Kolik let prodává kondomy?

Teenager a kondom

Pro adolescenty nákup kondomů - téma je poměrně obtížné a jemné. Výlet kondomu může být skutečným testem, zejména pro ty, kteří to udělají poprvé. Mnozí jsou zmateni, zatímco necítíte se - ale je to docela normální. Ale mnohem horší, pokud prodávající přichází, který odmítne učinit takový nákup v lékárně. V tomto článku se podíváme na různé aspekty nákupu kondomů.

S počátkem sexuálního života je nutné postarat se o bezpečný sex a být pyšný na skutečnost, že s velkou odpovědností pocit o svém zdraví.

Mohou odmítnout koupit?

Mnozí mají otázky: "Vzhledem k tomu, kolik let můžete koupit kondomy? A co když lékárník odmítne prodat?"V Rusku, dospívající sexuální aktivita byla vždy odsouzena, je spojena s etnickými tradicemi našich lidí. Většina obchodních pracovníků má nějaký zmatek, když dítě ptá kondomy.

Za prvé, to stojí za to zvážit, že neexistuje právní základ pro odmítnutí, navíc tento výrobek není omezen na věkový rámec.

Před opravdovou kampaň do obchodu stojí za vyzrání znalostí, protože stojí za to zákon. Odmítnutí nemůže sloužit:

  • stáří,
  • podlaha,
  • Některé další klientské parametry.

Neexistuje žádný takový zákon, který by omezil akvizici antikoncepce podle věku. Ale pokud jste čelili odmítnutí, stojí za to požádat prodávajícího, aby vám zavolal zákon, objednávku nebo jiný regulační právní doklad, ke kterému se odkazuje na toto rozhodnutí. A můžete argumentovat, že nebude moci najít výmluvy.

Stále však existuje malá mezera - děti do 14 let vpravo, aby malé nákupy pouze s "povolení" svých právních zástupců. Ale pokud uplatňujete toto pravidlo, týká se nejen kondomů, ale také mnoho dalších zboží.

Kde může koupit?

  • Lékárny,
  • Samoobslužné obchody,
  • Speciální rodinná plánovací centra,
  • Online nakupování, online lékárny.
Získávání kondomů v Rusku je omezena na místech specializujících se na prodej sexuálního zboží. Kupování je k dispozici pouze od 18 let.

A pokud je velmi plachý?

Nepohodlí a strach způsobuje zvuk požadovaného produktu sám, který vede k nějaké kompaktnosti. V tomto případě je vždy alternativní cesta ven - koupit zboží zájmu na internetu, kde nikdo nebude ptát věkovou otázku.

V jiných zemích

Hotshot - Švýcarské dospívající kondomy
Hotshot - Švýcarské dospívající kondomy

Stojí za zmínku, že v otázce sexuálního vzdělávání ve stejném Švýcarsku šlo mnohem dále. Lamprecht AG vyvinul speciální kondomy pro 12-14-rok-starý. Skutečnost je, že strávené sociální studium ukázalo, že dospívající začínají svůj sexuální život dříve, takže se vláda rozhodla zabránit problému přenosu různých virů.

Studie ukázala, že adolescenti nepoužívají antikoncepci v důsledku nevhodné velikosti. Hlavním rozdílem kondomu leží v menším průměru, aby zajistil pohodlí a vyhnout se různým problémům během styku.

Trochu o čínských kondomech

Navzdory příbězím o malé velikosti východních kondomů se nedoporučuje objednat levné produkty s aliexpress, taobao nebo podobnými lokalitami - velké riziko získání kondomů nízké kvality.

Proč je nutné použít kondomy?

Existuje velký seznam infekčních onemocnění, které jsou přenášeny v sexuální cestě. Několik nezapomenutelných minut může přinést nejen potěšení, ale také zanechat špatný otisk pro život.

Stojí za zmínku, že použití ochranných prostředků pomůže zabránit nejen infekci, ale také nežádoucímu těhotenství.

Některé sověty

V lékárně nesmí lékárník nejen prodávat prostředky ochrany, ale také pomoci s výběrem velikosti.

  • Vyberte si kondomy standardních parametrů, pro adolescenty 12-14 let stará šířka ne více než 45 mm.
  • Nekupují ochucené antikoncepci, mohou způsobit podráždění genitálií.

Nezapomeňte, že bezpečný sex je pro zdraví obou partnerů velmi důležité. Použití antikoncepce sníží riziko pohlavních onemocnění a nežádoucího těhotenství.

Na internetu hodně užitečných informací a doporučení, které pomohou teenagera s důstojností zadávat dospělosti. Také čtení zpětné vazby uživatele, můžete vyvodit závěry o používání různých osobních ochranných prostředků.