Přidělení po ovulaci, pokud nastalo koncepce - časné známky těhotenství

Testování Test Je vhodné použít pouze od prvního dne zpoždění. Bez čekání na odhadovaný termín, mnozí jsou pečlivě monitorovat změny v těle, včetně v vaginálním utajení, co nejdříve rozpoznat útok těhotenství. V tomto článku budeme v otázce důkladně provést, zda jasné rozdíly z přidělení po ovulaci mají, pokud se koncepce došlo nebo se nestalo.

Co by mělo být alokace ihned po koncepci: dokud není fetální vejce připojeno?

Možnosti pro koncepci se neliší od obvyklého krčního hlenu v Fertilu. V této době převažuje estrogen, který vyvolává kapalnější a hojný hlen z pochvy, podobně jako snot nebo vaječný protein, což zvyšuje pravděpodobnost stát se těhotným (viz. Fotografie). Lze pozorovat I Krém alokace v časném těhotenství.

Průhledný
Jako protein

Uprostřed cyklu sliznice s pruhy krve - není to signál zavedení spermií ve vejce, ale pouze důkazy o tom, že folikulární pouzdro roztrhl a má příznivý čas pro pojetí.

Pokud žena ví přesně datum ovulace, pak je možné určit fúzi buněk za použití bazálních indikátorů teploty:

  • První fáze cyklu - 36,3-36,5 °;
  • Ovulační doba - 37,1-37,3 °;
  • Těhotenství nepřicházelo - teplota je udržována ve stejném rámci;
  • Dobré hnojení - první pády, a pak se opět zvyšuje.

Je to ostrá "jáma" v teplotním grafu je jedním z prvních známek úspěšného zavedení spermií ve vejci. Důvod spočívá v prudkém nárůstu estrogenu, ale den nebo dva, začne intenzivní práce progesteronu, což je nesmírně nutné pro normální rozvoj těhotenství a nástrojů plodu.

Pro přidělení po koncepci v prvních dnech se vyznačují následující funkce:

  • průhledný, bílý, béžový;
  • kapalina, voda;
  • první hojné množství (v důsledku estrogenu);
  • Postupně zlepšovat denotaci (vliv progesteronu).
Pink Mucus
Výběr s hlenem

Nepříjemný zápach, nehomogenní konzistence, přítomnost nepochopitelných hrudek, hnisu je přímým indikací problémů s reprodukčním systémem. Je obzvláště důležité se naléhat na nemocnici pro dívky, kteří mají podezření na pravděpodobnost těhotenství. Přítomnost infekce, houby a jakékoli jiné patologie může interferovat s doručovacím vejcem, aby se upevnila v děložní dutině, způsobit spontánní potrat nebo sklizeň během vývoje těhotenství.

Výběr při hnojení vajec: změny ve dne

Výběrové parametry s koncepcí se mění následovně:

1. den. Kapalný stav, hojný, transparentní nebo bělavý odstín (sloučení mužských a ženských genitálních buněk).

2. den. Sex hormon progesteron začíná převahu ženského těla. U některých žen je cervikální kapalina okamžitě hnízdí, když ostatní ještě všimnou ovulace tajemství na denní pokládání.

3. den. Zygota již vytvořila a pokračuje v intenzivní buněčné divizi. Přítomnost krve již nemůže být způsobena prasknutím folikulu, a pro implantaci fetálního vejce je příliš brzy. Nejčastěji zaznamenal Scanty Bílý krémový výběr bez zápachu.

4. den. Embryo vstupuje do trubek a v něm již 16 buněk. Neexistuje žádný významný dopad na vaginální tajemství, situace třetího dnů pokračuje.

Od 5. do 7. dne. Během tohoto období, ovocné vejce dosáhne dělohy, kde se rozhodne, těhotenství přijde nebo ne. Pozitivní výsledek - upevnění embrya v sliznici dělohy (může se stát později).

Co dělá barvu výběru po koncepci a měsíčně?

Můžete se zaměřit na stínu propuštění, aby si všimli nedostatku těhotenství nebo začátku prvního měsíce období gestace.

Bílý výboj po koncepci a ve druhé polovině cyklu

Mucus tohoto stínu musí mít homogenní konzistenci a nezpůsobuje nepříjemné pocity ve formě svědění a spalování. Tato látka nemůže navrhnout těhotenství, protože nemá významné rozdíly.

Žlutá

Takové stopy na denní pokládání jsou povoleny během fáze luteinu v nepřítomnosti těhotenství, ale neměly by být nasyceny (nažloutlé nebo Béžový vaginální výtok). Žlutý výběr s opožděnými obdobími Znamení koncepce není, ale pravděpodobnost hnojení ještě neexistuje.

Transparentní tajemství

Po ovulaci by měl být hlen z pochvy silnější, získávání bělavého stínu. Ale malé množství transparentní kapaliny je přijatelné pro jakékoli období cyklu.

Červená, hnědá, růžová

Mucus této barvy se týká normy, pokud je způsobeno plodinami a Implantát krvácení. Ve všech ostatních situacích musí být zkontrolována lékařem. V prvním případě mluvíme o přestávce folikulu a poškození krevních cév a ve druhé o hnojení. Rozlišuje svůj čas výskytu a intenzity. První možnost - Výběr krve se objeví přibližně uprostřed cyklu, mají špatný charakter (hnědý pokles na pokládání) a jsou doprovázeny novinkou bolestí v dolní části břicha. Na vlastnosti druhé možnosti naleznete níže.

Co je implantační krvácení?

Krevní výtok po pojetí, označující připevnění fetálního vejce, se nezobrazí před pátými šesti dny od data hnojení.

Výběr krve
Mucus s krví

Je to minimum, že embryo je nutné vložit do stěny dělohy. Měli bychom tedy očekávat vzhled takových výbojů týdně po ovulaci nebo týden před menstruací, což představuje nástup těhotenství.

Můžete si všimnout malé množství hlenu s sraženinami nebo krevními kapkami na denní pokládání nebo spodní prádlo (cm. Fotografie). Povaha sekrece se může lišit od poměru vaginální tekutiny a krevního pódia. Intenzita překročí uvolnění během ovulace. Následující odstíny jsou povoleny:

  • Červené;
  • bledě růžová;
  • hnědavý;
  • světle žlutá.

Je důležité odhadnout délku trvání a objemu výboje krve po ovulaci

  1. Koncepce nastalo. Trvání implantačního krvácení je v rozmezí od několika hodin až dva nebo tři dny. A vaginální tekutina by neměla být moc.
  2. Koncepce se nestala. Alokace začínají masami a přejděte na plnou menstruaci.
  3. Znamení patologie. Sustockeck stoupá za hodinu a méně, pak se výlet do nemocnice nemůže být odloženo, protože tam je podezření krvácení.

Podle recenzí těhotných žen, nejčastěji implantační příspěvky po oplodnění se objeví 6-12 dní po ovulaci. Gynekologové navíc tvrdí, že většina pacientů se k němu nepřišli na tento fenomén nebo mu nevěnoval.

Je to těhotenství, pokud není sekrece?

Žádný výboj pro výtok je celou řadu standardů pro měsíční cyklus. Důvodem spočívá v jednotlivých vlastnostech těla, stejně jako stav hormonálního pozadí. Po úrodné fázi se zvyšuje úroveň progesteronu a tento hormon vytváří nepříznivé podmínky pro pohyb spermií, když sliznice kork Cork je nejméně propustný.

Ve většině případů je však stále lepkavá nebo lepicí sekrece, která před menstruací se stane vodou. Pro stanovení těhotenství je lepší věnovat pozornost změnám v těle, které naznačují:

  • únava;
  • časté močení před měsícem;
  • bolestivost nemoci;
  • závrať;
  • změna postoje k potravinám;
  • Zvýšená ospalost;
  • změny nálady;
  • bolest břicha (může vytáhnout dolní část zad).

Jak zjistit výběr, pokud selhalo hnojení?

Hlavní obtížnost je, že povaha alokace po ovulaci, pokud se koncepce nestane, velmi připomíná tajemství žen na počátečním období těhotenství, to je před fixací, blastocysty na zdi dělohy. Od ovocelačního období před menstruací by se tajemství ve formě kuřecího proteinu nebo hojného hlenu měnilo na lepkavé nebo lepicí kapalině s hustou konzistencí. Krátce před koncem menstruačního cyklu, cervikální hlen téměř zmizí, objevující se několik dní před měsícem. Nejvýraznější funkce lze zvážit, výše popsaný implantační krvácení, ale vzhledem k tomu, že je poměrně vzácné, vyvodit závěry, spoléhat se na jeho nepřítomnost, nestojí za to.

To bude správně oceňovat vaše pocity a čekat asi týden. Pokud není v vaginálním tajemství žádná krev, neexistují bolestivé bolesti a křeče na dně břicha, koncepce je nepravděpodobné, ale není vyloučeno. Pro větší důvěru můžete provést test na základě imunochromatografické metody pro stanovení úrovně chorionového gonadotropinu v moči (Ultraxitive po 7 dnech po ovulaci).

Co mluví patologie?

Všechny alokace způsobující červené orgány, podráždění, spalování, nevylučují těhotenství, ale také riziko vzniku zánětu a dalších patologických poruch.

Následující hlen cervikálů označuje problémy v reprodukčním systému:

  • Curl hrudky, svědění, hoření (drozd);
  • tmavě hnědá, Černý výtok v krvi (Ovariální polycystóza, silný zánět);
  • Nasycená žlutá, zelená, Hnisavý výtok (infekce).

To je jen malý seznam možných onemocnění. Pro přesnější diagnózu je nutné podstoupit diagnostické a průkazné testy.

Stává se, hnědý nebo červený výtok po ovulaci je trápena ženami s cervikální erozi, když je postižená oblast systematicky poškozena.

Výběr po ovulaci nebo před údajným menstruačním krvácením nemůže být 100% úspěšné koncepce.