne. Řekni mi, může být během těhotenství měsíční období. Tam bylo zpoždění téměř týdně, ale výběroval se objevil. Hrudník vzlyk na několik dní bez zastavení. Je možné se přihlásit k gynekologickému vyšetření během výboje?

Měsíčně kvůli přírodě popírá ofenzívu těhotenství. Krev Výběr po koncepciI, podobně jako menstruace, může mluvit jak o běžném průběhu období gestace (implantace ovocného vejce) a patologii (hrozba potratu). Bolestivé pocity v mléčných žlázách - normální podmínka pro menstruaci. Kontrola u gynekologa se provádí na konci výběru, pokud nezastaví, pokud nezastaví navštívit lékaře.

Zmeškal příjem OK

Q: Přijímám OK DJS za rok. Včera jsem vynechal recepci jedné pilulky, ale příští 12 hodin. O den později byl nechráněný sexuální akt. Existuje šance otěhotnět a může mít ještě čas, aby se antikoncepční naléhavost tabletu. Ihned po Par neodvážil pít. Existuje nějaké nebezpečí v interakci těchto léčiv?

Nedoporučuje se kombinovat příjmu antikoncepčních přípravků různých akcí. Jak jste vzali tablet do povolených 12 hodin, pravděpodobnost pojetí je minimální.

Zpoždění

Otázka: Mám zpoždění 6 dní. Sexuální pohlavní styk bylo asi před dvěma měsíci, po něm měsíčně. Teď se obávám, zda to bylo měsíčně nebo Implantaci krvácení. Jak zjistit, aniž by se odkazoval na lékaře a bez těsta? Můžete anonymní odpověď, prosím?

Implantační krvácení není charakterizováno množstvím a trváním několika dnů, takže je obtížné zmást menstruací. Můžete se dozvědět přesně o koncipovaným pojetím pouze s pomocí vhodného výzkumu (test pro těhotenství, krevní test pro HCG, ultrazvuk).

Schopnost otěhotnět

Otázka: Dobré odpoledne. Otázka o gynekologii. Naléhavě! Po pohlavním styku našli malou díru v kondomu s mladým mužem, vyšlo z toho sperma. Teď mám údajnou dobu ovulace. Nebude možné říci, t. na. Nepravidelné, časté zpoždění. Jak nejlépe se otěhotní. Jak nebezpečné jsou nouzové antikoncepce, které trvá 72 hodin po pohlavním styku? Opravdu chci v budoucnu děti, ať už mohou pilulky ovlivnit reprodukční systém?

Nouzové antikoncepční přípravky mají řadu vedlejších účinků, včetně nehrozící neplodnosti. S podrobným seznamem těchto vedlejších účinků, stejně jako kontraindikace, přečtěte si pokyny pro vybraný lék.

Cystitis během těhotenství

Otázka: Dobrý den. 30 týdnů diagnostikovaná cystitida. Gynekolog jmenovaný nolysin a furagin. Přečetl jsem si pokyny a ukázalo se, že mezi kontraindikace v obou lécích je těhotenství. Není to nebezpečné pro dítě? Možná tam jsou některé povolené drogy? Chtěl bych dostat odpověď od konzultanta během hodiny.

V některých případech jsou tyto léky předepsány během těhotenství, kdy odhadované výhody nad údajným rizikem dítěte. Můžete si vybrat lék, jen se seznámíte se svou historií onemocnění.

Měsíčně po porodu

Otázka: Řekni mi, prosím, po jak moc po porodu, období začíná. Krmím pouze prsa, narození samotné prošly bez komplikací. Slyšel, že pokud ušetříte GW až do roku, bude cyklus obnoven pouze za rok. Nelze chránit?

Renovace měsíční po dodání - čistě individuální faktor, který není přímo spojen s kojením. Pokud neplánujete následující těhotenství, je nutné zvolit vhodnou metodu antikoncepce. Za tímto účelem musíte kontaktovat svého gynekologa.

Cervikální erozi

Otázka: Dobré odpoledne. Potřebovat vaši radu. Doktor před několika lety zvýšil diagnózu cervikální erozi. Jednou každých šest měsíců absolvovalo průběh léčby svíčkami. Ještě jsem nešel, takže lékař doporučuje čekat s migrací. Slyšel o metodě rádiového vlny jako nejspolehlivější. Opravdu vyhovuje a je k tomu nějaké kontraindikace nebo vlastnosti?

Zapalování eroze pomocí přístroje Surgitron Radio Wave umožňuje nechat jizvu na čípku, t. E. Plně bezpečné pro rozbité ženy. Volba způsobu léčby eroze je spojena s výsledky analýz, stejně jako jednotlivé vlastnosti těla, takže je vybrána pouze po plném průzkumu. Prozkoumejte článek věnovaný následkům léčby onemocnění, a to - Alokace po krájení krční eroze.

Výběr antikoncepčních tablet

Otázka: Dobrý den. Je mi 22 let, nedávno porodil. V příštích 3-4 letech nemáme v plánu těhotenství, takže chci jít do OK. Jak je lépe vyzvednout, co potřebujete stavět? Je nutné počkat na obnovu cyklu začít přijímat?

Chcete-li získat antikoncepční pilulky, je nutné čekat na rekonstrukci cyklu. Volba léku závisí na souboru faktorů (zdravotní stav, analýza výsledků atd.) a provedeno se specialistou.

Selhání cyklu

Otázka: Dobré odpoledne. Mám nepravidelný cyklus od 30 do 40 dnů. Měsíční měsíčník Poslední 5-6 dní. Minulý měsíc všechno šlo jako obvyklé, ale doslova po roce a půl po skončení tam byly krvavé výboje jako během menstruace. Co může být způsobeno takovým selháním a co je lepší kontrolovat první?

Rozsah možných patologií je příliš široká, což neumožňuje poskytnout přesnou odpověď na otázku. Doporučuje se projít standardními analýzami (tahy) a učinit ultrazvuk. Podle výsledků těchto studií bude lékař určí další akce.