Polyuretanové kondomy

Po dlouhou dobu byly zmatené jen z latexu. Ale tento materiál má několik minusů: způsobuje alergickou reakci, má nepříjemný zápach. Ne tak dávno vytvořil vynikající výměnu latexových antikoncepce - polyuretanové kondomy. Tato syntetická látka má úlevu od problémů inherentních v latexových kondomech.

Výhody a nevýhody

Pokud jde o jeho vlastnosti, není to moc odlišné od polyuretanu. Syntetický materiál však má řadu výhod, které jsou výhodné odlišit z standardních kondomů.

Za prvé nevede k alergickým reakcím. Pokud se partner objevil svědění, zarudnutí nebo vyrážka na genitáliích během pohlaví, může bezpečně koupit antikoncepci polyuretanu. S tímto kondomem se rozhodně vyhýbá nepříjemným příznakům.

Za druhé, s polyuretanovým kondomem pocitů během pohlaví mnohem intenzivnější než s latexem. To je způsobeno tím, že tloušťka prvního 3 nebo vícekrát nižší než klasické kondomy.

Nepochybný plus - vzhled kondom. Polyuretanové antikoncepce jsou naprosto transparentní, a proto prakticky není viditelné na partnerském penisu. Tento typ kondomu je příznivě odlišný od latexového úplného nedostatku zápachu.

Navzdory malé tloušťce, polyuretanové kondomy účinně chránit před přenosem pohlavních onemocnění a zabránit nežádoucímu těhotenství. Vše kvůli skutečnosti, že syntetické molekuly jsou velmi těsně přiléhající k sobě.

Další výhodou je schopnost používat libovolný mazivo spolu s kondomem: na vodném a olejovém (vazelíně). Současně s latexovými kondomy lze použít pouze vodní mazivo, protože tuky jsou zničeny latexem.

Hnastavení výhod polyuretanových kondomů ztmavuje své nevýhody:

  • Špatná pružnost materiálu - Konda je častěji vyřezávána během pohlavního styku a spěchají v bouřlivém, vášnivém sexu;
  • Vysoké náklady - polyuretan dražší latex, protože má vyšší náklady na to;
  • Nepřítomnost lékáren - pokud mohou být klasické kondomy zakoupeny v jakékoliv lékárně a dokonce i supermarketu, pak je třeba objednat polyuretanové antikoncepci.

Značky, které produkují polyuretanové kondomy

Spektrum obchodních značek produkujících polyuretanové antikoncepce, malé. V Rusku jsou pouze 3 firmy:

  • "Durex" je jedním z nejslavnějších TM pro výrobu kondomů;
  • "Vizit" - německá firma, která byla prezentována na ruském trhu asi 20 let;
  • "Sagami" - japonská firma.

Polyuretanové kondomy

Polyuretanové kondomy Společnost "Drex" vydává s názvem avanti holé skutečné cítit non-latex kondomy. Rozhodně nehledají je v lékárnách města, protože oficiálně antikoncepce šla od ruského trhu. Kondomy lze zakoupit pouze v některých specializovaných online obchodech dodávajících zboží ze zahraničí.

S značkou "návštěva" jsou mnohem lepší. Společnost vyrábí polyuretanové kondomy s názvem Nano-Tech. Pravděpodobnost jejich nalezení v lékárnách města je také malá, ale kondomy jsou aktivně prodávány v ruských internetových obchodech.

Sagami Original Salari Antikoncepce navržené japonským nákupem v populárních online obchodech.

Polyuretanové kondomy

Ceny

Cena polyuretanových kondomů je vyšší než latex. To je způsobeno vysokými náklady na syntetické materiály a vysoké výrobní náklady. Cena kolísá v závislosti na obchodě a počtu produktů v balení.

A co je nejdůležitější, kondom TM DYUSKS kvůli jejich deficitu na ruském trhu. Pro balení 5 kusů bude kupující poskytnout asi 2 200 rublů (440 rublů na kus).

Mnohem cenově dostupnější kondomy navištit nano-tech. Náklady na krabici s dvojicí kondomů je 375 rublů (188 rublů na kus).

Japonské kondomy sagami originál lze zakoupit 1, 2, 6 a 12 kusů. Čím více antikoncepce v krabici, tím méně ceny za jeden produkt. I když rozdíl není významný.

Počet kusů v balení

Balení cena

Náklady na jeden kondom

1 ks.

310 - 330 rublů.

310 - 330 rublů.

2 ks.

430 - 630 rublů.

215 - 315 rublů.

6 kusů.

1100 - 1300 rublů.

180 - 215 RUB.

12 ks.

2200 - 2500 RUB.

180 - 200 rublů.

Kovalev Vasily Vyacheslavovich, 25 let, G. Kaliningrad
Rozhodl jsem se experimentovat a vyzkoušet slavný vizrský Nano-Tech. Nemám alergie na latexu, ale neměla jsem rád pocit během sexu s latexovými kondomy. Byl to pocit, že dělám lásku s panenkou. S kondomy navštíví všechno jinak. Raději vysílají přirozené pocity v blízkosti toho, co se cítíte bez kondomu. Dívka je také šťastná, protože jsem začal cítit více pocit, a teď chápu, kde stiskněte nebo naopak, oslabení. Takže doporučuji nano-ti, kteří touží po více realističtějších pocitech.
Kirillova Alena Romanovna, 22 let, g. Voronezh
Dlouho jsem nemohl mít sex s kondomem. Neustále se objevila svírání vyrážky v oblasti vagina. Konzultován s gynekologem, doporučil používat polyuretanové kondomy. Moje volba se zastavila u japonského sagami originálu. A zázrak, žádná vyrážka, zarudnutí, svědění. Nakonec můžu udělat bezpečný sex s radostí!

Závěr

Polyuretanové kondomy - nádherná alternativa pro ty, kteří trpí alergiemi na latexu. Bude také vyhovovat lidem, kteří chtějí přijímat nejvhodnější pocity během pohlaví. Ale špatná elasticita polyuretanových kondomů omezuje jejich aplikaci od těch, kteří milují zapojit se do rychlého pohlaví.