Volné kondomy

Volné kondomy jsou nyní k dispozici pro první srovnávače z USA

Volné kondomyStav Massachusetts, ve městě Provinstown, přijal co nejdříve usnesení pro největší začátek sexuální výchovy. V jednom z místních škol se rozhodly Distribuovat kondomy zdarma, a nejen studenti středních škol, ale také první srovnávače. Ale před vydáním kondomů, školní zdravotní sestra nebo specialistou připravenou na tuto otázku, budou kluci konzultovat.

Toto rozhodnutí bylo učiněno nejen proto, že moderní generace velmi brzy začíná genderový život. Děti, dokonce i první srovnávače, ukazují obrovskou zvědavost v oblasti sexuálních vztahů, takže tato zvědavost bude schopna uspokojit. Jako příznivci této inovace zdůrazňují děti o tom, jak a kdy je nutné použít kondomy, ne vůbec nelegálně, a neomezuje věk.

Američtí specialisté v různých státech dlouhodobě vedou programy, aby zvýšili úroveň důvěry mezi studenty a učitelé. Domnívají se, že děti by měly dostávat informace o otázkách intimity od učitelů nebo rodičů. Tam byly dokonce průzkumy mezi žáky, kde se děti samy o sobě říkaly, že by chtěli získat informace z těchto zdrojů. Mnoho rodičů však stále protestuje proti této inovaci.

A co nás v Rusku?

Vláda St. Petersburg plánuje poskytnout obyvatele kondomů zdarma.

Petrohradští úředníci porazili alarm o vysokých cen kondomů. Obávají se, že vyprovokuje masovou infekci infekce HIV, zejména mezi mladými lidmi, kteří nekupují kondomy kvůli vysokým nákladům.

Distribuční kondomy jsou plánovány v kavárnách, restauracích, veřejných toaletách. Program slíbil, že se připraví na pád letošního roku.