Signály za měsíc

Lidové pověry a různé bohatství-vyprávění se dotkly i rozsah ženy spojené s měsíční krvácením. Potvrdit přesnost nebude potvrzena, ale zkušenosti žen ukazují, že některé zákonné vztahy stále existují. Známky měsíčního jsou vázány na četné faktory, které se nejlépe zvážit v komplexu.

Denní čas a začátek měsíce

Doba dne, ve kterém měsíční začalo, nemůže jen upozornit na nejbližší akce, ale také předpovědět rys celého týdne:

Časně ráno

Období od 5 do 10 hodin je nejlepší okamžik pro začátek kritických dnů. Ženatý predikce žen slibuje zlepšení rodinných vztahů. Volné dívky by měly být připraveny na dlouho očekávané setkání s správnou osobou.

Po 10.00

Menstruace v této době (až déle než denně) může přinést příjemné změny v životě. Je nepravděpodobné, že by se něco stalo, ale malé radosti jsou docela možné (zvyšování v práci, úspěšné nákupy a t. D.).

Od oběda až do večera

Tato doba se nudí nudou. Osoba bude plavat po proudu, změny jsou nepravděpodobné. Žena bude muset přehodnotit jejich životy, relaxovat morálně a fyzicky. Je také nutné snížit negativní na minimum.

V noci

Měsíční krvácení od 9:00 do 5 hodin separace predikátů, malé ztráty. Ale nemusíte být naštvaný, protože taková výzva bude mít šanci, aby se součástí špatných návyků a nepříjemných zavazadel minulosti.

Všechny tyto značky na začátku menstruace by neměly být zavádějící nebo povzbuzovány. Je důležité zvážit další datum a den v týdnu.

Naučte se také kdy Během menstruace můžete vytvořit manikúru, A když je lepší odložit návštěvu salonu.

Co řekne čísla

Znamení I věštění podle měsíce Nejzávažně spojeno s tradicemi numerologie.

  1. Menstruace vyčnívající hodně štěstí, upřímné rovnováhy a hodně štěstí. Fortune se usmívá po celý měsíc.
  2. Globální zklamání. Ale nakonec budou užiteční, protože pomohou objevit skutečný vzhled osoby, která se zdála spolehlivá a laskavá.
  3. Troika označuje blížící se skandál, který nelze zabránit. Nejlepším řešením je přiměřeně se chovat a nereagovat na provokace.
  4. V blízké budoucnosti stojí za to čekat na naplnění touhy. Může se týkat lásky, propagace nebo dlouho očekávané cestování.
  5. Pět spojený s dary a příjemnými překvapeními. Sezdravé ženy mohou získat návrh rukou a srdcí.
  6. Drby a pomluvy jsou spojeny s tímto číslem. Ale někdo jiný závist, aby přeskočil kolem uší.
  7. Sedm v numerologii je spojeno s štěstí. Krvácení, které přicházejí v tento den naznačují, že někdo miluje ženu velmi moc a je pro ni připravena za jakékoli akce.
  8. Předvídání zrady nebo nepochopitelných situací, které způsobí žárlivost. Zkuste v tuto chvíli být veden mysl, ne intuici.
  9. Menstruace varuje za vzhled soupeřů nebo jen špatných lidí. Budou se snažit zkazit své vztahy ostatních lidí.
  10. Nová známost nebo příjemná zpráva od bývalého chlapa. Možná obnovení minulých vztahů.
  11. Nebezpečí utrpení kvůli iluzím. Nepřiměřená žárlivost znamená přestávku s druhou polovinou.
  12. Je-li v tento den pokračovat měsíčně, stojí za to očekávat nové závratě. Ale nebrání opatrnosti, protože zvolený může sledovat žoldné cíle.
  13. Tažené tucet označuje problémy, hádky. Řešení problémů pomáhá víře sama o sobě a společný přístup k situaci.
  14. Pozitivní emoce přinese dobrou zprávu z blízkých lidí nebo předmětem dlouhodobého hlediska.
  15. Polovina měsíce je spojen s nepříjemnými zprávami. Nejčastěji se vlákno vede ke starým akcím, které odložily otisk na současné situaci.
  16. Měsíčně za šestnáctý den, aby žena přehodnotila své chování. Pokud nechcete opustit drby a diskusi za zády, pak bude trpět osobní pověst.
  17. Oddělení s velmi drahou osobou, mezerou dlouhodobým vztahem nebo jejich přechod na jinou úroveň.
  18. Čas na posouzení polovin. Dívka by měla zjistit, jaká je jeho svaz s vybraným.
  19. Pokud první den menstruace klesne na toto datum, silná romantická komunikace očekávají ženu v blízké budoucnosti.
  20. Krátkodobý nebo závěrečný rozloučení s každým mužem kvůli víně.
  21. Krvácení začaly dvacáté první čísla označují podvod v blízké budoucnosti.
  22. Fortune se určitě usmívá ve formě peněz odměny. To je bonus, dárky, vítězství v loterii.
  23. Předpovídá uvolněnou atmosféru v životě až do konce měsíce.
  24. Stojí za to očekávat hosty, kteří nebudou varovat před jejich příjezdem předem.
  25. Doba globálních změn ve vnímání světa. Brzy bude žena velmi jinak vnímá ostatní a sám.
  26. Začátek měsíce na tento den varuje před ambulanci spolehlivé osoby blízko.
  27. Okamžik plnění nejúžasnějších tužeb, ale budou realitou pouze v aktivních aktivitách nebo pomoci z vlivné osoby.
  28. Vysoká pravděpodobnost setkání s vaší rodnou duší. Tato osoba nebude milencem, ale bude spolehlivým společníkem a podporou.
  29. Riziko nepříjemných situací se zvyšuje na slzy a zklamání.Nesezdané dámy učiní osobu, která snila o celém svém životě. Dívky s párem budou moci posílit svůj vztah. Mokré svatby nejsou vyloučeny.
  30. Neočekávané schůzky a události, které mohou přinést radost i bolest.

Přečtěte si v našem článku, Když je lepší, aby se odstranil vlasy před nebo po menstruaci.

Den v týdnu

Signály o měsíčních týdnech týdne jsou spojeny s planetami a jejich vlivem na životy lidí:

pondělí

Čas pod záštitou Měsíce, ke kterému lidé připisují potíže a potíže. Ve skutečnosti, začátek menstruačního cyklu v tento den, i když naznačuje obtíže, ale budou sloužit jako základ pro budoucí úspěch.

úterý

Oheň a militantní Mars miluje riskantní a tvrdohlavé lidi. Měsíčně proto může indikovat potřebu těžko dosáhnout svých cílů v práci a osobním životě.

středa

Fatální rtuť proti pozadí prvního dne menstruačního výboje předpovídá potíže a shonu. Home Danger - hromadu lidí, kteří hledají ve vztazích pouze výhody.

Čtvrtek

Jupiter slibuje spoustu zajímavé komunikace s nejrůznějšími lidmi. Začátek měsíce v tento den v týdnu zvyšuje šance na vzrušující pozvánky nebo vzhled známých v domě ženy sama.

pátek

Měsíčně, který spadl pod záštitou Venuše, pozitivní změny a dobré zprávy. Ale pouze za předpokladu, že žena učiní alespoň trochu úsilí.

sobota

Měsíčně, který spadl pod záštitou Saturn, přinese dívku štěstí a spoustu příjemných událostí. Jakékoliv obtíže budou vyřešeny rychle a bez obtíží.

Neděle

Po měsíční krvácení v den slunce by žena měla očekávat teplo a radost v jeho domě. Řešení starých problémů není vyloučeno.

Přečtěte si článek o odkazu o tom, zda je to možné Mají prodloužení očních řas během menstruace.

Komunikace s měsíčním kalendářem

Pokud někteří dávají přednost studiu značek během měsíce, pokud jde o čísla a dny, pak jiní berou v úvahu fázi měsíce. Ženský cyklus je neoddělitelně spojen se satelitem Země:

  • Nový měsíc. Pokud v této době začala menstruace, je nutné opustit aktivní akce. Nejčastěji pokles vitality a apatie.
  • Úplněk. První dny menstruace jsou jednodušší, hormonální skoky jsou méně patrné. Ale každá dívka se tato doba individuálně stará, takže inverzní situace nejsou vyloučeny (špatná nálada).

Je třeba mít na paměti, že takový faktor vlivu je dočasný. Příští měsíc nemůže plně záviset na fázi měsíce a jeho dopadu na tělo.

Stojí za to vědět, Je možné křtít dítě s měsíčně od kmotra. Zjistěte, co kněží říkají o dnech žen.

Měsíčně v pátek 13

Měsíční třináctý v pátek, nejsou spojeny s fatálními událostmi. Takové shody říkají, že dívka klesla, aby radikálně změnila svůj život. Do příštího měsíce prošel bez komplikací, je třeba se vyhnout konfliktům a udržet ústa na zámku. Nejlepší opustit tkané a diskusi za zády.

Chcete-li začít menstruace v tento den, jsou charakterizovány neočekávané známé. Žena může uvést romantický vztah nebo zůstat přátele s cizincem. Proto výsledek událostí bude vždy záviset na volbě, a ne účinnost dne.

Sledujte odkaz a zjistěte, co znamená Viz menstruace ve snu.

Nějaká pověr

Když měsíční přišel, znamení říkají, že žena nemůže být:

Ve starých časech byla ženská polovina obyvatelstva zakázána během krvácení, včetně vaření.

Signály o vztazích a budoucnosti

Pokud menstruace začíná v sudých číslech, zvolená je jako dívka. V inverzní situaci, druhá polovina nebo nemá takové pocity vůbec, nebo chce ukončit komplexní spojení.

Gadlocks říkají, že je nejlepší předpovědět měsíc. Menstruace na rostoucím měsíci a úplněk je nejpříznivější. Snížení měsíce je spousta problémů a obtíží.

V připomínkách byly stanoviska uživatelů rozděleny. Ale většina z recenzí potvrzuje, že za měsíc můžete platit, ale ne vždy prognózy jsou přesné.

Některé ženy se dokonce uchýlí Privors pro měsíční a zajistit jejich účinnost.

Ať už neustále začaly období, musíte se postarat o své zdraví. Je důležité vyloučit zážitky a stresující situace. V této době je tělo méně chráněno. Proto jsou špatné předpovědi naprogramovány předem ženě na neštěstí a zklamání. Proto, aby věřil a noty musí být kriticky kriticky, neumožňují nepříjemné informace k pokostit celý příští měsíc.